Arkadaşlar bugün İmrahor Vadisinden Nata Vega yönüne doğru yokuşu çıkarken biraz hızlıydım yaklaşık 100 civarı, radarı gördüm frene yüklendim ama bilemiyorum. Geçerken baktım abimiz kafayı eğmiş telefona bakıyor gibiydi ama emin olamadım. Bu türden Ankara içi o seyyar radarlardan ceza yiyen arkadaşlar oldu mu ? E devlete ne zaman geçti ? Şimdiden cevap verenlere teşekür ederim.
1 hafta önce 200 küsürdü diğer yerlerde farklı satıcılarda da aynı fiyat fakat yorumlarında sahte olduğu söylenmiş. Burada satıcı Amazon.com.tr
Arkadaşlar herkese merhabalar 2012 model Honda Accord aracım var. Bir konuda size danışmak istiyorum. Aracıma lastik alacağım ama orijinal ebat 225/50/17 fakat takmak istediklerim 225/45/17 lastik başına 200 liradan fazla oynuyor sizce bariz bir fark yaratır mı benim için aracın dinamiklerini bozar mı veya güvenliğimi tehlikeye sokar mı ? Teşekkür ederim
Işık menkul kıymetler rezaleti hk.
arkadaşlar anlık alım satan bir trader olarak burada paranızı tutmayın arkadaşlar sistemleri düzgün çalışmıyor. az önce bir işlemde emir veremediğim için yaklaşık 2000 liramdan oldum sizde olmayın. zaten bizim memleketimizde bilin ki ucuz olan bir şey doğru düzgün çalışmaz bir kez daha görmüş oldum durumu gerçekten rezaletsiniz allah belanızı versin.
BROTHER MFC-L2716DW HAKKINDA
|
|
|
sıralama yorum lütfen yardımcı olun
|
TT Fiber kutusu test süresi
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 186
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 19.572 (Bu ay: 299)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar