Şimdi Ara

2012 C180 Coupe Nasıl Bilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
11.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

C serisi benim gözümde merso değil.
    İç mekan kalitesi vs her köşede rastlamak olsun en son çarpışma testinde darmadağın olması olsun mantıklı gelmiyor.
    merso konforu da E serisinden başlıyor açık söyleyeyim,hele ki coupe daha sert olacaktır sedandan.
    2. elde reşat altını zaten konuşmaya gerek yok.
    performansı konusunda sıkıntı yok,sağ ayağınıza hakim olursanız abartılı bir yakıtı da yok.
    arkadaşının bütçesini belirt ki ona göre yorum yapalım.

yine en başa sardı muhabbet..
    mersedes e serisinden başlar
  • İyi bilirim yani fena deildir!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu
    108 bin lira dedi arkadaşım ancak donanımı hakkında net bilgim yok. Sadece arka park kamerası olmadığını biliyorum, demek ki çok dolu bir araç değil. Ancak bu fiyattan daha uygun bir fiyata inecekler muhtemelen çünkü araç elde kalmış 2012 model.

guzel arac ben fiyati icin yorum yapayim
    suan 2013 liste fiyati 112 lira,bundan %3-5 indirim oluyor bu da 106-108 lira yapıyor

2012 model oldugundan 105 lira ve altina alabilirsiniz sanırım
  • 10 numara araç. Alıp paşa paşa binilir. AMG paketi harika.

Volvo gibi hantal emekli tip araçlarla kıyaslanmaz.

2012 C180 Coupe Nasıl Bilirsiniz?

• senersongur doğru söylemiş. gençken al c180 coupe, c180 . ileride volvo da alırsın emekli olduğunda falan. o zaman da volvo çok yakışır.
  • Buyrun fotoğraflarını paylaştığınız mercedes-benz sitesinden C coupe AMG fiyatı:
    Yeni C 180 Coupé Benzin 1.597 cm3 AMG 77.300 TL 40% 800 TL 128.500 TL
    Sıkılmadan utanmadan hala volvo s60tan emekli arabalığından bahsedenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 16 Ocak 2013; 10:14:39 >
  • 105- 106 güzel fiyat bence coupe için. 2012 olmasının bir sakıncası yok fiyat avantajı çok iyi.
  • quote:

Buyrun fotoğraflarını paylaştığınız mercedes-benz sitesinden C coupe AMG fiyatı:
    Yeni C 180 Coupé Benzin 1.597 cm3 AMG 77.300 TL 40% 800 TL 128.500 TL
    Sıkılmadan utanmadan hala volvo s60tan emekli arabalığından bahsedenler var

S60 Coupe olsa, o da o kadar olur zaten.

C70 var fiyatı ortada onun bir segment üstü.
  • 105 bin gibi fiyata coupe c serisi veriyorlar da hala kaliteden, e serisinden baslar gibi ezik yorumlar dolaniyor forumda. Acikca soyluyorum su anki c serisi malzeme kalitesi kesinlikle sinifinin en iyisi durumundadir. Aracin tek eksigi kapilarin direkli olmasi coupe araca yakismiyor maalesef. Onun haricinde motoruyla, sanzimaniyla, tuketimiyle bu fiyata alinabilecek en mukemmel secim. Adamin biride 156 ps motor var demis aklinca dalga geciyor capina bakmadan. 3,0 v6 falan vermelerini bekliyor heralde bu fiyata.Cc bile 100 bine dayanmis hala fiyat muhabbeti yapan zihin fakirlerini gorunce kan beynime sicriyor.Volvonun koltuklari avm deki masaj koltuklari gibiymis, 180 ps motor varmis, benim babamda s60 anamda c serisi var ikisini de kullandim s60 cok daha iyi diyenler mi ararsiniz. Ulan ne adamlarsiniz para falan mi aliyosunuz eglendirmek icin milleti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

128 bin liralık 156hp coupe arabayla 93 bin liralık 180hp sedan arabayı kıyaslayıp zırvalayan ondan sonra da olacak okadar diyen bir zihniyet v40la cityi de pekala kapıştırır.
    normal karşılamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 16 Ocak 2013; 13:02:58 >
  • quote:

C serisi benim gözümde merso değil.
    İç mekan kalitesi vs her köşede rastlamak olsun en son çarpışma testinde darmadağın olması olsun mantıklı gelmiyor.
    merso konforu da E serisinden başlıyor açık söyleyeyim,hele ki coupe daha sert olacaktır sedandan.
    2. elde reşat altını zaten konuşmaya gerek yok.
    performansı konusunda sıkıntı yok,sağ ayağınıza hakim olursanız abartılı bir yakıtı da yok.
    arkadaşının bütçesini belirt ki ona göre yorum yapalım.

Senin aklın halen daha eski kompressor kasa c serilerinde

2011 sonrası yenilenen c serileri çok kaliteli araçlardır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Premiumasas

düzeltelim.
    çok kaliteli değiller.Kalitelileştirildiler,ama yine de rakiplerine erişecek düzeyde değil.
    kaportaları çarpışma testinde paramparça oldu.
    aracın iç görünümü ve plastik kalitesi kesinlikle volvo audi ve bmw düzeyinde değil.
    Eski C serisi E serisinden önce markaya alışma süreciydi,çok konforlu ve kaliteliydi.
    E serisine oturduğunuz zaman konfor donanım rahatlık artıyordu,kalite artmıyordu çünkü 1.sınıf bir kaliteye sahipti.
    Şu anki E serisi yine çok kaliteli,fakat artık A serisi ile C serisi,ve nitekim E serisi arasında dağlar var.
    Aynı dağları volvo s40,s60,s80,bmw 1,3 ve 5 serileri,audi a3,a4 ve a6 arasında göremiyorsunuz.
    Bu saydığım araçların arasında kalitesiz diyebileceğiniz bir model yok.
    Hepsi marka imajını taşıyor.
    Bakınız yukardaki trollere,geldiler AMG paket alarız bilmemne boş boş konuştular.(amg paketi hediye ediyor mercedes sanki)
    Bir arabaya amg body kiti atıp kalite satın alınmaz,accent blue dan bahsetmiyoruz 100 150 bin aralığında para istenen premium D sınıfı bir araçtan bahsediyoruz.
    Donanım farkedebilir,ancak araç girişinden çıkış versiyonuna kadar kalite sunmak zorundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 16 Ocak 2013; 13:11:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

Atış serbest

c63 sürmüş de 1.6 c180 iyimiş

Tamam

1.8 motorları bile hissiz bu arabaların.

Yeni 1.6 turbo motorlu gayet iyi diyorum hala kompresor motordan bashediyorsun, beyin biraz fazla sulu galiba, tabi varsa

Ayrıca fiyatına göre sürüş zevki gayet iyi dedim fakat normal insanların okuduğu yerle okumadığın için anlaman normal hadi sana iyi forumlar trolluklerine devam et
  • quote:

quote:

128 bin liralık 156hp coupe arabayla 93 bin liralık 180hp sedan arabayı kıyaslayıp zırvalayan ondan sonra da olacak okadar diyen bir zihniyet v40la cityi de pekala kapıştırır.
    normal karşılamak lazım.

Kimmiş o arkadaş merak ettim doğrusu.
  • quote:

Kimmiş o arkadaş merak ettim doğrusu.

oo şenerim ayılmışsın?
    Günaydın
  • C 180 Coupe fiyat olarak hakkını sonuna kadar veren bir araçtır. Aksini söyleyen varsa 110-120bin lira aralığında karşılaştırabileceği bir coupe araç soylesin :)

Kalite olarak yine fiyatının hakkını sonuna kadar verir. Mercedes sonuçta göz boyamaz ama alınan mal yıllarca sorunsuz çalışır. Ben Bmw'ye nazaran uzun vadede
    Mercedes'in daha dayanıklı araçlar ürettiğini düşünüyorum. Tabiki münferit olaylar olabilir; herkesin düşüncesine de saygım var.

Gelelim C180 Coupe 'ye ; aracı birkaç aydır kullanıyorum ve yakıtı şehir içi esirgemeden kullanımda 9lt'yi geçmiyor. Performans olarak da 1.6 motora göre seri sayılabilecek bir araç. Tabi ki uçup kaçmıyor ama zevk veren güzel bir motor/şanzıman'a sahip.

Aracın bana göre en büyük artısı tasarımı. Beğenen /Beğenmeyen olur ancak Mercedes'in tasarım anlamında ön plana çıkarttığı (C63 Black Series / C Coupe DTM) bir kasa.

Sonuç olarak C 180 Coupe coupe araç alacak birisi için üst seviye bir motor beklentisi yoksa (250-300 hp) alınacak bir otomobildir..

Volvo filn diye karşılaştırma yapanlar olmuş ama insan yazarken utanır arkadaşlar Volvo sürüş keyfi anlamında hiçbir şey vermeyen bir otomobildir. Siz yolu virajı hiçbir şeyi hissetmeyelim diye otomobil alıyorsanız tamam hiçbirşey demem de spor otomobilden konuşuyorsak Volvo en son adı geçecek markadır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.