Herkese iyi forumlar,
Bir konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.
2014 yılı kasım ayında 0 km olarak aldığım Jetta 1.4 Tsi Dsg aracımın üzerinde gelen aküyü 4 seneden fazla kullandım, araç zordan çalışmaya başlayınca aküyü yeniledik ama 2 sene içinde akü bitti.
Çoğu kişi 2 senenin normal olduğunu söyleyince tekrar yeni bir akü aldım ama 2 yıl içinde o da bitti. Elektrikçiye gösterip anlattığımda (bu esnada klimada da soğutmama sorunu oluştu) Vw araçlara Varta akü tercih etmek gerektiğini söyleyince 2023 aralıkta Varta marka akü alıp taktırdık ama 2 gün önce araç sabah çalışmadı, kapıları bile kilitlemedi.
Takviye kablosu ile çalıştırıp devam ettik, fakat dün yine çalışmadı. Bugün sanayiye elektrikçiye gösterip durumu anlattım. Ölçüm yaptı değer 13.1 civarında çıktı, değerler normal görünüyor bu şekilde çözüm bulamayız, araç çalışmadığında beni ara gelip bakayım, sorun varken tespit etmeye çalışalım dedi.
Daha önce başına gelen veya yakınında duyan oldu mu acaba?
Bir bildiğiniz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar, 2014 jetta aracım var, yokuş çıkarken klima soğutmuyor. Sadece fan üflüyor. Akü 9 aylık 13.7 voltaj değeri var ve gaz sorunu yaşamamak için kışın bile ara ara klimayı açarım. Sanayide tavsiye edilen bir ustaya gösterdim, klimada sorun olmadığını söyledi. Sorun ne olabilir başına gelen veya bilgisi olan varsa yardımınızı bekliyorum.
Çocuklar için PSN üyeliği?
|
|
|
|
|
|
|
Meslek: İnfaz ve Koruma Memuru
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.139
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 35.609 (Bu ay: 828)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.288 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası