Şimdi Ara

Mercedes c180 2011 hakkında görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır hayal ettiğim bir araç olan Mercedes C180 AMG 1.6 Kompresör Otm aracı almaya oldukça yakınım.

Bu bağlamda sizinde görüşlerinizi rica edeceğim.

Öncelikle İstanbul'da yaşıyorum ve aracın çok yakması benim için problem değil. Zira yılda max. 15 bin KM yapmaktayım.

2011 model

49.000 KM'de

Otomatik

AMG

Açılır cam tavan.

Hiç kazası, boyası değişeni ve hasar kaydı yok.

El sıkıştığımız fiyat 100 bin TL.

Değerli görüşlerinizi rica etmekteyim.

• hayırlı olsun. öncelikle expertiz kesinlikle yaptırın. aracın kaçıncı sahibi, bakım durumu, yedek anahtarı vs sorgulayın. kendiniz şase nodan hasar sorgulayın.

bu arada tam emin değilim 2012 den sonra makyaj görmüştü araç, makyajlı kasa da bakabilirsiniz.

yakıt onemlı degıl demıssınız ancak sehır ıcın 11 lıtreden asagı yakacagını dusunmuyorum.
  • Makyajlı kasa ise fiyat çok iyi, makyajlı değilse fiyat fazla .

2011 modellerde makyajlı da var, makyajsız da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 5 Temmuz 2017; 17:36:4 >
  • 2011 model araça sadece yıldızı var diye 100 bin vermek ! Allah insanımıza akıl fikir versin o fiyata sıfır Megane alırsın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 5 Temmuz 2017; 17:47:6 >
  • Aynen megane gibi c segment varken neden d segment premium bir araç bakıyorsunuz yol yakınken vazgeçip megane alın
  • Bu arabanın 2012 model Avangarte 30.000 km olanını 2013 yılında 75.000'e satmıştım.

Yuh dedim bu kadar mı arttı bu arabaların fiyatı ?

Kompressor tutulmuyor CGI tutuluyor muhabbetleri vs. var. İyi araştırın.

Benzinde şehir içi 60 kuruş yakar.

2011 1.8 CGI Makyajlı olanlara ya da 2012 olanlara bakın derim.

2011'deki kasanın üstüne 2 kasa daha çıktı çok demode oldu.
  • makyajsız model ise fiyat çok pahalı hocam gerçekten , bu arada 2011 c kasa vardı arkadaşımda su gibi benzin içiyordu araba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

2011 model araça sadece yıldızı var diye 100 bin vermek ! Allah insanımıza akıl fikir versin o fiyata sıfır Megane alırsın !

Fluence yeter be megane çok gelir.
  • W204 C Serisi bana ruhu olmayan düz bir araba gibi geliyor.

Onun yerine BMW 3 Serisi gibi daha güzel araçlara bakın derim.
  • Güzel arac ama ben bu fiyata ya 1.5 ecoboost 2015 full bir Mondeo alirdim yada Passat Cc alirdim 1 4 TSİ 160 lik dsg ve led paketli. Ama Mondeo yu kullanın bir sürüsü cok keyifli cidden ve yalıtımı mükemmel derecede iyi süspansiyon ise E serisi mercedes kadar var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

2011 model araça sadece yıldızı var diye 100 bin vermek ! Allah insanımıza akıl fikir versin o fiyata sıfır Megane alırsın !

Yine başladın mı
  • Ben de yıldız sahibiyim ama 2011 model C kasaya o parayı vermezdim dostum
  • 2011 yılı bu modelin makyaj gördüğü, motorda iyileştirmeler yapılıp, şanzımanın değiştiği kritik bir yıl. o nedenle bu yılın modellerinde hem makyajlı hem de makyajsız kasa mevcut. dolayısıyla alacağınız aracın hangisi olduğu ciddi anlamda önem taşıyor, aman dikkat...
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama 2011 C serisi sizin aracınızdan daha üstün bir araç.

Zaten a serisi konfor sunan bi otomobil olarak üretilmedi sizde konfor bekleyip almadınız tasarımına sportifliğine para verdiniz fakat C kasa hala çok iyi.

b8 passattan daha iyi bi araç bence alınır fiyatıda normal çünkü 2013-2014 eski kasalar 120-130 bandında.

Ve Mercedes Mercedestir her parçası kalitelidir diğer araçlar gibi buzdağının görünmeyen kısmı çinden ithal dandik parçalar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wormos

Hocam yanlış anlamayın ama 2011 C serisi sizin aracınızdan daha üstün bir araç.

Zaten a serisi konfor sunan bi otomobil olarak üretilmedi sizde konfor bekleyip almadınız tasarımına sportifliğine para verdiniz fakat C kasa hala çok iyi.

b8 passattan daha iyi bi araç bence alınır fiyatıda normal çünkü 2013-2014 eski kasalar 120-130 bandında.

Ve Mercedes Mercedestir her parçası kalitelidir diğer araçlar gibi buzdağının görünmeyen kısmı çinden ithal dandik parçalar değil.

Tabi ki üstün bir araç benim buna itirazım yok zaten

Sadece 6-7 yaşında bir C serisine bu parayı vermek bana çok anlamlı gelmiyor, bu benim şahsi fikrimdir, yoksa piyasasında alınan temiz her araç mantıklıdır, zarar ettirmez.

• makyajsız ise o para verilmez, makyajlı ise de kompressör olana ben şahsen o parayı vermezdim...

Tavsiyem o paraya CGI Turbo motorlu olan 7 ileri otomatik bakardım...

Kompressor hem yüzde 20-25 fazla yakar hem de 5 ileri otomatik, aklınızda bulunsun...
  • Eğer lpg taktırmayı düşünmüyorsan aynı paralara satılan 1.8cgi + 7 ileri olanlar var. Onu tercih et. Tüketimi 1.6 kompresör'den düşük.

Yaştan ötürü 1.6 ile arasında fazla bir vergi farkı yok.
  • Ben 100 bin bandına Audi A4 alırdım
  • 2011 model c180im vardi. Makyajli.

Surus ve konfor olarak cok guzel. Benimki 1.8 motordu.

Dis tasarimi amg ise zaten tadindan yenmez.

O fiyata daha yeni premium olmayan arabalar da alinabilir fakat yoldan gecen adam donup mondeo'ya, passat'a bakmaz. Mercedes'e bakar. Sen de mercedes'e biniyorum dersin. Dogruya dogru.

Bence gayet alinabilir bi araba, pisman olmazsin
  • makyajsız ise çok çok pahalı

makyajlısı için gerçekten kazasız değişensiz az boyalı ise o fiyata alınabilir.

13.06.2016 tarihinde 2012 model makyajlı 1.6 156hp fascinating + cam tavan, tam deri koltuk, anahtarsız giriş ve çalıştırma opsiyonlu 46.5000km'de 86.500'e almıştık. değişen yoktu boyaları vardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.