Şimdi Ara

Son viraj - Passat mı Süperb mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
31.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ikisi arasında kalıp passat aldım 2015 te. Eğer marka takıntınız yoksa, superb mantıklı bir tercih. 2015 te aradaki fiyat farkı da bu kadar çok değildi.
  • ikisi arasın da kalsam kesinlikle süper-b derim passat acaip çirkin bir yüzü var bana göre

Son viraj - Passat mı Süperb miSon viraj - Passat mı Süperb mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibon nobi -- 20 Mayıs 2017; 10:36:8 >

• Superb👍
  • 75hp 7 kullanıcısına yanıt
    araçtan zerre anlamayan bir adamın beyanı daha deneyip denemediği bile mechul.
  • 2017 suberb prestij paket aracım var konfor konusunda hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız. Ama oradan oraya kaçacağım derseniz passat ama onun için de passatın 1.4 tsi ını öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyhellriser -- 20 Mayıs 2017; 11:22:13 >
  • Talisman bu ikisinden de güzel araç.

Megane'dan bir tık iyi vazgeçtim diye saçma bir şey olur mu?

Passat Golf'ten bir tık bile daha kaliteli değil, hatta Golf'ün içi çok daha elit duruyor Passat'a göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Talisman bu ikisinden de güzel araç.

Megane'dan bir tık iyi vazgeçtim diye saçma bir şey olur mu?

Passat Golf'ten bir tık bile daha kaliteli değil, hatta Golf'ün içi çok daha elit duruyor Passat'a göre.

Talisman gerçekten çok güzel bir araç ama ben arkadaşa da hak veriyorum.

Golf 7 aracım varken yakın arkadaşımın Passat ını kullanınca içimden "sanki Vw Golf ü biraz daha özenerek üretmiş" derdim, bu Megane için de geçerli.

Birkaç defa kullandığım Megane 4 - Talisman arasında da yukardaki ifademe benzer şekilde Megane ın sınıfında başarılı olması için sanki Talisman a göre daha özenli üretildiği hissi oluşmadı değil; alt sınıf olmasına rağmen Megane ın konsolu tek parça yumuşak plastik ve gösterge paneli-orta konsol montajı Talisman dan net olarak daha sıkı, Talisman da ise arka kapı üstleri ve deri kaplama kullanımı daha farklı ve yolda daha konforlu ancak yine de Megane da Talisman a göre net olarak çok daha az çıtırtı duyuluyor.

Vw lerde ise kabiniçi alt-üst sınıf farkı olması gerektiği gibi, en azından yumuşak malzeme kullanımı yoğunluğuna bakılırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 20 Mayıs 2017; 12:31:27 >

• Şimdi comfortline doludur passat al diyenler olacak.

Ben superb diyorum.

Passata 130bin fazla.

Saygılar.
  • Superb Al geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyhellriser

Tamam Octavia mıydı, Skoda olan benim tavsiyem o zaman süper Skoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 75hp

quote:

Verdiğin abes bir örnek deneyip yorum yapmadığın apaçık ortada. Amacım iki taraftan birini kötülemek değil ikiside iyi araçlar ama fiyatına göre biraz mantıklı olmak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 75hp

quote:

Verdiğin abes bir örnek deneyip yorum yapmadığın apaçık ortada. Amacım iki taraftan birini kötülemek değil ikiside iyi araçlar ama fiyatına göre biraz mantıklı olmak lazım.

Passat o zaman
    yav he he
  • Param varsa dolu passat alırdım , dolusu ekonomik olarak sıkıştırırsa dolu super-b . Hiç polemiğe gerek yok bence, nitekim ikiside ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacak tutulan araçlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 20 Mayıs 2017; 16:12:43 >
  • Asıl firmanın her anlamda kardeş firmadan üstün olacağı aşikar değil mi? Bunu anlamak için kaç km kullanmak lazım araçları? Bir VW mühendisi ile Skoda mühendisinin maaşları bile farklıdır.

Bunda şaşılacak bir şey yok. Dacia ile Renault gibi.
    Verdiğiniz örnek biraz yanlış .Renaultta Talisman , megane ve kadjarın dengi dacia da hangi araç ? Skoda da passat - superb , jetta - octavia denk araçlardır . Renault ta kaliteli malzeme kullanılırken dacia da çok daha ucuz malzeme kullanılır . Skoda da passattan daha kaliteli malzeme bulmak ve daha ucuza almak mümkündür ancak işçilik daha kötü .

Bu güne kadar 1 tane bile Passatın Superbden daha iyi olduğu karşılaştırma görmedim . İzlediğim ve okuduğum tüm Alman ve İngiliz karşılaştırmalarında Superbin tartışmasız üstün olduğu söyleniyor .
  • Bazzat mı üüüvvv

SuperB genellikle ne istediğinin farkında olan bilinçli kullanıcının acıdır.
  • Mojaverok kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama fiyatları bu kadar yakınken neden superb?

Değerini muhafaza etmesi de araçtan beklenen bir artıdır. İkinci elde seat İbiza ve skoda fabialar ucuz değil mi poloya göre... Araçlar hatta A3 sedan bile aynı temelde. Aslında A3 sedan da girmeli seçenekler arasına ve bence de o alınmalı , fiyatı konuyu açan arkadaşa uygun geliyorsa...
  • Benzer meblaya boş araba alacağıma dolu araba alırım.
    Marka fanatikliğim yok araba kullanmak içindir.
    Benim Superb tercih etmemin sebebi dış tasarımı ,daha ucuza daha fazla standart donanım sunması ve 600 lt bagajın Hatchback gibi açılabilmesi ( liftback ) oldu .Aileler için bagaj önemli . Aynı fiyat olsaydı yine Superb alırdım ,Passat tasarım olarak beğendiğim bir araç değil . Mondeo ve Talismanı daha çok beğeniyorum . Bekar ya da öğrenci olsam Superble Passatla işim olmaz dediğiniz gibi a3 alırdım ama a3 benim sığabileceğim bir araç değil .

2. elde en az değer kaybettiren D segment araç 1 passat , 2 Yeni Superb emin olabilirsiniz . Zaten d segment genel olarak yavaş ve değer kaybettirir. Eğer önemli kriterse C ye yönelmek daha mantıklı .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.