Şimdi Ara

BROTHER MFC-L2716DW HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Bu yazıcı hakkkında internette pek bir yorum bulamadım. Halbuki özellikler bakımından cidden fiyat performans ürünü olarak duruyor. Sizin fikirleirniz kullanıcı yorumlarınız nelerdir. MFC-L2700DW ile aralarındaki farkı bilen arkadaşlarımız var ise yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyhellriser -- 20 Ocak 2020; 13:13:10 >

• Benim de bu model dikkatimi çekti ama uygun fiyatlı ve işlevsel görünen bu model hakkında pek fazla bilgiye, kullanıcı yorumuna ulaşamamak düşündürüyor. Siz aldınız mı acaba bu modeli?
  • Aldık hocam gayet memnunuz daha dolum yaptırmadık ama dolum yapılabiliyormui
  • Bir yerde muadil konusunda sıkıntı yaşandığını okudim ben de canon ile bu makine arasındayım. Mağazada birazdan ikisinden birini alacağım.
  • @oxcy

mesaj kısmına giremedim yine buradan cevaplayayım. Canon aldım ama brother özellik olarak ebat olarak daha hoşuma gitti daha ucuzdu da ama sorun yaşamak istemediğim için canon aldım. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.