Şimdi Ara

Son viraj - Passat mı Süperb mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
31.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllık 10bin km olacaksa dizel yerine benzinli alıp o farkı da otomatik vites tercihi yapardım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene kalıcak sonuçta en az elinizde o yüzden Superb diyorum ben.

• VW Passat model olarak çok güzel.
  • burada eğer amaç 2 . el değerini korumaksa passat, bol donanımsa superb tercih edilmelidir, ikisi de mutlu eder.

• Passat almak daha mantikli bu sartlarda.

Satilirken daha fazal avantajli olur sizin icin.

• Sağlam öperler diyorum
  • Konfor yol sesi iç mekan kalitesi ve dış prestij olarak passat önde. Genişlik fiyatlarının biraz daha uygun olması ve dış tasarım olarak superb önde. Ben olsam passat seçerim çünkü passat daha az yol sesi alıyor ve süspansiyonları daha konforlu. Superb yol sesini fazla alıyor biraz daha ve incelemelerde bahsediliyor çoğu zaman. Arada 15 bin fiyat farkına kadar passat ama superb 15 bin daha uygunsa fiyatı kesinlikle superb derim.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben geçen gün 2014 dizel manüel highline 2 aldım 121 binde çokta memnunum çok hoş araba 5 6 ay önce 2016 comfort var di otomatik dizel araç daha 12 binde idi ama bu arabayı daha çok sevdim.

Daha önce 2015 ınsignia cosmo dizel otomatik var di o daha bi başka idi aslında 2016 ınsignia sport dizel otomatik alacaktım benim arabayı takasta düşük tuttular

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Bi de ınsignia ile karşılaştırsanız hatta mondeo da dahil olsa görüşleriniz ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 3 Mart 2018; 19:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

Bi de ınsignia ile karşılaştırsanız hatta mondeo da dahil olsa görüşleriniz ne olur

Mondeo konfor sessizlik ve sürüş keyfi olarak superb ve passati ezip geçer hele konfor konusunda rakibi a6 mercedes e200 dür rakibi. Ama 0 100 12.1 sn ve manuel o biraz uzebilir. Yeni Insignia yida test ettim. Yol sesi Passat b8 le aynı yani az alıyor. Sürüş keyfi müthiş ötesi olmuş Passat ta ön cama yakın sürüş keyif vermiyor. Insignia da kokpit baya uzun ve gemi gibi duruyor. Konfor olarak Insignia passattan baya üstün özellikle süspansiyon çok farklı hem konforlu hem lacka değil. Ben bu 4 luden ya Mondeo yada Insignia secerim açıkçası. Otomatik olmasa da olur dersen konfor ön plandaysa kuşkusuz Mondeo. 0 ses var Sony sistemi de olunca uzunyolun keyifi bir başka olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

Araba aldınız mı

3008

• Araba 2. el için alinacaksa yani ben kendim için degil de yalnızca 2. el için alıyorum, galericilige başlıyorum, fazla kâr edecegim ve param da cok deniliyorsa Passat.

Ben zor para kazaniyorum arkadas, 10-15bin benim için onemli bir para, uzun muddet binilecekse ici yayla gibi genis, uzay mekiği gibi uzun, ambar gibi bagaj gerekecekse Suberb.

Not: Suberb 2. El konusunda da zarar ettirmez kâr ettirir fakat Passat kadar değil. Passat al sat aracı oldu, altından dövizden daha fazla kâr getiriyor. Hatta 2. Eli sifirindan pahaliya satilan tek model(marka)!

• Ikisini de kullanmış biri olarak superb derim.

• SuperB çok güzel bir araç hoşuma gidiyordu 2016 da aynı ikilemde kalmıştım Passat aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

İkisini de kullanmadim ama 2015 golf ve 2014 leon kullandim ikisi de 1.2 tsi motordu. Hani millet diyorya ikisi de ayni arac golf e o kadar yuksek para verilmwz diye. Aslibda bende oyle dusunuyordum. Ama golf ü kullanınca fikrim bir anda degisti. Aralarinda daglar kadar fark var inan Golf bambaska dünya. Yol sesi yok suspansiyonu sinifina çag atlatacak düzeyde muthis. Koltuklari cidden farkliydi cok rahat golfün. Eminim passatla superb arasinda da farklar vardir ancak kullaninca anlarsiniz. Benim tavsiyem Pasattir.

Torsiyonlu süspansiyon mu çağ atlatmış

• Halalaluya H kullanıcısına yanıt
    3008 soruda yok

• ysnsln kullanıcısına yanıt
    Neden diye sorsak?
  • Hayırlı olsun..keşke otm vites alabilseydiniz..D sınıfında manuel pek tutulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Konfor yol sesi iç mekan kalitesi ve dış prestij olarak passat önde. Genişlik fiyatlarının biraz daha uygun olması ve dış tasarım olarak superb önde. Ben olsam passat seçerim çünkü passat daha az yol sesi alıyor ve süspansiyonları daha konforlu. Superb yol sesini fazla alıyor biraz daha ve incelemelerde bahsediliyor çoğu zaman. Arada 15 bin fiyat farkına kadar passat ama superb 15 bin daha uygunsa fiyatı kesinlikle superb derim.

Passat suspansiyonları daha konforlu değil , daha sert ve bu sayede yol tutuşu daha iyi . 160 km üzeri hızlarda hafif virajlarda passat güven hissi verirken superb yaylanmalar yaparak güven hissini azaltıyor .( Güven sarsacak bi durumla karşılaşmadım ama çok güvende hissetmedim ) superble 40 km/h geçtiğim kasis içeriye darbe hissettirmezken aynı kasisi passatla geçtiğimde bütün darbeyi belimde hissediyorum o yüzden iyice yavaşlıyorum . şehir içinde veya bozuk yollarda superb suspansiyonları fazla yumuşak ve daha konforlu .

• İki aracıda kullanmadım bı yorumda bulunmak haksızlık olur ama Fabia ile Polo arasında, yalıtım, süspansiyon ve malzeme kalitesi arasında fark var tabi. Bu durumun Passat ve Superb arasında da olacağını tahmin ediyorum. Ancak Skoda da malzeme kalitesi düşük de olsa araçların tipi, tasarımı hiç de düşük kalite hissi vermemekle birlikte aksine Superb gözüme daha heybetli ve hoş görünüyor. Bu subjektif bir olay tabi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.