Şimdi Ara

2012 C180 Coupe Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
11.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın bir arkadaşım Mercedes C180 Coupe almayı düşünüyor. Bayinin elinde kalan 2012 model bir aracı düşünüyor. C180 Coupe beyaz veya kırmızı olacakmış ancak AMG olmadığını söyledi. Bu araç hakkında düşünceleriniz nedir? Performans, konfor, yakıt, 2.el açısından değerlendirir misiniz?

Teşekkürler.

Not: Konuyu mercedes bölümünede açmıştım ama mercedes sahipleri dışında bu aracı denemiş olabilecek kişiler vardır diye burayada açıyorum. Yöneticiler silebilir isterlerse.

• C serisi benim gözümde merso değil.
    İç mekan kalitesi vs her köşede rastlamak olsun en son çarpışma testinde darmadağın olması olsun mantıklı gelmiyor.
    merso konforu da E serisinden başlıyor açık söyleyeyim,hele ki coupe daha sert olacaktır sedandan.
    2. elde reşat altını zaten konuşmaya gerek yok.
    performansı konusunda sıkıntı yok,sağ ayağınıza hakim olursanız abartılı bir yakıtı da yok.
    arkadaşının bütçesini belirt ki ona göre yorum yapalım.
  • Görüntü olarak çok güzel. Ama 4 kapılı kırmızı renk c180 amg zaten yeterince spor duruyor bence coupe gereksiz 2.elde sıkıntı çıkarabilir eğer öyle bir sıkınıtısı varsa.

Aynı fiyata 4 kapılı c180 7 ileri yeni 1.6 turbo motorlu amg plus alınabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

C serisi benim gözümde merso değil.
    İç mekan kalitesi vs her köşede rastlamak olsun en son çarpışma testinde darmadağın olması olsun mantıklı gelmiyor.
    merso konforu da E serisinden başlıyor açık söyleyeyim,hele ki coupe daha sert olacaktır sedandan.
    2. elde reşat altını zaten konuşmaya gerek yok.
    performansı konusunda sıkıntı yok,sağ ayağınıza hakim olursanız abartılı bir yakıtı da yok.
    arkadaşının bütçesini belirt ki ona göre yorum yapalım.

Mercedesin en çok satan aracı senin gözünde Mercedes değilse işimiz zor abicim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient
    .

plazadaki bayana bile söylediğimde bu tepkiyi göstermemişti,direkt boynunu büktü kadıncağız gerçekler karşısında
    çok satmakla güzel araba olunmaz.arabadan çakmıyosun bunu kabul et artık.
  • Alınan fiyata göre değişir. Görüntü olarak çok güzel fakat bildiğim kadarıyla kapılar çerçeveyle birlikte açılıyordu C coupe'de.
  • quote:

quote:

.

plazadaki bayana bile söylediğimde bu tepkiyi göstermemişti,direkt boynunu büktü kadıncağız gerçekler karşısında
    çok satmakla güzel araba olunmaz.arabadan çakmıyosun bunu kabul et artık.

Senin showroomda görmek istediğin arabaları ben günlük hayatımda kullanıyorum koçum. Mercedes C serisi alanalr genelde ilk kez Mercedes sahibi olmuş kişilerdir kabul, ama kalite bakımından PREMİUM un hasıdır, volvo s60 ı 4 e çarpıp, tekrar 4 e çarpar kalite konusunda.

Heralde E SERİSİYLE aynı kalitede değil, birisi 100 kağıda, diğeri 200 kağıda satılıyor olsun o kadar kalite farkı aralarında, ama 100 bin liralık diğer araçlara göre kalite konusunda üstündür, sürüş keyfi konusunda bmw eline verir ama onda kabül.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • batu kardeş polonezkoyde villa almayı dusunuyorum nasıldır ?

Sordugun soru aynen bu arkadaşım. kaç kişide mercedes var forumda en guzelı gıdın test edın.

2012 mercedese 2. eli varmı ne demek
  • quote:

volvo s60 ı 4 e çarpıp, tekrar 4 e çarpar kalite konusunda.

yine çaktın.
    Passat vs s60 deyip çaktığın gibi.
    volvonun iç mekanı mersodan çok daha kaliteli.
    Ki volvonun full haline mersonun boşline'ını alırsın.
    Volvodaki koltuğu merso sana 5 bin liraya verir.
    Günlük hayatta akülü arabaya binen adam söyler şu söylediğini anca.
    Allah akıl fikir versin,liseli bebe şebe sardı forumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Ocak 2013; 20:24:59 >
  • @cemalnalga

Forumda Ferrarisi olanda var, M6sı olanda var. Hani lüks araç alacak gücü olan kimse olmasa bile en azından araba guruları galeride test sürüşü yapmıştır veya benden çok bu araç hakkında yazı okumuştur muhtemelen. O yüzden konu açma ihtiyacı duydum. Tabiki aracı test etmiş arkadaşım, bende test ettim ancak test sırasında göremediğimiz iyi veya kötü yönler elbet vardır...

@gkb

Evet kapılar çerçeveyle açılıyor, aslında coupe için rahatsız edici bir durum ama idare edilebilir bir kusur bence.

@shadowgeist

Jaguar aşkından dolayı "merso E'den başlar" lafına cevap vermiyorum, yinede teşekkürler cevap için
  • @shadowgeist
    quote:

Dediklerinin hepsini haklı bulmamak ile beraber yukarda sölediğin %100 doğru.
    Volvo da 2000 model altı arabalarında bile mesela S70 AVM lerdeki masaj koltuklarndan rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

@shadowgeist

Jaguar aşkından dolayı "merso E'den başlar" lafına cevap vermiyorum, yinede teşekkürler cevap için

Selam dostum.C den inip E ye binince aynen kafamda bu düşünce oluştu.
    Eski C serisinde de yapmıştım bunu.C ve E kullanmıştım,fark bu kadar fazla değildi.
    Resmen makas açılmış.
    Elbette ki 2. eli düşünen bir c coupe müşterisine kalkıp jag coupe önermemiz maddi ve galerici gözüyle bakılınca imkansız.
    Fakat C serisine bu paraları bağlamanın manasız olduğunu düşünmekteyim.
    Buarada C serisinin kalitesi s60ı 5e katlar diyen gencimiz iptal olmuş,bu sevindirici.

• quote:

quote:

volvo s60 ı 4 e çarpıp, tekrar 4 e çarpar kalite konusunda.

yine çaktın.
    Passat vs s60 deyip çaktığın gibi.
    volvonun iç mekanı mersodan çok daha kaliteli.
    Ki volvonun full haline mersonun boşline'ını alırsın.
    Günlük hayatta akülü arabaya binen adam söyler şu söylediğini anca.
    Allah akıl fikir versin,liseli bebe şebe sardı forumu.

hocam yapma ya, dediklerine kısmen katılıyorum (c hakkındaki yorumlarına) ama premium d sınıfı 2000 dizel bir araç alınacaksa d3 listeme bile giremez o motorla. az gidip çok yakan gayet verimsiz bir motor. eski volvo'lar kadar bir kalite hissi de vermedi bana ayrıca alet. ekranı falan iphone ekranı kadar cidden hoş değil. alınacak en mantıklı araç 320d sonra da 177 hp'lik a4 olur bence. ama herkesin beklentisi farklı tabi, tartışmak gereksiz olur. fiyatları da farklı araçların. ha benzinli 1.6 s60 konusunda farklı düşünebilirim c ile kıyaslayınca. daha güncel daha verimli bir motor sonuçta, tüketimlerini bilemiyorum ancak. bu sınıfta da sanki f30 316 daha mantıklı gibi..

• Bilip bilmeyen konuşyor, takmayın.

2. el değer kaybı sizin için sorun değilse, C serisi Coupe'yi kesinlikle ve kesinlikle alın.

Araç Mercedes E platformundadır, E serisi Coupe ile aynı araçtır. Hatta bana göre tasarımı daha güzel...

Kaçırmayın.

Ne kadar fiyat istiyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Bilip bilmeyen konuşyor, takmayın.

2. el değer kaybı sizin için sorun değilse, C serisi Coupe'yi kesinlikle ve kesinlikle alın.

Araç Mercedes E platformundadır, E serisi Coupe ile aynı araçtır. Hatta bana göre tasarımı daha güzel...

Kaçırmayın.

108 bin lira dedi arkadaşım ancak donanımı hakkında net bilgim yok. Sadece arka park kamerası olmadığını biliyorum, demek ki çok dolu bir araç değil. Ancak bu fiyattan daha uygun bir fiyata inecekler muhtemelen çünkü araç elde kalmış 2012 model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 15 Ocak 2013; 11:53:03 >
  • quote:

Kaçırmayın.

burada ufak bir karisiklik olmus, mercedes'in e coupe'si C serisi platformundadir.. dolayisiyla c coupe de ayni platformda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyoote
    ,

volvoların sürüş dinamiği konusunda almanlar gibi olmadığını hepimiz biliyoruz,zaten ortada önden çekiş arkadan itiş sorunsalı var en başta.
    volvonun 180hp lik 1.6 motoru da gayet iyi,ayrıca 1.6 dizel ve benzinli motorlarda maalesef bmw de geliştirmeye gitmiyor,136hp ve aktarmasıyla işi halletmeye çalışıyor(merso ona keza)
    Fakat arkadaşımızın bahsettiği şey kalite,ve kalite konusunda kalkıp C serisiyls s60ı karşılaştıran ve 4e 5e katlar diye zırvalayan adam bir dersi hak etmiştir,ben de o dersi verdim kendisine
  • quote:

Kaçırmayın.

Haklaten bilip bilmeden konusmussun, bastan sona fail...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Haklaten bilip bilmeden konusmussun, bastan sona fail...

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Kaçırmayın.

burada ufak bir karisiklik olmus, mercedes'in e coupe'si C serisi platformundadir.. dolayisiyla c coupe de ayni platformda..

Cem abimiz doğrusunu söylemiş, hasanmerto baya karıştırmış olayları. Geçen gün apple ın piyasa değeri türkiyenin gdp sinden fazla diyordu bu arkadaş, heralde kimyasallarla deney yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 15 Ocak 2013; 16:27:58 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.