Şimdi Ara

Logitech M220 Sessiz Kablosuz Mouse SATICI AMAZON 153,84 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
2.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech M220 Sessiz Kablosuz Mouse SATICI AMAZON 153,84 TL
    Logitech M220 Sessiz Kablosuz Mouse SATICI AMAZON 153,84 TLamazon
    Logitech M220 Sessiz Kablosuz Mouse, Sağ ve Sol Elle Kullanıma Uygun, 1.000 DPI, 10 m Kullanım Mesafesi, 18 Ay Pil Ömrü, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Logitech-M220-Silent-Fare-Siyah/dp/B01K7GEG9W/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1

1 hafta önce 200 küsürdü diğer yerlerde farklı satıcılarda da aynı fiyat fakat yorumlarında sahte olduğu söylenmiş. Burada satıcı Amazon.com.tr

• geçen 80 küsüre almıştık amazondan

• Logitech M191 Büyük Boy USB Alıcılı 1.000 DPI Kablosuz Mouse  41 tlden sattı hepsiburada geçenlerde

• Sahtedir
  • Unifying alıcı yok değil mi? sadece alıcıyı ikinci el de 120 tl de aşağı satan yok, elimde bir mause var ve sadece Unifying alıcı ile çalışıyor :(

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir.

• ozanparlak O kullanıcısına yanıt

Merhaba alıcıyı logitech'den mail yoluyla falan iletişime geçip ücretsiz temin ediyorlardı. Elinde logitech'in ürünü olup unifying alıcı olmadığı için daha önce olup kaybedilen vesaire gibi durumlar yaşayan çaresiz olan müşterilerine logitech unifying alıcı için ücret talep etmeden kargo ücretsiz şekilde adresinize gönderebiliyor. Hala öyle mi bilmiyorum bir mail atın bakalım. Youtube'da da anlatanlar vardı izlersiniz..

• Logitech M220 Sessiz Kablosuz Mouse SATICI AMAZON 153,84 TL
  • Mavi renkte indirim vardı.Mobil alışverişede 40 tl indim denk geldi.88 tl ye almış olduk.

• kalitesiz bir ürün, imkanınız varsa M330 alın.

• anzubesti kullanıcısına yanıt
    40tl indirim nerde vardi nerden aldınız hocam
  • 18 ay pil kullanım gunde 5-10 kere tıklayınc mı acaba

duracell 4 lu kac kere degıstırdım ..sarjlı pile dondum artık

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

İlk kullanıcı veya hopi, zubizu kodu olsa gerek. Bu günlerde yok sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.