Merhaba. Ben yaklaşık 2 sene önce Epson L3160 almıştım. Cihaz kaliteli güzel. Mürekkebi çok uzun süre gidiyor. Yalnız tek bir sıkıntısı var cihazın. Belli bir süre çıktı almayınca, mürekkep hatları ve yazdırma kafası kuruyor ve çıktı almada sorunlar yaşanıyor. Hatta, bir süre sonra tamamen silik çıktı alınıyor. Kendi kendini temizleme fonksiyonu var ama bende o işe yaramadı. Servise götürdüm, temizlediler, garanti kapsamında. Ve şunu dediler: haftada en az 1 sayfa renkli baskı alacaksınız (siyahda dahil bir sayfa). Galiba bu durum epsona özgü değil. Bütün mürekkep püskürtmelilere özgü. Bunun dışında cihazı tavsiye ederim. Ben yazıcıyı 02.12.2019 da almışım. Ayarlardan yazdırma sayacına baktım toplam 1280 sayfa baskı almışım. 801 i siyah-beyaz kalanı renkli. Kutudan 65 ml lik 4 çeşit mürekkep tüpü çıkmıştı. +1 eksta siyah mürekkep tüpü ile toplam 5 tüp. 2 tüp Siyah ve birer tüp diğer 3 renk. Siyah tüpün birini tamamen boşaltmıştım tanka. şuanda, 5te1i kalmış. Renkli tüplerden ise 5te1 harcanmış. Renkli tanklar, tüpün tamamını almamıştı. Tüpün dibinde 1/9 civarı mürekkep var hala. Sonuç olarak, bence mürekkep tüketimi çok çok ekonomik bence... Baskı kalitesi de, ev tipi bir mürekkepli yazıcı için oldukça tatmin edici. Model olarak bunun bir altı LCD ekranı olmayanı vardı. Tavsiye etmem. LCD ekran, epey işe yarıyor kullanımda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 1 Ekim 2021; 16:51:37 > |
Bildirim