Şimdi Ara

i20 den dustere geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam b sınıfı hb den c suva(c suv olmassa b suvlardan büyük işte) geçilir mi? duster i 20 ile aynı fiyat olduğu için 1-2 sene kullanmalık almak istiyorum arada nadirde olsa köye gidiyorum bu yönden yüksek araç lazım, herkes diyor ki duster çok kötü, yol tutuşu vs olsun bu doğru mu ?

yani c suv bir araç nasıl olurda b hbden malzeme ve sürüş olarak geri kalabiliyor

• Duster görev arabası. Geçilir bence yani a3ten geçecek olsanız derim geçilmez de i20den geçilecekse mantıksız olmaz tabi kullanıma bağlı.
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında yalın gülmez kim geçer duster bayon karşılaştirmasindan sonra biraz moralim bozuldu, orda baya baya duster sürüş ve yok tutuş olarak kötü diyor, bayon i20 den daha kalitesiz olduğunu herkes söylüyordu
  • Bende de 2011 i20 vardı. Sıfır duster alma niyetindeydim. Ancak son dakika kararı ile eski kasa tucson almaya karar verdik. Eski kasa almışken 2021 yeni kasası nasip oldu. Bence Duster alınabilir

• geçilmemesi için sizin bir sebebiniz var mı?

• 2017 model duster kullandım, dizel manuel! Görev arabası, parça sıkıntısı olmaz. İç trimler sert plastik. 1.5 dci efsane dizel motor. 1.3 tce zaten Mercedes Renault ortak yapım, güzel motordur.

Ön takımlar sağlam, bunu neden anlıyoruz. Şantiyelerde, köyler de deli gibi sürülüyor.

Benim kullandığım 2017 model, direksiyonu ağır gelmişti. Makyajla birlikte direksiyon hafiflemişti. Yol tutuş konfor beklemedim zaten, ses izolasyonu iyi değil. Alınır mı alınır.

Hyundai i20 makyajsız kasa da süspansiyonları sert bulmuştum. Makyaj ile orda bir iyileştirme var. İç aksam kalitesi i20 de sert plastik zaten aynı.

Yüksek araç sahibi olursunuz. Benim edindiğim tecrübede duster a geçilir. Orta da eksi ya da artı bir taraf yok.
  • Kullanmadan karar vermeyin. Duster ekonomiktir ama ergonomik değildir.

III. jenerasyon yani 2018 sonrası daha iyidir. 4x4 modelinin süspansiyonları bağımsızdır. Bu yüzden 4x2 den daha iyi yol tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 2 Ekim 2024; 13:37:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egea dan chr ye geçilir mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi yol tutuş zaten kötü olacak bu sınıfta. Üstüne Duster olunca da zaten daha da kötü olacak. Tek derdiniz buysa ona göre kullanmak lazım. Duster alıp viraj kasacak değilsiniz. Millette Duster ile virajlarda takla atmıyor sonuçta.

İhtiyaç Duster benzeri arabaysa geçilir tabi
  • Duster alanın kendine saygısı yoktur en azından qasgai tuscon sportage falan olsaydı bari nisbeten daha kaliteli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.