Epson Ecotank L1250 Wi-fi Mürekkep Tanklı Yazıcı 3599 TL
Tanklı yazıcı arayanlar için. Satıcı Trendyol. Kullanım tecrübem yok ama en ucuz 4499 TL. Fotokopi, tarayıcı ve çift taraflı baskı özelliği yok denilmiş.
Kampanya kapsamında 7 Ağustos – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında yeni hat satın alarak Vodafone’a gelen bireysel faturalı ve faturasız müşteriler, 1 Eylül 2023 tarihine kadar Vodafone Pay uygulamasını indirmeleri ve satın aldıkları yeni hatta ait hesap oluşturmaları durumunda 200 TL hediye kazanacaklardır.
Faydalandım gayet avantajlı bir fiyata geliyor. Ben faturasız hattı 432 TL"ye aldım. 200 tl iade ile birlikte 232 tl ye gelmiş oldu. Ayrıca hat içerisinde 20 gb 750 dk var ve bayinin dediğine göre bu paketi 40 tl karşılığında bir kez daha alabiliyorsunuz. Daha önce başka bir numaraya kayıtlı vodafone pay hesabınızın olması 200 tl kazanmanıza engel değil. Aldığınız hat aktif olduktan sonra mevcut hattınızdaki hesabınıza girip kişisel bilgiler kısmından yeni aldığınız numarayı ekleyin. 8 Eylül"e kadar hesaba yüklenecektir yazmış ama bekletmedi, hattım aktif olduktan 3 gün sonra iade yattı.
Kredi Kartıyla Beyaz Eşya Alımı
Arkadaşlar 6000 tl civarında bir beyaz eşya alacağım. Bendeki kartların hepsinin uygulamalarını inceledim ama belki gözümden kaçan olmuştur ya da sizlerin bildiği, yakın zamanda kullandığı. İnternet üzerinden sipariş vereceğim ama çok uygun bir avantaj olursa fiziksel olarak da alabilirim. En uyguna nasıl getirebilirim puan vs ile ? Mümkünse taksit sayısı da 6 dan fazla olsun.
Bir Fotoğraftaki Yazıları Netleştirip Okuma
|
Demirdöküm Hermetik Şofben Sürekli Arıza Veriyor
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 400
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 9.634 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar