Şimdi Ara

Abonelik Gerektirmeyen Dış Mekan Güvenlik Kamerası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana en fazla 20 metre uzaklığı kayda alabilecek, F/P bir dış mekan kamerası lazım. Mümkünse su geçirmezlik sertifikası olabilir. TP-Link ve Xiaomi'nin kameralarına baktım ama onlarda da 1-3 aydan sonra aylık ücretli aboneliğe geçme durumu var. Bu sistemi de pek bilmiyorum gerçi. Bu kameralarda abonelik almasam da hafıza kartına kayıt yapabilir miyim? İlle de bulut sistemine gerek yok.

Bu abonelik olayı Wi-Fi kameralarda mı oluyor bilmiyorum. Wi-Fi olursa güzel olur ama kablolu da olabilir.

Tek ihtiyacım olan şey görüntünün anlaşılabilir olması, düzenli kayıt ve bu kayıtlara pratik bir şekilde ulaşabilmem. Kamera balkonda olacak. Montaj noktasında sağlam, güven veren bir cihaz olması gerekiyor. Elektriğe ulaşımı uzatma kabloyla vs. çözebilirim.

Bütçe olarak ekonomik ama etkili bir cihaz olmasını umuyorum. 2.000'e kadar olabilir diye düşünüyorum. Bu işin oluru nedir, fikirlerinize açığım.

Bu arada bende Logitech C922X Pro webcam var. Bunu laptopa bağlasam pratik bir şeyler yapabilir miyim? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 24 Eylül 2024; 14:43:2 >

• Ezviz c3t içine 64g.hafıza kartı takın 14 gün kayıt yapar ses de alır.
  • Makrotek kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, bildirim gelmediği için mesajınızı görememişim. Öncelikle teşekkürler tavsiyeniz için. Bu cihazın web sitesine baktım da sanırım onda da abonelik olayı var: EZVIZ - Kolay Akıllı Ev Ürünleri Hafıza kartı takınca, tüm bu online özellikleri bypass mı etmiş oluyoruz? Yani hafıza kartı sayesinde offline olarak da kullanabilirim ve cihaz elimde patlamamış olur değil mi? Son olarak, görüntü netliği iyi mi? Mesela 20-30 metreye kadar, araç plakasını iyi gösterir mi?

• Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

Bulut depolama istemiyorsanız aylık abonelik yok uzaktan izleme ücretsiz kendi içindeki karta kayıt yapar. Hikvision markasına ait bir marka ezviz. 2mp yerine 4 mp olan modelini alın daha yüksek çözünürlük. Gündüzleri duran aracın plakasını okursunuz ancak hareket halinde olan aracı zor yakalar. Geceleri plaka parlar okumaz.

• Makrotek kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Bana 4MP olanın tam model linkini atabilir misin? Direkt satıştaki link de olabilir, hatta daha iyi olur.

• Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

Ucuzdan pahalıya göre işinize yarayacak kameraları aşağı yazıyorum. Kendiniz istediğiniz yerden satın alabilirsiniz.

CS-C3T - CS-C3TN 2MP

H3C 3MP

CS-C3T PRO 4MP

H9C 3K

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.