Şimdi Ara

grandland'dan inip insignia'ya binilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan bayilerin elinde araç yok ama 1.5 dizel grandland enjoy aracımı satıp yerine insignia dizel otm enjoy alsam mantıklı bir yapmış olur muyum?

• Gayet olur, ben de sportagedan insigniaya gecmeye niyetlenmistim. Zaten c suvdan d sedana gecmek mantikli oluyor. Ancak enjoydaki koltuklar cok kotu, yani baya kotu. Prime 508 baksan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen zaten grandland'ı daha yeni almamış mıydın ?
    Şimdi ne Insignia'sı . Neden zırt pırt araba değiştiriyorsunuz !

• Hocam ne aradigina bagli.
    Sportiflik istiyorsan gecilir. Cocuk varsa bence Grandland cok daha mantikli.
  • kaça satacaksınız acaba? ben 2. el grandland bakıyorum
  • Geçilir tabi.

• Şimdi belki kimilerinin hoşuna gitmeyecek bir şey yazacağım ama yazmasamda olmaz. Geçenlerde bir kaç ufak seyahat için Grandlanx (Enjoy) ile yolculuk yaptım, arka koltukları kesinlikle kendi aracım olan Egea HB den daha rahatsız. Cam kenarında oturduğumda kafam tavan ile kapı birleşimine çarptı sürekli. Ayrıca arka koltukların oturumuda rahat değil. Ön koltuklar da aman aman değil ama arkaya göre daha rahattı. Ayrıca aracın çoğu yeri tahta gibi sert plastik, dıştan güzel görünen ama içi dışına nispeten hayli kötü bir araç.

Buradan çıkarımla Grandland sonrası İnsignia mantıksız olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 24 Temmuz 2020; 9:25:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Fluence mi egea mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer bir şey yazayım. 99 mondeoyu satıp 2016 kadjar aldım, arka koltuklar için mondeo daha iyiydi. Zaten c-suv'un d segment bir araçtan konforlu olması beklenmez. Benim altı yüksek araç alma zorunluluğum vardı, yoksa insignia-mondeo tarzı araç alırdım. Sizin de c-suv için bir sebebiniz yoksa insignia daha iyi olacaktır.
  • Tam zıttını sorsam düşünürdüm de bu sorunun cevabı net bence Ben de sportageden inip İnsigniaya biniyorum 4 aydır. Çok memnunum. Ancak Enjoy paket olması biraz sıkıntı almışken Excellence paket bakmanızı öneririm. Mümkünse de OPC body kitli olanı.
  • idemo kullanıcısına yanıt
    Genel konfor icin hyundai ve kia on plana cikiyor. Ancak arkadaslar ara sira yaziyorum, c suvun suspansiyon konforu b-c sinifi arasindadir. Bunun en onemli nedeni de bu araclar ciddi yol tutuyor, c sinifindan pek farki yok. Biraz fikir vermesi bakimindan geyik testlerini izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Hocam sen zaten grandland'ı daha yeni almamış mıydın ?
    Şimdi ne Insignia'sı . Neden zırt pırt araba değiştiriyorsunuz !
    hocam 24 yaşında ve bekarım. araç alırken babamı dinledim maalesef, altı yüksek olsun falan diyince suvlara yöneldim. glx güzel araç ancak tarzıma ve yaşıma gitmiyor. normalde c-sedan araç alacaktım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Tam zıttını sorsam düşünürdüm de bu sorunun cevabı net bence Ben de sportageden inip İnsigniaya biniyorum 4 aydır. Çok memnunum. Ancak Enjoy paket olması biraz sıkıntı almışken Excellence paket bakmanızı öneririm. Mümkünse de OPC body kitli olanı.
    hocam maddi gücüm enjoy insignia'ya ancak yetebilir çok zorlarsam. üst paketler insignialar çok güzel ancak fiyat aşırı artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mau2020

kaça satacaksınız acaba? ben 2. el grandland bakıyorum
    sahibinden'e bakıyorum ve 240-250 den aşağı satmam hocam galiba.
  • Yeni değil mi araç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yeni değil mi araç?
    evet yeni. daha 8 aylık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

evet yeni. daha 8 aylık.

Alıntıları Göster
    Haddime degil sonucta parasini ben vermedim ama sifir arac alip 8 ayda niye degisme istegi duyuyorsunuz ki?

Piyasanin 2.eli ucmusken tertemiz arac satilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Haddime degil sonucta parasini ben vermedim ama sifir arac alip 8 ayda niye degisme istegi duyuyorsunuz ki?

Piyasanin 2.eli ucmusken tertemiz arac satilir mi?

Alıntıları Göster
    araç güzel ama bana ve yaşıma pek hitap etmiyor hocam üstte yazdım. aracı hemen değil ama müsait bir zamanda satmayı düşünüyorum. tabiri caizse araç tazeliğini koruyorken.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Şu an Grandlandx kullanan biri olarak yorumuna tamamen katılıyorum. Ancak insignia da çok farklı olmayacaktır. Bence konfor ve kalite isteniyorsa ya Volkswagen grubunun araçları ya da Fordun donanımlı araçları tercih edilmeli.
  • 8 aylık aracı satma bence, maceraya gerek yok bir kaç sene bin yani.

• Kesinlikle geçme insignia son kasa excellencedan grandland x excellence a geçmiştim. Grandland daha bi araba motor şanzıman daha iyi, konfor daha iyi görüş açısı vs. İnsignia basık sportif hantal bi şanzımanı var, sürüş keyfi kesinlikle grandlandda daha iyi. İki aracıda deneyin sonra anlayacaksınız dediklerimi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.