Şimdi Ara

Son viraj - Passat mı Süperb mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
31.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam toros da alacak olsan en full unu al.
  • Neden DSG değil?

5 Yasinda Bir Škoda ile 5 Yasinda bir Vosvos'u satmak arasinda fark vardir.
  • Süperb önerilir, passat alınır.
  • passat
  • superb yi nin l&k serisi var bunu alabiliyorasnız alın ve başka birşey düşünmeyin yemişim passatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojaverok

Benim Superb tercih etmemin sebebi dış tasarımı ,daha ucuza daha fazla standart donanım sunması ve 600 lt bagajın Hatchback gibi açılabilmesi ( liftback ) oldu .Aileler için bagaj önemli . Aynı fiyat olsaydı yine Superb alırdım ,Passat tasarım olarak beğendiğim bir araç değil . Mondeo ve Talismanı daha çok beğeniyorum . Bekar ya da öğrenci olsam Superble Passatla işim olmaz dediğiniz gibi a3 alırdım ama a3 benim sığabileceğim bir araç değil .

2. elde en az değer kaybettiren D segment araç 1 passat , 2 Yeni Superb emin olabilirsiniz . Zaten d segment genel olarak yavaş ve değer kaybettirir. Eğer önemli kriterse C ye yönelmek daha mantıklı .

Suberb alıp kullananlar yukarıdaki gibi bilinçli tüketicidir.

Burada çoluk çocuk muhabbeti gibi, vestelmi regalmi muhabbeti yapanlar değil.

• Yeni Insignia lansman indirimi şöyle 10-15k olsa...
  • 2010 yilinda 40.000 liraya style girtlagina kadar dolu seat exeo aldim. Trendline, sis fari bile olmayan ve yeni kasasi gelmek uzere olan passat 43.000 liraydi.bi ac bak su anda 1.6 mpi 2010 style exeo kac para 1.6 2010 trendline passat kac para...cope aticak 20 30 bin liran varsa seat skoda al dijital klima kendi yanip sonen calisan otun bokun keyfini sur :).paran kiymetliyse vw al ki 5 sene sonra 20.000 ver sifirini al.
    Edit: usenmedim gittim baktim trendline passat liste fiyati 94. Vw bayileri %7 indirim yapar olur 87.eger 2010 da 43 e passat almis olsaydim su anda 65 e elimi opene verir uzerine 20 koyar sifir passata binmeye devam ederdim.
    Skoda alirsan nolur bu mesaji print et sakla 5 sene sonra gorusek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 22 Mayıs 2017; 0:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

2010 yilinda 40.000 liraya style girtlagina kadar dolu seat exeo aldim. Trendline, sis fari bile olmayan ve yeni kasasi gelmek uzere olan passat 43.000 liraydi.bi ac bak su anda 1.6 mpi 2010 style exeo kac para 1.6 2010 trendline passat kac para...cope aticak 20 30 bin liran varsa seat skoda al dijital klima kendi yanip sonen calisan otun bokun keyfini sur :).paran kiymetliyse vw al ki 5 sene sonra 20.000 ver sifirini al.
    Edit: usenmedim gittim baktim trendline passat liste fiyati 94. Vw bayileri %7 indirim yapar olur 87.eger 2010 da 43 e passat almis olsaydim su anda 67-70 bandinda elimi opene verir uzerine 20 koyar sifir passata binmeye devam ederdim.

Arabayı satmak için alan bence bu markalara yaklaşmamalı.

Gırtlak dolu exeonuza keyifle bindiyseniz bence sorun yok. Ki bildiğim kadarıyla eski kasa audiydi.

Sizin şanszılığınız exeo'nun arkasının gelmemesi olmuş.

2008'de millet skodayı çarpık bacaklı derken ben octavia aldım. Emsal fiyat megane 2'nin aynaları bile çubukluyken aynalar bile ısıtmalı elektrikliydi octinin. 200 küsür bin km kullandım iyi fiyatada sattım geçenlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

2010 yilinda 40.000 liraya style girtlagina kadar dolu seat exeo aldim. Trendline, sis fari bile olmayan ve yeni kasasi gelmek uzere olan passat 43.000 liraydi.bi ac bak su anda 1.6 mpi 2010 style exeo kac para 1.6 2010 trendline passat kac para...cope aticak 20 30 bin liran varsa seat skoda al dijital klima kendi yanip sonen calisan otun bokun keyfini sur :).paran kiymetliyse vw al ki 5 sene sonra 20.000 ver sifirini al.
    Edit: usenmedim gittim baktim trendline passat liste fiyati 94. Vw bayileri %7 indirim yapar olur 87.eger 2010 da 43 e passat almis olsaydim su anda 67-70 bandinda elimi opene verir uzerine 20 koyar sifir passata binmeye devam ederdim.

Arabayı satmak için alan bence bu markalara yaklaşmamalı.

Gırtlak dolu exeonuza keyifle bindiyseniz bence sorun yok. Ki bildiğim kadarıyla eski kasa audiydi.

Sizin şanszılığınız exeo'nun arkasının gelmemesi olmuş.

2008'de millet skodayı çarpık bacaklı derken ben octavia aldım. Emsal fiyat megane 2'nin aynaları bile çubukluyken aynalar bile ısıtmalı elektrikliydi octinin. 200 küsür bin km kullandım iyi fiyatada sattım geçenlerde.

Ben 5 sene bindim sonra babama verdim o biniyor.ama gene de deger kaybi farki dehset...

• Donanım olarak superb çok daha iyi. Fiyatı zaten daha ucuz iç mekan E segmentine yakın genişlikte. Bagaj kocaman.

Tek dezavantajı satışı passat kadar kolay olmaz değer kaybı biraz daha fazla olabilir.
  • quote:

Edit: usenmedim gittim baktim trendline passat liste fiyati 94. Vw bayileri %7 indirim yapar olur 87.eger 2010 da 43 e passat almis olsaydim su anda 65 e elimi opene verir uzerine 20 koyar sifir passata binmeye devam ederdim.

139 bin lik passatta %2 indirim yaptılar. %7 indirim yapan bayiyi bırak %4 yapan bile bulamadım. Hemde çok ciddi alıcı olmama rağmen

• Hangisini alsanız farketmez ..İkisi de gözünü sevdiğimin VAG grubundan..sıra beklemeden araç teslim alırsınız, her süreçte insan gibi muamele görürsünüz, itilip kakılmazsınız, servislerde en küçük sorunda mahkeme mahkeme dolanmadan hakkınızı alırsınız..otomatik istiyorsanız siz sakın bölücülere aldanmayın ..zaten mükemmele yakın olan DSG yi şimdi kolaylık olsun diye yağlamışlar veriyorlar, açın bakın google da sayfa sayfa firmaya teşekkür yorumları var.

Bu arada Ford ve Opel diye bazı markalar varmış ve D sınıfı araç yapıyorlarmış diye de duyuyorum ama siz aldırmayın..durmak yok yola devam..şimdiden hayırlı olsun diyorum
  • SuperB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

quote:

139 bin lik passatta %2 indirim yaptılar. %7 indirim yapan bayiyi bırak %4 yapan bile bulamadım. Hemde çok ciddi alıcı olmama rağmen

Esime gecen sene midline dsg golf aldik , telefonda %6 yapti daha bayiye gitmeden.

sonra sirkete 2 tane polo aldik 1.0 manuel , mail ile %7 aldik liste fiyatindan.

OTV muhabbetinden onceydi yalniz bunlar.

edit:birde pesindi bunlar , bugun eft geccem yarin plaka takilcak , elinizde ne renk var , %kac indirim yapiyorsunuz deyin bakalim ne oluyor :)
    kredi dediginiz anda yanasmiyorlar indirime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 23 Mayıs 2017; 11:43:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

quote:

Esime gecen sene midline dsg golf aldik , telefonda %6 yapti daha bayiye gitmeden.

sonra sirkete 2 tane polo aldik 1.0 manuel , mail ile %7 aldik liste fiyatindan.

OTV muhabbetinden onceydi yalniz bunlar.

edit:birde pesindi bunlar , bugun eft geccem yarin plaka takilcak , elinizde ne renk var , %kac indirim yapiyorsunuz deyin bakalim ne oluyor :)
    kredi dediginiz anda yanasmiyorlar indirime.

Ne kredisi peşin diyorum ben anlamadım birşey.

• İnsignia Grand Sport
  • D segmentinde manuel araçlar satarken de kullanırken de sıkıntı verir.
    Bence otomatik alın
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Yaani illede vw diyosun
  • Halalaluya H kullanıcısına yanıt
    Araba aldınız mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.