Şimdi Ara

60.000 TL paranız olsa hangi arabayı alırdınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

size tavsiye olarak değil de, başlığa göre cevap yazayım..

yakın zaman önce aynı bütçeyle hyundai ix35 almayı düşünüyordum..

ix35 kötü olduğundan değil, pek araç kullanmadığımı farkettiğimden vazgeçtim..

Bu arabaya da göz atacağım. Ama asx fena kafama yattı hatta bi adamla görüştüm iş baya ciddiye bindi bakalım asx olacak gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-evo-kirmizi-asx-139277475/detay

bu arabayı düşünüyorum nasıl sizce?

• Evet, ASX için 54 bin tl fiyat alan arkadaşlar var. Tavsiye ediyorum ben de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

Bu arabaya da göz atacağım. Ama asx fena kafama yattı hatta bi adamla görüştüm iş baya ciddiye bindi bakalım asx olacak gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-evo-kirmizi-asx-139277475/detay

Sıfırının 54 bine verildiğini gözönüne alırsak fiyatta indirim isteyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eякαn

quote:

quote:

En boşu 54.000 değil mi yalnız? Aksesuarlarla 59.500 bulduğunu yazmış da

Bi de renk faktörü yok mu fiyatta?

• ASX olabilir, sınıfına göre oldukça uygun bir fiyata satıyorlar.

Taner Bey'inde 2011 model LPG'li ASX aracı vardı, tertemiz arabayı 43.000 TL'ye sattı ve çok memnundu. 2013 Model ASX aldı, ağzına kadar donanımlı olan Intense donanımı içinde 69.000 TL'den 62.000 TL'ye kadar indirim aldığını da belirtmişti, sıfır olanları da çok uygun.

Örnek hali:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-sahibinden-sifir-asx-1.6-mivec-intense-ful-navigas-plus-cam-tavan-136361177/detay

• imzadaki aracın full'üne bakmanızı tavsiye ederim. Daha genç veya 0 istiyorsanız lancer da güzel bir sedan.
  • quote:

ilandaki araç da invite modeli. yani 54 bine alacağınız araç da invite. Renk seçenekleri fiyatı etkilemez ASX te. Evet arkadaş 2 bin tl civarında aksesuar da takmış. Siz bilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-kia-1.6-sportage-gls-plus-2850-km-de-hatasiz-139434486/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-passat-sifir-gibi-2.el-139545009/detay

bu ikisinden birini alırdım.

Kia sportage ı geçen hafta uzun yolda 250 km kadar kullandım. Kilometresi ilandaki araç gibiydi 2500 civarı sıfır arabaydı zaten. 1.6 benzinli motor. Rampalarda boş araba ile 3. vitese bile düştüğüm oldu daha sonra arabayı 2 farklı kişi daha kullandı herkes lanet etti bu nasıl iş diye. Bizim bilmediğimiz birşey mi var yoksa motor açılmamış mı ya da olanı bu mu?

• 60.000 TL'ye ne alırsın sorusuna istinaden,

Şu aralar Seat Leon'un ilgimi çektiğini itiraf etmem gerekiyor, VAG Grubu içerisinde de en mantıklı model. 1.6 TDI 105 HP, düz vites ve olabildiğince donanımlı olacak şekilde, son derece cazip bir model haline gelebiliyor. SUV olarak Kia Sportage için çok hoş duygular taşıdığımı belirtmem lazım, ama benzininin çok pahalı olması ve Sportage için LPG işleminin yer almıyor oluşundan sebep, bu modeli kafamdan elemek zorunda kalıyorum. D sınıfı olarak, İnsignia ile Avensis arasında zorlanıyorum, ama İnsignia'nın İstanbul'un her köşe başından fırlıyor oluşundan ve Avensis'in LPG'ye kusursuz bir motorunun oluşundan dolayı Avensis daha ağır basıyor, biraz da ekonomik olmak lazım.

• mitsubishi asx veya skoda yeti greenline
  • Tiguan'ı da alternatiflerin içine almalısın. Ufak bir pazarlıkla 61 bin civarına alınabiliyor.

• manuel ise 1.6 tdi bmt comfortline golf alırdım 2.900 tl eklenebilir diye düşünüyorum, pahalı denirse yeni leon style paket hemde çok donanımlı, düşünün derim.
  • Corolla 1.6 otomatik en dolusu su an kardeşim kullanıyor güzel araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensnksr -- 1 Ekim 2013; 22:24:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eякαn

quote:

quote:

Mitsu metalik renk ucreti almiyor bildigim kadariyla bu 1.

Arac standart donanim , dise dokunur birtek dokunmatik ekran var , gerisi bes para etmez seyler zaten 2.

2013 model 0km'sini 54.000'e almak varken bu arabaya bakmak bile ayip :) Bu da 3

Dipnot: Vw kullanicisiyim yanlis anlasilmasin , ama cok begeniyorum ASX'leri. Yalitim ve 6. vites disinda eksigi yok fazlasi var.

• 2011 308 cc
    2009 320i
    0 km astra 1.6 t
    Yada w209 kasa clk
    0 km aracta gozum yok nerde piyasasi olmayan bir arac var ben onlara hastayim
    120 ps arac alti hayatta almam

• Ford C-Max 1.6 TDCi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

2011 308 cc
    2009 320i
    0 km astra 1.6 t
    Yada w209 kasa clk
    0 km aracta gozum yok nerde piyasasi olmayan bir arac var ben onlara hastayim
    120 ps arac alti hayatta almam

320i'lerin temizini bulmak cok zor, temiz olanlar da cok yuksek fiyat cekiyor bir ara division bell icin bakmistik... Gerisine katiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.