Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber Kutunun ankastre kutusuna bağlanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım binamıza 4-5 ay önce fiber kutu takılıp fiber kablo çekildi. Yaklaşık bir kaç hafta önce altyapı sisteme düştü .Türk Telekom sisteminde de adsl ve vdsl altyapı görünüyor ama kaç hızı desteklediği görünmüyor. bir kaç gün önce başvuru yaptım, bugün Türk Telekom ekipleri geldi. Fiber kutunun içini açıp aktif olduğunu söylediler fakat kutu ile ankastre arasında bağlantı yapılmamış dediler biz bu konu hakkında bir şey yapamayız dediler ama biz bildirimde buluncağız dediler. Arkadaşlar 3-4 kez genel merkeze gittim çalışanlar iyice uyuzlaşmış sadece dilekçe verip geliyorum. Nerelere başvurmam lazım lütfen yardımcı olun artık çok yoruldum çok sıkıldım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uyuzlaşırlar tabi adamlar rahat takılıyolar ülkenin %80-90 internetini çekiyor adamlar haliyle hiçkimseyi umursamıyorlar sen gelmişsin binana altyapı talebinde bulunmuşsun veya arıza kaydı bırakmışsın umrunda olmuyor acelesi yok diyor yaparız diyor geçiştiriyor bi hat bağlanması için 2 aydır beklemediyim bi 3-4 ay daha bekleyip sonra bide sinyal verilmesi için 2-3 ay bekleyeceğim galiba 1 senede hattı bağlarlar diye düşünüyorum şaka gibi bir firma nereye şikayet edersen et para etmiyor adamlara müdürlüğe gitsende bişey değişmiyor gittim geçende forum doldurttu yolladı sordum ne kadarda gelir dedi kazı izni ne zaman verilirse o zaman gelir dedi inanmıyorum kazı izninin verilmeyeceğine 4-5 ay sürüceğine özellikle altüstü kapının önündeki kapaktan kablo çekilmesi bu kadar uzun sürmemeli değil mi ? ama sürüyor elimiz mahkum beklemeye hocam
  • Senin alt yapı isi hallolduktan sonra tüm forum para toplayıp bir deve keselim. Bayağı bir konu açtın bununla alakalı.

Sürekli müdürlüğe gidip dilekçe yazmaya devam et. Elbet bir gün hallolur.

• Ankastre Türk Telekom'un sorumluluğunda ekiplerin yapması gerekiyor, devamlı şikayet edin.

• up

• qwertyhellriser Q kullanıcısına yanıt
    Fiber'i ankastreye bağlayıp Vdsl2 modu olarak verecekler siz biraz daha uğraşım ha gayret ben 2 yıl uğraştım sonuc 0 en azından 19 Mb alıyorum buda bana yetiyor AKK'siz
  • konu sahibi hocam kutunun son halini atabilirmisiniz? bende taşınacağım ttkom var şuan adsl taşınacağım yerde ana fibere 22 m var 2 daire karşılıklı bakıyor orada telefon tesisatı yok kutu taktırmak istiyorum oturacağım apartmanda 16 daire var karşı aynı mütaahit i olan da ise 16 daire brezilya tipi bağlantı gibi orada buradan kablo gidiyor inşaatlardan dolayı çevrede hat gitmiş en fazla 8 mbit çekiyor bu işin meşakatli yolu şikayeti basmak ama özel taktikleriniz var ise paylaşmanızı isterim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.