Şimdi Ara

İç ve dış ortam için farklı fiyatlarda güvenlik kameraları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Güvenlik kameraları günümüzde artık birçok evin ihtiyacı durumunda diyebiliriz. Hem bebekleri veya evcil hayvanlarını kontrol etmek için daha küçük iç ortam kameraları hem de bahçeli evler ve daha güvenli ev isteyenler için dış ortam kameralarını tercih edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Biz de bu vieomuzda sizlere bazı kameraları göstermeye ve anlatmaya çalıştık. Bahsi geçen kamerları aşağıda bulabilirsiniz.

TP-Link Tapo C310

Anker Eufy Security Solocam L40

Anker Eufy Security 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera

Xiaomi Mi 360° Home Security 2K Kamera

Xiaomi Mi Wireless Outdoor Güvenlik Kamerası 1080p

Reolink 5MP PTZ

Reolink Pilli Dış Mekan Güvenlik Kamerası

• Uzun zamandır dış mekân Poe ve Apple Homekitt (Apple’ın da desteklediği matter girişimi de olur) destekli güvenlik kamerası arıyorum ama Türkiye’de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 18 Haziran 2023; 1:5:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kızım doğduğunda besta marka tercih etmiştim 2 yıldır kablosuz kameralarını kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım çeşitli özellikleri mevcut tam bir fiyat performans ürünü çok memnun kaldım satıştaki ve teknik servisteki arkadaşlar oldukça ilgili arayıştaysanız besta marka ürünlere bir göz gezdirin derim.

• Besta bb-1614 modeli var uzun zamandır kullanıyorum en fazla memnun kaldığım ürün olabilir incelemeye eklenmemesi cok yazık olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.