Şimdi Ara

Son viraj - Passat mı Süperb mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
31.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen günlerde talisman mı Passat mı konusu açmıştım. Ancak Talisman iç malzeme kalitesi olarak Megane sedan ile bir fark göremedim. 2.el ve kalite sebebi vazgeçtim.

Şimdi son aşamaya geldim. Yılda 10k km yapıp minimum 5 yıl kullanacaz.

Passat manuel TDI comfort 134k
    Süperb manuel TDI style 116k

Siz olsanız hangisini alırdınız?

Edit: yazmayı unuttum engelli adına alınacak ve ÖTV muafiyeti var. Bu yüzden

Passat 84k
    Süperb 77k

Yani aradaki fark reelde 18k ama ben alırken 7k.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halalaluya -- 20 Mayıs 2017; 11:2:17 >

• Hangisini alsanız farketmez ..İkisi de gözünü sevdiğimin VAG grubundan..sıra beklemeden araç teslim alırsınız, her süreçte insan gibi muamele görürsünüz, itilip kakılmazsınız, servislerde en küçük sorunda mahkeme mahkeme dolanmadan hakkınızı alırsınız..otomatik istiyorsanız siz sakın bölücülere aldanmayın ..zaten mükemmele yakın olan DSG yi şimdi kolaylık olsun diye yağlamışlar veriyorlar, açın bakın google da sayfa sayfa firmaya teşekkür yorumları var.

Bu arada Ford ve Opel diye bazı markalar varmış ve D sınıfı araç yapıyorlarmış diye de duyuyorum ama siz aldırmayın..durmak yok yola devam..şimdiden hayırlı olsun diyorum
    İkisini de kullanmadim ama 2015 golf ve 2014 leon kullandim ikisi de 1.2 tsi motordu. Hani millet diyorya ikisi de ayni arac golf e o kadar yuksek para verilmwz diye. Aslibda bende oyle dusunuyordum. Ama golf ü kullanınca fikrim bir anda degisti. Aralarinda daglar kadar fark var inan Golf bambaska dünya. Yol sesi yok suspansiyonu sinifina çag atlatacak düzeyde muthis. Koltuklari cidden farkliydi cok rahat golfün. Eminim passatla superb arasinda da farklar vardir ancak kullaninca anlarsiniz. Benim tavsiyem Pasattir.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Passat mı, Süperb mi? İhtiyaçlarına En Uygun Aracı Seçme

Volkswagen Passat ve Skoda Süperb, geniş iç mekanları, güçlü motorları ve gelişmiş özellikleriyle öne çıkan iki popüler orta boy otomobildir. Ancak, "Passat mı Süperb mi?" sorusu, ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre değişen bir karardır.

Passat'ın Avantajları:

• Uzun yıllara dayanan güvenilirlik geçmişi
    • Geniş ve konforlu iç mekan
    • Güçlü ve verimli motor seçenekleri
    • Gelişmiş güvenlik ve teknoloji özellikleri

Süperb'in Avantajları:

• Passat'a kıyasla daha geniş bagaj hacmi
    • Lüks ve ferah kabin
    • Geniş bir özellik yelpazesi ve kişiselleştirme seçenekleri
    • Uygun fiyatlı bir alternatif

İhtiyaçlarını Göz Önünde Bulundur:

• Geniş bir bagaja mı ihtiyacın var? Süperb'i düşünmelisin.
    • Lüks ve rahat bir sürüş mü arıyorsun? Süperb'in kabini sana hitap edebilir.
    • Güvenilirlik ve kanıtlanmış performans mı önceliğin? Passat güvenli bir seçim olacaktır.
    • Uygun fiyatlı bir seçenek mi arıyorsun? Süperb, Passat'a göre daha uygun fiyatlıdır.

Kullanıcı Yorumları:

"Passat mı Superb mi?" sorusuna kullanıcı yorumları da ışık tutabilir. Passat sahipleri genellikle güvenilirlik ve sürüş keyfini övüyor. Öte yandan, Süperb sahipleri daha geniş iç mekanı ve lüks detayları takdir ediyor.

2022 Modelleri:

2022 Passat ve Süperb, güncellenmiş dış tasarımlara ve geliştirilmiş iç mekanlara sahip. Passat, yeni bir bilgi-eğlence sistemi ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle geliyor. Süperb ise daha geniş bir ekran ve güncellenmiş bir iç tasarıma sahip.

Sonuç olarak, "Passat mı Süperb mi?" sorusunun cevabı ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Geniş bir bagaj, lüks bir kabin veya uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsan Süperb'i düşünmelisin. Güvenilirlik, kanıtlanmış performans veya konforlu bir sürüş deneyimi önceliğinse Passat sana daha uygun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Passat yerine SuperB tercih edilir. Hatta boş passat yerine dolu SuperB alınabilir. Oyum SuperB'e, son kasası çok güzel bir tasarıma sahip. Benim için SuperB her açıdan daha tercih edilesi. Oyum SuperB'e
  • 2. el yuzunden talismani elediyseniz passat tercih edin.

Bacanaga 3 yil once 80.000 tl ye comfortline jetta yerine full octavia aldik simdi 2. elde comfortline jetta hem daha hizli hem de daha yuksek fiyatlarda seyrediyor.

Ha octavia her turlu jettadan iyi ama maalesef ülkece almadan satmayi hesap ettigimizden durum boyle..
  • 2.el derdin pek olmasın bence. Eş dost tanıdıkta beğenirse satarken alabilir ve diyelim passat 10 günde satılıyor suberB ise 12 günde satılır dert değil. Her türlü suberB passat herkeste var hem araç ne kadar pahalıysa 2.elde o kadar zarar edersin. Bu yüzden gene suberB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

2. el yuzunden talismani elediyseniz passat tercih edin.

Bacanaga 3 yil once 80.000 tl ye comfortline jetta yerine full octavia aldik simdi 2. elde comfortline jetta hem daha hizli hem de daha yuksek fiyatlarda seyrediyor.

Ha octavia her turlu jettadan iyi ama maalesef ülkece almadan satmayi hesap ettigimizden durum boyle..

Passat %2 lık indirimi var. Az değil mi?

Birde 135k ya manuel görece boş araç alacağım. Bunu satmak daha zor olmaz mı
  • Arçelik mi Altus mu?

Vestel mi Regal mi?
  • Passat'ın satışı bir nebze daha hızlı olacaktır ama SuperB, Passat'a göre çok çok dolu bir araç. Bir de yılda 10.000km fazla değil, trafiği yoğun bir şehirde değilseniz boş yere dizele para vermeyin. 1.4 tsi alın geçin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Passat'ın satışı bir nebze daha hızlı olacaktır ama SuperB, Passat'a göre çok çok dolu bir araç. Bir de yılda 10.000km fazla değil, trafiği yoğun bir şehirde değilseniz boş yere dizele para vermeyin. 1.4 tsi alın geçin.

İstanbul Avrupa yakası
  • Passat DSG benzinli alırdım. Yılda 10k km için dizel alınmaz.
  • İnceleme videolarını izleyip test sürüşüne çıkmalısınız.

Ben SuperB diyorum
  • Yılda 10 bin km ise dizele gerek yok bence . 1.4 150 hp Superb al konforun ve genişliğin tadını çıkar .
  • Fiyat farkı fazla, superb diyorum.

Bir de 2. Elde fiyat arttıkça satış zorlaşıyor. Passat da kolay satılmayacak yani. 10-12 bin fark olsaydı passat derdim.
  • skodanın hiç bir ürününe 30 bin den fazla vermem. vosvos ne ki replikası ne olsun.
  • kesinlikle superb.

bagajı devasa,genişlik diz mesafesi 10 numara.
  • İkisini de kullanmadim ama 2015 golf ve 2014 leon kullandim ikisi de 1.2 tsi motordu. Hani millet diyorya ikisi de ayni arac golf e o kadar yuksek para verilmwz diye. Aslibda bende oyle dusunuyordum. Ama golf ü kullanınca fikrim bir anda degisti. Aralarinda daglar kadar fark var inan Golf bambaska dünya. Yol sesi yok suspansiyonu sinifina çag atlatacak düzeyde muthis. Koltuklari cidden farkliydi cok rahat golfün. Eminim passatla superb arasinda da farklar vardir ancak kullaninca anlarsiniz. Benim tavsiyem Pasattir.
  • Biz de iki araç arasında kalmıştık ama ikinci el piyasası için passat a yöneldik malum sitede uzun zamandır ilanda duran superbler var passatlar da aynı şekilde ikinci el de durgunluk var ama ben ilerisi için passat derim
  • Benzinli ve dolu dolu Superb alırım. Passat da guzel ama D sınıfı bi araba alacaksam boş olmasinin bi esprisi yok. Passat'tan daha geniş ve daha konforlu olduğunu incelemelerde gormussunuzdur. 2. Elini merak etmeyin Skoda eski Skoda değil her sekilde satarsiniz tabi buyuk meblada hasar kaydı falan olmadığı takdirde.
  • Super B

Gecen grisini gordum is yerinde cok guzel arac. Passat da var; ancak bu kadar karizma bir durusu yok. Passat ile aradaki 18K ya bir ust paket Prestige alabiliyorsaniz daha iyi.
  • 2015 SuperB sahibiyiz (abimde var 1 yıldır), bizde ikisi arasında kalmıştık ama superb resmen 3+1 ev gibi ve daha donanımmlı
  • Hocam senin ikinci el kaygın yüksekse Passatı alacaksın başka yolun yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.