Yaklaşık 10 yıldır Playstation Kullanıyorum. Bu yıl ilk kez Xbox konsol aldım. Her iki konsol hakkında kısaca yorumlarımı aktararak aklında hangi konsolu almalıyım sorusu beliren arkadaşlara kendimce fikir vermeye çalışacağım... Not: Forumda PS vs Xbox sayfasının olduğunu biliyorum. Ancak sayfada çok değerli insanlar ve güzel bilgilendirmeler de var konuyu acayip derecede can sıkıcı hale getirenler de var o yüzden müstakil bir başlık açtım, Kendi şahsi kanaatimi dile getirdim.... Bu versuste kıyaslama genelde 4 ayaküzerine yapılmakta: 1) Donanım gücü Xbox önde olmakla birlikte aman aman devasa bir fark bulunmamaktadır. 2) Kütüphane oyun sayısı Birbirlerine Yakın= Beraberlik (Ancak burada bir husus belirtilmeli: microsoft'un xbox game pass ile bariz üstünlüğü var.) 3) Exclusive oyun sayısı Playstation daha avantajlı (Ancak Microsoft yeni oyun stüdyoları satın aldı bu nedenle exclusive açısındna farkı kapatabilir) 4) Oyun fiyatları Xbox daha avantajlı Bu kapsamda Exclusive oyunlar kırmızı çizgim diyen ps5 almalı.... Exclusive olmasa da olur, uygun fiyata oyunlara erişimim olsun diyen gönül rahatlığı ile Xbox alabilir. Ancak hangi cihazı alırsanız alın muhtemelen piyasadaki oyunların yüzde 90'ını iki cihazda da oynayabileceksiniz. Geri kalan %10'luk oyunlar hangi cihazı almanızı gerektiği tercihinize yön verecek... Şahsi kanaatim alabilecek gücü olan PS5+ Series S kombinine yönelebilir. Bu jenerasyonun en değerli tercihi olurdu.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 31 Aralık 2021; 0:54:6 > |
Bildirim