Şimdi Ara

Epson Ecotank L1250 Wi-fi Mürekkep Tanklı Yazıcı 3599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Epson Ecotank L1250 Wi-fi Mürekkep Tanklı Yazıcı (c11cj71402) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/epson/ecotank-l1250-wi-fi-murekkep-tankli-yazici-c11cj71402-p-335922501?boutiqueId=619598&merchantId=968

Tanklı yazıcı arayanlar için. Satıcı Trendyol. Kullanım tecrübem yok ama en ucuz 4499 TL. Fotokopi, tarayıcı ve çift taraflı baskı özelliği yok denilmiş.

• Çok iyi fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın

• https://www.amazon.com.tr/Canon-G3470-Mürekkep-Püskürtmeli-Yazıcı/dp/B0BYP7KQXH?th=1

bunu da düşünebilirsiniz. wifi da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aqhuan kullanıcısına yanıt

Hocam yazıcıdan anlıyor gibisin çift taraflı basabilen fotokopi özellikli ev kullanim için hangi cihazı tavsiye edersin. Renkli olması şart degil

• g7040 alabilirsin her şeyi var bende g6040 var tek eksiği faxı yok onun harici her şeyi yapıyor maşallahı var

• Benim kullanıcı tecrübem epson dan yana. Tabi canon da kötü diyemem. bir tane canonum çok kısa sürede çöpe döndü, arkadaşım o sıra epson aldı( daha düşük bir modeldi) hala kullanıyor

• aldım teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sitesinde garantiyi 3 yıla uzatabildigimiz soylenmis. Gelsin deneyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 26 Eylül 2023; 10:20:34 >
  • 3 canon eskittim öğretmenler odasında sürekli kullanılan epson hala taş gibi

• tarayıcı özelliği yok. alırken ona göre alın. ev için tarayıcı olması zaman zaman çok gerekli olabilir.

• Elimde Canon var kartuşlu tarayıcısı düzgün çalışıyor, bunu almak istiyordum, başta olur dedim, baktım iki cihaz kalabalık olacak vazgeçtim. tek cihaz tarayıcılı ve tanklı lazım bana

• l3250 sini aldım yakın zamanda..çok memnunum..

daha önce hp 2710 kullanıyordum, kartuşlar 1-2 mg idi. 10 15 sayfada mürekkep istiyordu.. tanklı yazıcılar büyük konformuş..mürekkep boyasıyla kiriyle uğraşmak yok.

• Tarayıcı olsaydı kaçırmazdım. Fotokopi yok. A101 canon g3430 3200 TL aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 lira birden zamlanmış 1 haftada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal butik satıcılarda kaldığı için fiyatları arttırıyorlar. O yüzden piyasada çok olan MediaMarkt,Vatan gibi yerlerde satılanlara bakmanızı öneririm. Dün L3260 satın aldım.

• Fiyat 3799 TL şu an Trendyol da.
    Yorumlardan birisi Koyuncu Elektronik diye geldi demiş, distribütör garantili mi acaba?
    Ayrıca 71402 ile biten kod, Epson tr nin sitesinde 71403 ile bitiyor.
    Epson'a mail attım ürün orijinal mi,+3 sene garanti uzatma yapabilir miyiz diye cevap geleceğini sanmıyorum.
    Alıp almama arasında kaldım, evde kullanacağım için tarayıcı ve fotokopi ihtiyacım yok .
    Yardimci olursanız memnun olurum .

• Bende L3150 var beş para etmez sürekli sorun

https://forum.donanimhaber.com/epson-l3150-guc-wifi-murekkep-ve-kagit-isiginin-yanip-sonme-sorunu--148369677

en kötü lazer yazıcı bundan daha iyidir

bu hayatta bir daha mürekkepli yazıcı alırsam beni .... ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Ekim 2023; 21:32:14 >
  • emk80 kullanıcısına yanıt

Çok yazıcı tecrübem olmadı, 6 renkli Canon aldım ama çöp oldu. Kenarda duruyor boş boş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.