Şimdi Ara

Mercedes c180 2011 hakkında görüşleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 2012 makyajlı kasa var cgi motor,senin bulduğun 1.6 kompresör 5 ileri otomatik, alabilirsen makyajlı kasa 1.6cgi 7 ileri olan modelleri tercih et.Yakıt tüketimi ve performans olarak çok fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar merhaba,

Öncelikle değerli görüşleriniz için çok teşekkürler.

Size bahsettiğim araç konusunda anlaşamadık. Bu sebeple farklı bir araca yöneldim.

Yine fikrinizi almak isterim.

2011 model, makyajsız

AMG

Hiç boya, değişen yok. Gülsoy yetkili servis bakımlı.

40.000 KM'de

Beyaz renk, açılır cam tavan.

Çok temiz, garaj aracı (arka plastik tamponda ufak bir çatlak var).

El sıkıştığımız fiyat 94 bin TL.

Aracı alıp en az 3-4 sene kullanacağım bilgisinide paylaşmak isterim.

Ayrıca daha önce Palio (2000), Fiesta(2006), Opel Astra(2011), Leon(2015) kullanmış biri olacak, bu aracın hayalim olduğunu belirtmek isterim.

Bu sebeple mantık alışverişi yapmıyorum aslında.

Değerli görüşlerinizi rica ederim.
  • Bir bilgi daha paylaşmak isterim,

Bütçem sadece 100 bin TL.

Olmazsa olmazlarım;

Düşük KM

Değişensiz, en fazla 2 parça boyalı

AMG

Beyaz

Bu sebeple bu bütçeye makyajlı ve 7 ileri modelleri alamıyorum.

AMG olmayanlarıda ben istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

2011 model araça sadece yıldızı var diye 100 bin vermek ! Allah insanımıza akıl fikir versin o fiyata sıfır Megane alırsın !

adam mercedesle meganı kıyaslama yürekliliğini gösterdi ben bu adamı alkışlarım.
  • 2 ay once 2013 model amg selection paket 40000 km de boyasiz 115 e aldik.Makyajli degilse fiyat fazla gibi.

• Merhaba,

Hayırlı olsun öncelikle.

İşte bahsettiğiniz rakamlara çıkma imkanım yok. Aralarında şu an için sizinde söylediğiniz gibi en az 20 bin TL fark var.

Benim bütçeme göre en fazla makyajsız AMG alabiliyorum.

Çok zarar eder miyim sizce?
  • valla o bütçeye ben bir aile babası olarak farklı bir araç bakardım..

aracı almak iş değil, yürütme maliyetleri ortalama ayda 1.000 lira cebinizden yiyecek en az..

ha "atı alan arpasını düşünmez" derseniz saygılar, ama o bütçeye farklı araçlar bakardım ben..

daha sıfır, daha sorunsuz, belki C sınıfı ama yine de tarihi sizinle başlayacak olan ve kullanımını ilk sizin yapacağınız..

2011 mercedes 6 yıllık araç, sağı solu muhakkak ufak tefek arızalar, bakımlar çıkaracaktır. Kaskosu vergisi zaten hepsinde var, bir de bu araç tahminim İstanbul gibi yoğun trafiği olan şehir içi 10'un altına düşmez.. (55-60krş/km demek oluyor) yılda 15.000 geçiyorsanız, ayda en az 500-600 lira yakıtınız..
    valla ben kendi açımdan değerlendirdim, sadece fikirdir..

mercedes ve BMW konusunda babalardan ve sanayi ustalarından bilindik şöyle bir laf var aklımda ; "BMW ve Mercedes'e sadece ilk sahipleri biner, diğer sahiplerine ise BMW ve Mercedes biner"..

Umarım üstadlar yanılır,

şimdiden hayırlı olsun yeni aracınız..

• 100'e makyajlı kasa 1.8cgi + 7 ileri AMG bulunur.

Herkes saplantı halinde 1.6 baktığı için 1.8'ler nispeten daha uygun.

1.8cgi 7 ileri en iyi c180 kombinasyonudur. MB forumlarında da tecrübeli MB'ciler hep bunu söylerler.

• Kesinlikle makyajli kasa 7 ileri cgi motor bakin. Kompresor gibi bi motora para vermeyin

• Değerli arkadaşlar,

Tabiki, daha mantıklı ekonomik ve uygun fiyatlı araçlar var.

Tabiki bu fiyata pek çok markanın sıfır KM olanını alabilirim.

Ama zaten bu araçlardan bir yığın kullandım.

Dünyaya 1 kere geliyorum, bir senecik şu araca binsek, ne var yani, ne olacak?

Arkadaşlar bu aracı 1 aydır araştırıyorum, siz söyleyince tekrar ilan sitelerinden inceledim.

Ne yazıkki, düşük KM, AMG ve boyasız araç bu fiyatlara yok (makyajlı)

Bende makyajsıza yönelmek durumunda kaldım.

Allah nasip ederse, 1 sene kullandıktan sonra satacağım, yeni almış olduğum karar bu.

Not : Henüz aracı satın almadım.
  • muratsac M kullanıcısına yanıt
    Makyajsız amg almatansa makyajlı fascination paket her zaman daha iyidir.Makyajsız kasanın içi bana güzel gelmiyor.4-5 bin fazlasına makyajlı 2012 fascination bulabilirsiniz.Bu araçta boya var ancak örnek olması açısından koyuyuorum.Boyasız az kmli bulup alabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-mercedes-c180-1.6-156bg-turbo-7g-tronic-istma-pluscamtavan-plusxenn-458384137/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-doktordan-temiz-hasar-kayitsiz-454056077/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-degiseni-ve-boyasi-yok-343386581/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Makyajsız amg almatansa makyajlı fascination paket her zaman daha iyidir.Makyajsız kasanın içi bana güzel gelmiyor.4-5 bin fazlasına makyajlı 2012 fascination bulabilirsiniz.Bu araçta boya var ancak örnek olması açısından koyuyuorum.Boyasız az kmli bulup alabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-mercedes-c180-1.6-156bg-turbo-7g-tronic-istma-pluscamtavan-plusxenn-458384137/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-doktordan-temiz-hasar-kayitsiz-454056077/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-degiseni-ve-boyasi-yok-343386581/detay

Merhaba,

Benim C180 almamda ki tek çekici nokta AMG.

İnanın AMG olmayan bir C180 alacağıma Fluence alırım. Benim için hiçbir farkları yok.

Sizinde gördüğünüz gibi, bahsi geçen fiyatlara makyajlı AMG yok.

Yoksa tabiki makyajlı olanın içi daha güzel.

• Arkadaşlar bana

1. Düşük KM (50 bin ve altı)

2. AMG

3. Beyaz

4. Boyasız

5. Yetkili servis bakımlı

olmak koşuluyla, makyajlı ve max 100 bin TL 'ye araç bulun alacağım.

100 in TL'yi bin TL dahi geçemem, zira bu parayı zor çıkarıyorum.

Yani araştırdım taraştırdım, yok maalesef makyajsız AMG geliyor.
  • Siyah rengini kullandım. LPG de taktırdım. bu kadar zevkli bir araç yok dostum
    bin kullan sür dene, beğendiysen hiç kaçırma.
    boyun çok uzun değil ise arka koltuklarda fazla yolcu taşımayacaksan evladiyelik araçtır.

0 km passat, superb alsan yinede 6 yaşındaki mercedesteki karizmayı bulamazsın, denedim biliyorum
  • Kesinlikle katiliyorum. C180 makyajli kasa cok rahat keyifli bir aractir. Ama bu fiyata boyasiz veya bahsettigin km lerde buan zor. Bence biraz hasar kaydi veya km den taviz verirsen rahat alirsin diye dusunuyorum. Sonucta 2 3 binlik degisensiz lokal boyali bir arac hele ki hasar resimleri de varsa sorun olmayacaktir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.