< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uahmettt -- 5 Kasım 2020; 16:19:47 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Logitech G102 Lightsync Beyaz Mouse 138 TL (Amazon )
-
-
Başlığa fiyatı da ekler misiniz? Ürünün ne olduğunun anlaşılması açısından şöyle güzel olur: Logitech G102 Lightsync Beyaz Mouse 163 TL (Hepsiburada)
-
Sol elle kullananlar için uygun mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. Bu fiyat en son dolar 7 lirayken görüldü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Her iki ele de uygun ama yan tuşları nasıl kullanırsınız onu bilmem :D
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkanBaşlığa fiyatı da ekler misiniz? Ürünün ne olduğunun anlaşılması açısından şöyle güzel olur: Logitech G102 Lightsync Beyaz Mouse 163 TL (Hepsiburada)
katlıyorum. bende 102 tl sandım başlığa hızlıca bakınca
-
Aşırı iyi fiyat.
beyaz renk için çok sıcak fırsat, rival 3 almasam kesin alırdım, sırf rengi için alınır
Siyah olsa iyiymiş. Kardeşim için mouse bakıyorduk fakat beyaz renk alsam kasa ve klavyeye uyumsuz olacak. 11.11 ya da black friday de bu fiyatlara siyahın düşeceğini düşünüyorum. Geçenlerde amazonda siyahı 150 tl ye satıldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kusura bakmayın pek tecrübem yok 😊 Şimdi düzelttim.
Bende az kovalamadım hocam beyaz için 😂 kendim yandım bari başkaları faydalansın diye paylaştım.
Hocam kanıma girdin, aldım mouseu. Teşekkür mü etsem bilemedim :D
-
Bunun kablosuzu var bende. Güzel mouse, ele oturuyor
quote:
Orijinalden alıntı: uahmettt
Bende az kovalamadım hocam beyaz için 😂 kendim yandım bari başkaları faydalansın diye paylaştım.haber verdiğiniz için sağolun hocam, dayanamadım bende amazon hepsiburada karşı aynı fiyata düşmüş, 25 tl indirim kodu ile aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 5 Kasım 2020; 12:40:47 >
https://www.amazon.com.tr/Logitech-Lightsync-Kablolu-Gaming-Uyumlu/dp/B07W6HKCWW
amazon.com.tr de aynı fiyat
-
Bende bir ay önce 206 TL’ye Amazon’dan almıştım hocam. Açıkçası ilk tercihim hep Amazon olur fiyat aynıysa.
Hayırlı olsun hocam ben daha sistemi toplayamadım ama bir iki kez takıp baktım ışıklara vs çok şık ve rahat. içime baya sindi benim o yüzden paylaştım.
quote:
Orijinalden alıntı: uahmettt
Hayırlı olsun hocam ben daha sistemi toplayamadım ama bir iki kez takıp baktım ışıklara vs çok şık ve rahat. içime baya sindi benim o yüzden paylaştım.teşekkürler hocam, bende 102 prodigy kullanmıştım, memnun kaldığım bir modeldi. beyazı da sırf tasarım için aldım
AMZNSM25 koduyla amazondan 138 TL ye alınabilir.
Başlığa fiyatı da ekler misiniz? Ürünün ne olduğunun anlaşılması açısından şöyle güzel olur: Logitech G102 Lightsync Beyaz Mouse 163 TL (Hepsiburada) |
Lightsync modeli yeni üretim olan model. Prodigy'e kıyasla acceleration daha iyi hale getirilmiş, kablosu geliştirilmiş, rgb eklenmiş, kronik çift tıklama sorunu yüzünden daha yeni omron switchler kullanılmış, sensörü aynı olmasına rağmen revizyon olarak daha iyisi kullanılmış. Bu bilgileri technopat sitesinden almadım. Technopat sitesine uğramadığım için ergen mi kaynıyor nedir bilmiyorum ama sen daha iyi biliyorsun sanırım. 138 liraya bu mouse bedava. Belki 250 liraya bunun eski prodigy modelini almış olanlar konuyu sabote edip kıskançlık edebilir, dikkat edin. |
Bunlarda benden. |
bugün de ihtiyacım olmayan bir şey satın aldım teşekkürler DH |
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- a101 canon yazıcı
- phanteks t30
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox güvenilir mi
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X