Şimdi Ara

2012 C180 Coupe Nasıl Bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
11.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Görüntü olarak çok güzel. Ama 4 kapılı kırmızı renk c180 amg zaten yeterince spor duruyor bence coupe gereksiz 2.elde sıkıntı çıkarabilir eğer öyle bir sıkınıtısı varsa.

Aynı fiyata 4 kapılı c180 7 ileri yeni 1.6 turbo motorlu amg plus alınabilir diye düşünüyorum

Bende size kesinlikle katılıyorum arkadaşın dedigi gibi araç bana göre zaten sportif duruyor üstüne kırmızı renk ile tamamen spor bir araç haline geliyor. 2 kapı gereksiz gibi geliyor...
  • burda lafa gireyim ki kendimde s60 dizel pshift var ailede c200 var.. ikisini de kullaniyorum.. c serisi 4 e çarpar gibi bir şey kesinlikle yok.. ikisinin sürüş dinamikleri, yakıt tuketimi farkli fakat kalite-konfor açısından eşit diyebilirim. burda kişinin tercihi devreye girer.
    ama bana göre de mercedes e serisinden başlar ki 2001 model e200 de kullanmışlığım var konforu + yol hakimiyeti ayrı kategoride.. (direksiyonu ağır geliyor tabi bizim yeni model araçlara geçince, o kadar da olsun)
  • C coupe bende onermem butceyi artirip e coupe yada kirmizi amg sedan iyi gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupe platformda c 180k dan daha iyi bir seçenek yok zaten. 105-108 li rakamlar da bence son derece makul. 7 ileri şanzıman ve cgi motor sonuçta.

coupe ve mercedes konuşulurken s60 ne alaka anlamadım.
  • En yakın arkadaşlarımdan biri adı Caner, diamond edition c180 kullanıyor.Çok bindim, 3-4 defa kullandım.Evet kaliteli, konforlu, şık, güzel bir araç.Sürüşü de keyifsiz değil.Ama gelgelelim araba düz güzel.Yani birşeyler eksik.Adını koyamadığınız bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz C serisinde.Açık konuşmak gerekirse hayalinizdeki kaliteyi bulamıyorsunuz..Bunun en büyük sebebi özellikle bu tarz forumlarda, aracın içine dahi oturmamış insanların aracı bentley gibi görüp yere göğe sığdıramaması.C serisi bırakın S60 tan 4 gömlek yukarıda olmayı, Volvo'nun gerisinde kalan bir model.Koltuk kalitesi, kabin konforu ve güvenliği S60'ı kim ne derse desin C serisinin önüne geçiriyor.Volvo gerçekten premium'un gereklerini yerine getiren bir marka her anlamda.Özellikle iki araçta yolculuk yapan biri bunu çok rahat anlayabiliyor.Arkadaşımın da aracı almasının tek sebebi Mercedes'im var muhabbeti.Hiç tasvif etmediğim birşeydir ama ülkemizde çok yaygın malum.

Demem o ki oşurtmasın bazıları bu C serisini.Çok klişe, sürekli de yazılıyor, yukarıda da yazanlar olmuş ama gerçek Mercedes kalitesi E serisinden başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

En yakın arkadaşlarımdan biri adı Caner, diamond edition c180 kullanıyor.Çok bindim, 3-4 defa kullandım.Evet kaliteli, konforlu, şık, güzel bir araç.Sürüşü de keyifsiz değil.Ama gelgelelim araba düz güzel.Yani birşeyler eksik.Adını koyamadığınız bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz C serisinde.Açık konuşmak gerekirse hayalinizdeki kaliteyi bulamıyorsunuz..Bunun en büyük sebebi özellikle bu tarz forumlarda, aracın içine dahi oturmamış insanların aracı bentley gibi görüp yere göğe sığdıramaması.C serisi bırakın S60 tan 4 gömlek yukarıda olmayı, Volvo'nun gerisinde kalan bir model.Koltuk kalitesi, kabin konforu ve güvenliği S60'ı kim ne derse desin C serisinin önüne geçiriyor.Volvo gerçekten premium'un gereklerini yerine getiren bir marka her anlamda.Özellikle iki araçta yolculuk yapan biri bunu çok rahat anlayabiliyor.Arkadaşımın da aracı almasının tek sebebi Mercedes'im var muhabbeti.Hiç tasvif etmediğim birşeydir ama ülkemizde çok yaygın malum.

Demem o ki oşurtmasın bazıları bu C serisini.Çok klişe, sürekli de yazılıyor, yukarıda da yazanlar olmuş ama gerçek Mercedes kalitesi E serisinden başlıyor.

O bulamadığın olay ne söyliyim, mercedesi bentley gibi gören sensin ondan. Alt tarafı D segmentinin üst kesiminde konumlandırılmış bir araba, ayrıca volvo acayip abartılıyor bu forumda ama cebinde parası olan kimse gidip volvo almıyor mercedes,bmw alıyor, bak ben volvo almış biriyim ama benim gözlemim budur.

Ayrıca c180 1.6 ların sürüşü aşırı keyifsiz bunuda söyliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 15 Ocak 2013; 17:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

En yakın arkadaşlarımdan biri adı Caner, diamond edition c180 kullanıyor.Çok bindim, 3-4 defa kullandım.Evet kaliteli, konforlu, şık, güzel bir araç.Sürüşü de keyifsiz değil.Ama gelgelelim araba düz güzel.Yani birşeyler eksik.Adını koyamadığınız bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz C serisinde.Açık konuşmak gerekirse hayalinizdeki kaliteyi bulamıyorsunuz..Bunun en büyük sebebi özellikle bu tarz forumlarda, aracın içine dahi oturmamış insanların aracı bentley gibi görüp yere göğe sığdıramaması.C serisi bırakın S60 tan 4 gömlek yukarıda olmayı, Volvo'nun gerisinde kalan bir model.Koltuk kalitesi, kabin konforu ve güvenliği S60'ı kim ne derse desin C serisinin önüne geçiriyor.Volvo gerçekten premium'un gereklerini yerine getiren bir marka her anlamda.Özellikle iki araçta yolculuk yapan biri bunu çok rahat anlayabiliyor.Arkadaşımın da aracı almasının tek sebebi Mercedes'im var muhabbeti.Hiç tasvif etmediğim birşeydir ama ülkemizde çok yaygın malum.

O bulamadığın olay ne söyliyim, mercedesi bentley gibi gören sensin ondan. Alt tarafı D segmentinin üst kesiminde konumlandırılmış bir araba, ayrıca volvo acayip abartılıyor bu forumda ama cebinde parası olan kimse gidip volvo almıyor mercedes,bmw alıyor, bak ben volvo almış biriyim ama benim gözlemim budur.

Ayrıca c180 1.6 ların sürüşü aşırı keyifsiz bunuda söyliyim.

Dediklerimden ne anlamışsınız tebrik ediyorum =).İyi günler.

• Başlıkta "VOLVOMU İYİ MERCEDESMİ" diye bir şey mi yazmışım ben? Şu saçma sapan çoluk çocuk muhabbetlerini yapacaklar konuma girmesin, gitsin oyun parkında çişlerini yarıştırsın bir zahmet. Hayatında Mercedese, Volvoya motoru çalışırken binmemiş adamlar geliyor burda ahkam kesiyor, altında 30binlik araba var gelip mercedes'i eleştiriyor...

Konunun içeriğinden çıkmadan cevap veren herkese teşekkürler. 4 Kapılısıda yeterince spor diyen arkadaşlar aslında sizde haklısınız ama coupe havasıda ne olursa olsun bir başka. Yinede bu fikriniz üzerine düşünürüz, uygun fiyata kırmızı AMG 4 kapı bulursak seçenekler arasına girebilir elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 15 Ocak 2013; 20:45:41 >
  • Gün geçmiyorki bir c class mercedes konusunda "mercedes e class dan başlar yeaaa" diyen biri çıkmasın. Mercedes a serisinden başlar sls amgye kadar gider. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Kaldı ki c serisini yargılayan kalitesini düşük bulan enteresan kişilerin bu aracı ne kadar kullandıkları şüpheli. Heleki c180 amg de sürüş zevki yok diyenler ya corvettelere camarolara biniyor yada biz arabadan anlamıyoruz. Biri de çıkmış platformdan bahsetmeye çalışmış, sağdan soldan birşeyler duymuş onu söyliyip burda bilgelik taslayacak. Demek istediği de sanırım E coupe un c series platformunda olduğuydu. Bu da c series i küçültmez, aksine takdir edilecek bir özelliktir. S60 muabbeti nasıl çıktı onu anlamak da imkansız. C coupe un olduğu bir konuda S60 ın adı geçmesi bile çok mantıksız geldi bana ama bu forumda herşey olabilir tabi

Ayrıca C coupe alacaksa arkadaşınız amg plus almasını öneririm. Bayide görmüştüm emniyet kemerleri kırmızıydı iç mekandaki derilerin dikiş renkleriyle çok iyi uyum sağlamıştı çok hoşuma gitmişti
     2012 C180 Coupe Nasıl Bilirsiniz?

• Mercedes E ile başlar lafı saçmalıktan öte değildir. Mart ayında yeni aracımızı teslim alacağız, webasto, distronic+, küçük mpv sınıfında bulunmayan kalitedeki ısıtmalı elektrikli koltuklar ve deri döşemeli exclusive paket b180 elite. Gayet de keyif verici bir araç, keza A serisi de. İç mekan aynı bu kombinasyonda:

Millet sanıyor ki c 100 kağıt, e 200 küsür; e çok fark olmalı vs. Güzel kardeşlerim bir zahmet araçların fabrika çıkış fiyatlarına bakın. Ondan sonra iki araç arasındaki boyut farklılığından ötürü malzemeye gidecek fiyat farkını düşünün. Aynı motor kombinasyonlarında ve benzer donanımlara sahip araçlar arasında fabrika çıkış fiyat farkının oldukça düşük olduğunu göreceksiniz. O fiyat farkına da bir nebze daha yüksek konfor sağlıyor işte. TR fiyatları ile otomobilleri karşılaştırmayı bırakın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 15 Ocak 2013; 21:46:22 >

• quote:

Gün geçmiyorki bir c class mercedes konusunda "mercedes e class dan başlar yeaaa" diyen biri çıkmasın. Mercedes a serisinden başlar sls amgye kadar gider. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Kaldı ki c serisini yargılayan kalitesini düşük bulan enteresan kişilerin bu aracı ne kadar kullandıkları şüpheli. Heleki c180 amg de sürüş zevki yok diyenler ya corvettelere camarolara biniyor yada biz arabadan anlamıyoruz. Biri de çıkmış platformdan bahsetmeye çalışmış, sağdan soldan birşeyler duymuş onu söyliyip burda bilgelik taslayacak. Demek istediği de sanırım E coupe un c series platformunda olduğuydu. Bu da c series i küçültmez, aksine takdir edilecek bir özelliktir. S60 muabbeti nasıl çıktı onu anlamak da imkansız. C coupe un olduğu bir konuda S60 ın adı geçmesi bile çok mantıksız geldi bana ama bu forumda herşey olabilir tabi

Ayrıca C coupe alacaksa arkadaşınız amg plus almasını öneririm. Bayide görmüştüm emniyet kemerleri kırmızıydı iç mekandaki derilerin dikiş renkleriyle çok iyi uyum sağlamıştı çok hoşuma gitmişti

İç dizayn tek kelimeyle muhteşemmiş gerçekten ama arkadaşım bayinin elinde kalan 2012 model aracı indirimle alacağı için maalesef böyle bir paket seçme şansı yok. Belki sonradan bir şekilde bulur taktırırız bu kemerlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Başlıkta "VOLVOMU İYİ MERCEDESMİ" diye bir şey mi yazmışım ben?

zaten volvodan kimse bahsetmedi,ben C serisine eleştiri yöneltince birtakım fanboylar atlayıp s60ı soktular meselenin içine..
  • C kasanın yakıt tüketimine dikkat etmenizi öneririm arkadaşımda vardı bir süre kullandım aracın içi dışı hoş güzel konforlu sonucta mercedes ama motor olarak beklentilerinizi karşılamayabilir
  • c180 canavar gibi gidiyor gidişinin de yakıt olarak hakkını veriyor. iyi bir araç. ben memnunum motorundan da konforundan da. değer kaybı yaşamazsın , ama plaka takınca değer kaybı olur bu araçlarda. geri görüş kamerasını boşver. 200 euroya heryerde taktırırsın üstelik dvd playerle beraber. command varsa eyvallah da audio2.0 a da takkıyolar bunların hepsini kafan rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Gün geçmiyorki bir c class mercedes konusunda "mercedes e class dan başlar yeaaa" diyen biri çıkmasın. Mercedes a serisinden başlar sls amgye kadar gider. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Kaldı ki c serisini yargılayan kalitesini düşük bulan enteresan kişilerin bu aracı ne kadar kullandıkları şüpheli. Heleki c180 amg de sürüş zevki yok diyenler ya corvettelere camarolara biniyor yada biz arabadan anlamıyoruz. Biri de çıkmış platformdan bahsetmeye çalışmış, sağdan soldan birşeyler duymuş onu söyliyip burda bilgelik taslayacak. Demek istediği de sanırım E coupe un c series platformunda olduğuydu. Bu da c series i küçültmez, aksine takdir edilecek bir özelliktir. S60 muabbeti nasıl çıktı onu anlamak da imkansız. C coupe un olduğu bir konuda S60 ın adı geçmesi bile çok mantıksız geldi bana ama bu forumda herşey olabilir tabi

İç dizayn tek kelimeyle muhteşemmiş gerçekten ama arkadaşım bayinin elinde kalan 2012 model aracı indirimle alacağı için maalesef böyle bir paket seçme şansı yok. Belki sonradan bir şekilde bulur taktırırız bu kemerlerden

Amg plus ben de inceleme şansı buldum. Kırmızı kemerden ziyade mükemmel alcantara-yarı deri ve kırmızı dikişli koltuklar vardı araçta. Mengene gibi sarıyor ve ön panel fırçalı karbon trimdi baktığım cihazda. İçerideki bütünlük ve kalite algısının standart amg den epeyce bir farkı olduğunu söylemeliyim. Aynı zamanda deri direksyon da kırmızı dikişli ve dışarıdan standart amg den farklı ve daha büyük jantlar ile arkada rüzgarlık mevcuttu.

Araç dıştan ve içten standart amg lerden rahatlıkla ayrılıyor. 114 gibi bir rakama bırakmışlardı sedanı. Bunun kırmızısını bulursanız coupeden daha mutlu edebilir. ( ben olsam öyle yapardım)

Hatta keşke 320d nin motoru bu arabada olsaydı dedim içimden. Dakika düşünmeden alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç binmedim kullanmadım. Ancak zorlama bi Coupe olduğu çok belli. Ayrıca kapılarda çerçeve olması bile alınmaması için yeter. Alabiliyorsanız E coupe alın yok onu alamıyorsanız 3 coupe'ye bakabilirsiniz.
  • Coupe araçta çıtasız kapılar olmalı.
  • quote:

1.6 motor C serisinde sürüş keyfi buluyorsanız siz BMW denilen markanın ön koltuğuna oturmamışınız(2.0 Motor ve üstü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 16 Ocak 2013; 2:20:25 >

• quote:

quote:

1.6 motor C serisinde sürüş keyfi buluyorsanız siz BMW denilen markanın ön koltuğuna oturmamışınız(2.0 Motor ve üstü)

Sen kafanı yorma evladım m3 de sürdüm, c63 de sürdüm.
    100 bin liraya mercedes markası altında alabileceğin sürüş zevkini maksimum noktada veriyor c180 ki benim için arkadan itişli araç sürmek her zaman zevktir, sürüş keyfidir mercedes olsun yada olmasın. Ayrıca yeni 1.6 turbo motor 7 ileri versiyonu da gayet seri

• quote:

quote:

quote:

Sen kafanı yorma evladım m3 de sürdüm, c63 de sürdüm.
    100 bin liraya mercedes markası altında alabileceğin sürüş zevkini maksimum noktada veriyor c180 ki benim için arkadan itişli araç sürmek her zaman zevktir, sürüş keyfidir mercedes olsun yada olmasın. Ayrıca yeni 1.6 turbo motor 7 ileri versiyonu da gayet seri

Atış serbest

c63 sürmüş de 1.6 c180 iyimiş

Tamam

1.8 motorları bile hissiz bu arabaların.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.