Şimdi Ara

Bir kameranın ahd mi yoksa analog mu olduğunu nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba işyeri için dvr cihazı alacağım ancak takılı olan veya olmayan bir kameranın ahd mi yoksa analog mu olduğunu anlamamın bir yolu var mı kameranın görüntüsü aşağıdadır nasıl ayırt edebilirim:
    ahd dvr ile analog dvr arasında az bi fiyat farkı var bu yüzden ilerde ahd kamera sistemine geçersek tekrar dvr almayalım diye ahd dvr cihaz düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca araştırmama göre analog kameralar ahd dvr kayıt yapabiliyor ancak ahd kameralar analog dvr ye kayıt yapamıyormuş.Bu yüzden ahd seçmeyi düşünüyorum.

Bir kameranın ahd mi yoksa analog mu olduğunu nasıl anlarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 26 Kasım 2019; 11:32:22 >

• AHD DVR almanız sizin için yararınıza olur, kameranız analog da olsa kayıt yapar kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makrotek

AHD DVR almanız sizin için yararınıza olur, kameranız analog da olsa kayıt yapar kullanabilirsiniz.
    üstad kamera analog mu bilmiyorum ama şöyle birşey varmış mesela 4 kanalsa iki analog iki ahd takabiliyormuşuz konuya tam hakim değilim bunun için analog alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-11B71D1D1

üstad kamera analog mu bilmiyorum ama şöyle birşey varmış mesela 4 kanalsa iki analog iki ahd takabiliyormuşuz konuya tam hakim değilim bunun için analog alacağım.

Alıntıları Göster
    analog alırsanız 2 ahd(dijital) kamera çalışmaz diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.