Dostlar mrb MİNİ ITX sistem için 2 sorum var Asus Rog z790-I + İNTEL İ7 13700K + RTX 3070Tİ bu bileşenler için 750watt psu yeterli mi bir de bu sistemin işlemcisi olan 13700K için soğutucu önerisi istiyorum kule olur sıvı soğutma olur (sistemin ITX olduğunu göz önünde bulundurarak )
Gigabyte m27q vs MSI Optix MAG322CQR Lütfen yardım?
Elimde 2 tane monitör var bunlardan birini elden çıkaracağım hangisini tercih etmeliyim?
OPTIX MAG322CQR
- Panel Boyutu: 31.5 inç (80 cm)
- Panel Tipi: VA
- Parlaklık (nits): 300
- Ekran Renkleri: 1.07B
- Mystic Light – Oyunda son dokunuş.
- WQHD Yüksek Çözünürlük – WQHD Yüksek Çözünürlük sayesinde oyunlar çok daha güzel ve daha detaylı.
- 165Hz Tazeleme oranı – Gerçek akıcı oyun deneyimi
- 1ms tepki süresi – Görüntüde yırtılma ve atlamalara son
- Gaming OSD App - Oyunlarınız için en iyi görüntü ayarlarını kendiniz oluşturun.
- HDR Ready – Kontrast ve gölge ayarları sayesinde göz alıcı ayrıntılar
- Night Vision – Karanlıkta en ufak detaylar bile görerek rakipleriniz daha sizi farketmeden saldırabilirsiniz.
- USB Type-C Bağlantısı – Laptop veya PC’nizi MSI Optix MAG322CQR monitöre Type-C portu ile zahmetsizce bağlayabilirsiniz.
- AMD FreeSync™ Premium Teknolojisi – Yırtılmasız ve takılmasız, akıcı oyun deneyimi.
- Anti-Flicker ve Less Blue Light – Göz yorgunluğunu ve uzun dönemde göz rahatsızlıklarını geciktirir, oyunda daha uzun süre kalmanızı sağlar.
- Çerçevesiz tasarım– Süper ince ekran çerçevesi sayesinde oyun deneyiminiz sınırlardan kurtuluyor.
- 178° Geniş Görüntüleme açısı
Gıgabyte M27Q 27 Ss IPS Qhd Kvm Flat 0,5ms 170Hz Özellikleri
Gigabyte M27Q Gaming Monitör
- 27” SS IPS QHD (2560x1440) çözünürlük
- 170Hz tazeleme hızı
- 0.5ms tepki süresi
- %92 DCI-P3 / %140 sRGB profesyonel renk gamı
- KVM Teknolojisi
- AMD FreeSync Premium
- VESA Display HDR400
- Flicker-Free
- Düşük mavi ışık
- Ergonomik tasarım
Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX 3060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82K200JUTX
18000 TLye alındı 25.02.2022 tarihinde elime ulaştı notebook..
PC IPS ekrandır....
Karanlık ortamda siyah ekranda aşağıdaki gibi bu ışık sızması mıdır? IPS glow dediğimiz olay mıdır?
Bir de sadece siyah ekranda görünen bir adet ölü piksel var değişim-iade etmeli miyim?
Lütfen yorumlarsanız sevinirim...teşekkürler....
Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX 3060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82K200JUTX
18000 TLye alındı 25.02.2022 tarihinde elime ulaştı notebook..
PC IPS ekrandır....
Karanlık ortamda siyah ekranda aşağıdaki gibi bu ışık sızması mıdır? IPS glow dediğimiz olay mıdır?
Bir de sadece siyah ekranda görünen bir adet ölü piksel var değişim-iade etmeli miyim?
Lütfen yorumlarsanız sevinirim...teşekkürler....
Monitörde Çizik çıkması Yardım
XBOX Series X ile birlikte kullanılan LG GN32600b monitörde bir çizgi çıkıyor. Konsolun hdmi kablosu değişti ancak sorun devam ediyor. Bu problemi yaşayan neden olabileceğini bilen var mı?
XBOX için kullanılabilecek Kaliteli Piller
|
Bir Playstation Kullanıcısının Xbox Alması
Yaklaşık 10 yıldır Playstation Kullanıyorum. Bu yıl ilk kez Xbox konsol aldım. Her iki konsol hakkında kısaca yorumlarımı aktararak aklında hangi konsolu almalıyım sorusu beliren arkadaşlara kendimce fikir vermeye çalışacağım...
Not: Forumda PS vs Xbox sayfasının olduğunu biliyorum. Ancak sayfada çok değerli insanlar ve güzel bilgilendirmeler de var konuyu acayip derecede can sıkıcı hale getirenler de var o yüzden müstakil bir başlık açtım, Kendi şahsi kanaatimi dile getirdim....
Bu versuste kıyaslama genelde 4 ayaküzerine yapılmakta:
1) Donanım gücü Xbox önde olmakla birlikte aman aman devasa bir fark bulunmamaktadır.
2) Kütüphane oyun sayısı Birbirlerine Yakın= Beraberlik (Ancak burada bir husus belirtilmeli: microsoft'un xbox game pass ile bariz üstünlüğü var.)
3) Exclusive oyun sayısı Playstation daha avantajlı (Ancak Microsoft yeni oyun stüdyoları satın aldı bu nedenle exclusive açısındna farkı kapatabilir)
4) Oyun fiyatları Xbox daha avantajlı
Bu kapsamda Exclusive oyunlar kırmızı çizgim diyen ps5 almalı.... Exclusive olmasa da olur, uygun fiyata oyunlara erişimim olsun diyen gönül rahatlığı ile Xbox alabilir.
Ancak hangi cihazı alırsanız alın muhtemelen piyasadaki oyunların yüzde 90'ını iki cihazda da oynayabileceksiniz. Geri kalan %10'luk oyunlar hangi cihazı almanızı gerektiği tercihinize yön verecek...
Şahsi kanaatim alabilecek gücü olan PS5+ Series S kombinine yönelebilir. Bu jenerasyonun en değerli tercihi olurdu....
Microsoft GameStore fazla alınan ücretlerin nedeni?
PARASININ HAKKINI VEREN PS VİTA OYUNLARINI SIRALAYALIM
|
STOREDE İNDİRİM VAR DUYURULURRRR
|
Meslek: Hukuk
İlgi Alanları: Hukuk-Teknoloji-Bilim-Oyun- Ps5-XboxSX-PsVita-PC-Steam-Epic- BilimKurgu-Anime vd....
Bazen bilim olduğundan daha sanatsaldır Morty. İnsanlar bunu anlamıyor. (Alıntı: Rick And Morty ) |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.962
İkinci El Bölümü Mesajları: 200
Konularının görüntülenme sayısı: 44.120 (Bu ay: 472)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.388 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun