Bildirim
60.000 TL paranız olsa hangi arabayı alırdınız? (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dusau
Toyota Avensis + lpg
hah bende kim yapacak bu efsane öneriyi diyordum çok yaşa sen -
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
quote:
Toyota Avensis + lpg
hah bende kim yapacak bu efsane öneriyi diyordum çok yaşa sen
ne anlamda ? -
2. el passat bakardım -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
quote:
Toyota Avensis + lpg
hah bende kim yapacak bu efsane öneriyi diyordum çok yaşa sen
ne anlamda ?
iyi anlamda -
Benim arabadan tavsiye edebilirim. 2012 model Citroen C5 Dynamique e-Hdi 112 hp MCP... -
golfün yeni kasaları dehşetül vahşet -
s2000
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki Insignia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el hastası olduğum w210 alırdım şöyle:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-2001-e200-kompressor-orjinal-131000km-de-emsalsiz-138506621/detay
Sıfır bilmiyorum, her ne kadar o parayı etmesede golf dsg alabilirdim. Yine de ikinci el üst kalibre mercedes varken gerisi yalan benim için. -
Sıfır alınacağını var sayıyorum, Sedan düşünürsem bir octavia TSI, hb düşünürsem 122lik golf 7 alırım cebime para kalır, hepsini harcamak zorunda değilim -
passat -
mazda 3 diyorum torunlarınız bile kullanır -
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
quote:
Orijinalden alıntı: ZIKKIM
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
quote:
Orijinalden alıntı: lifeanddead
ASX olabilir.
Hocam aslında tam aradığımız tarzda bi araba söylediniz biraz araştırayım bu arabayı. Kasası da qasqai'yi andırıyor zaten fiyat olarak da ondan daha alçak. Bi bakayım dediğim gibi sağolun
al asx keyfine bak 13000 km oldu allahı var hiç üzmedi..
Hocam büyük ihtimal asx. Sahibinden de asx ilanlarına bakıyoruz
İkinci el piyasası nasıl bu arabanın? Ve yakıt tüketimi olarak ortalama hangi değeri yakalıyorsunuz?
başka bir konuda da bahsetmiştim ama burada da kısaca açıklayım ozaman 2 ay önce ankara-izmir yaptım benzini tam 5 tl den aldım 450 liralık benzinle 1850 km yol gitti tam kapımın önünde refuel yazdı:) uzun yolda yaklaşık 24-25 kuruş yaptı ve ortalama 120-130 ile gittim 5.4 ortalama yaptı geçen sene arabayı aldıktan 1 hafta sonra yine izmire gitmiştim acemilikten ve bırazda korkudan 90la gittim bütün yolu ozaman 4.5 falan görmüştüm. şehirçinde ise işyerim kızılayda trafiğini az çok bilirsiniz her ay 250 liralık benzin alıyorum yoğunluğa bağlı olarak 700 ie 900 km arası yol yaptırıyor tek depo benzin ile yazın yolu uzatmak pahasına samsun yolundan gidip geldim birazda trafik azdı açıkcası 950 km yol yaptı araç. bildiğiniz gibi 2011 çıkışlı bir araç olduğundan ikinci eli biraz zayıf ben çabuk sıkılmam 3-4 sene binerim diyorsanız alınacak tek araçtır benim için. ben 5 yıl kredili aldım 1.5 yıldır araç bende hiçbir sorun yaşamadım 13000 km yol yapmışım bana 50000 liraya geldi şuan 2011 model ikinci ele bakıyorum 43-48 arası satılıyor. bakım masrafı çok az sadece 280 tl odedim. sevmediğim tek yönü bütün japonlarda olduğu gibi tork özürlü olması 156 tork var arabada bazen çok yoğun trafikte kalkışlarda yoruyor başkada bir sıkıntım yok zaten sağlamlığını ispatlamış bir araç ayrıca yol tutuşuda baya iyi karda çok az kayar gibi oldum hemen arkadan toparladı. bütçeniz uygunsa intense modelini alın ve keyifle binin araçta cidden yok yok:)
güvenlik testleri ile ilgili bilgi linkide aşağıda yer almakta ilk sırada outlander var ( nasip olursa bundan sonra almayı istediğim araç:) :) ikinci sırada subaru forester üçüncü sırada asx var. önüne geçtiği araçlara da bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. iyi günler.
http://www.iihs.org/iihs/ratings/v/class-summary/small-suvs
-
ilk almaya kalkıştıgınız araçdan yola cıkacak olursak nıssan Qasqai tarzı bır arac mı almayı dusunuyorsunuz ?
Eger öyle ıse mart 2014 de skoda YETİ 1.6 tdi + dsg amb paket 60.000 tl aralıgında olacak.
yok benım ıcın böyle bır istek yok derseniz.60 bın e cok örnek var.
ancak 1.6 dizel olsun otomatık olsun sıfır olsun dersenız fazla bır secenek kalmıyor zaten yeni skoda OCTAVİA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyatrakya -- 5 Ekim 2013; 16:54:51 > -
Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 PS -
o fiyatlara bakacağım araç kesinlikle 1-2 model düşük 3.16 ya da alfa 159 dışında hiçbir araba olmazdı -
ne alırsan al ancak dsg den uzak dur derim... çünkü o paraya seçeneğin çok fazla.. önce neye ihtiyacın olduğuna karar ver.. -
quote:
Orijinalden alıntı: trakyatrakya
ilk almaya kalkıştıgınız araçdan yola cıkacak olursak nıssan Qasqai tarzı bır arac mı almayı dusunuyorsunuz ?
Eger öyle ıse mart 2014 de skoda YETİ 1.6 tdi + dsg amb paket 60.000 tl aralıgında olacak.
yok benım ıcın böyle bır istek yok derseniz.60 bın e cok örnek var.
ancak 1.6 dizel olsun otomatık olsun sıfır olsun dersenız fazla bır secenek kalmıyor zaten yeni skoda OCTAVİA
Aynen Qasqai tarzı bir araba daha çok hoşumuza gidiyor.
Çok aşırı yakmadığı sürece benzin dizel farketmez zaten. Ve aksine düz istiyorum ben otomatik pek sürdüğüm bir şey değil çünkü
-
Alfa Romeo giulietta
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X