Hyundai Staria VS Stellantis
Hyundai Staria Elite 4x4 vs Traveller - Jumpy - Zafira Life
Bu tür araçları daha önce hiç kullanmadım ve bilgim yok. Aile kullanımı için 0 km hangisini tercih ederdiniz?
Fiyatları aynı sayılır, 1.500.000 civarı Yük vs taşımayacağım en fazla bisiklet ,şişme kano gibi hafif şeyler. Yıllık max 15.000 km yapıyorum. Mevcut aracım Superb ve artık küçük geliyor.
Yeni Turneo Custom da olabilir ama fiyat olarak daha yüksek 2M civarı.
Continental vs Falken ?
Continental premium contact 6 vs Falken Ziex ZE310 Ecorun Yaz Lastiği
Ölçü: 215/55 R17
Araç Superb
Continental :950 TL Adet
Falken :600 TL Adet
4 lastik alacağım. Bu ikisi arasında kararsızım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
----------------------------------------------------
Öncelikle zaman ayırıp yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Falken tercih ettim. Fiyat farkı, contiye göre daha yumuşak ve sessiz oluduğuna dair yorumlar, yerli üretime destek tercihimde etkili oldu. ( Ne kadar iyi ve isim yapmış bir marka olsa da , Continental'ın Türkiyeyi haritadan silmeleri de bu tercihimde oldukça etkili oldu.)
20 Km lik ilk izlenimlerim :
Eski lastiklerim Prelli p7 ye göre Falken çok konforlu ve sessiz bir lastik. ( Basınçlar aynı ) Araç benzinli , motor sesi yok, yol sesi ve uğultusu da gidince ruzgar sesi kendini belli etmeye başladı.
Prelli yeniyken kalkışlarda sürekli patiye düşüyordu. 6 ay kullandıktan sonra kıvama geldi lastik. Falken da bir kaç deneme yaptım, şimdilik kalkışlarda bir sıkıntı yok. Eskidikçe neler olacak göreceğiz.
Lastikleri biraz kullanınca güncelleme yapacağım. Herkese kazasız sürüşler dilerim ..
İzmirde Lastik almak isteyenlere 1. Sanayi Uzman Lastik Ercan Ustayı tavsiye ederim. Gezdiğim lastikçiere göre daha dürüst ve objectif . Falken ve Michelin Bayii ama tüm lastikler var. ( Reklam değildir, kendisini yeni tanıdım )
Yıllar Sonra Gelen Üniversite Harç Borcu
Samsung Klima Rezaletleri yüzünden Satılıktır
|
Total Benzin Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
|
Sonradan böyle bir ürün taktıran var mı ?
|
Heralde ilk Kodiaq kazası
|
Kablosuz geri görüş kamerası tavsiyesi
|
MOVED: Pratik park etme taktiği
|
Pratik park etme taktiği
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 673
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.967 (Bu ay: 824)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.151 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası