Bildirim
İç ve dış ortam için farklı fiyatlarda güvenlik kameraları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Uzun zamandır dış mekân Poe ve Apple Homekitt (Apple’ın da desteklediği matter girişimi de olur) destekli güvenlik kamerası arıyorum ama Türkiye’de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 18 Haziran 2023; 1:5:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kızım doğduğunda besta marka tercih etmiştim 2 yıldır kablosuz kameralarını kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım çeşitli özellikleri mevcut tam bir fiyat performans ürünü çok memnun kaldım satıştaki ve teknik servisteki arkadaşlar oldukça ilgili arayıştaysanız besta marka ürünlere bir göz gezdirin derim.
-
Besta bb-1614 modeli var uzun zamandır kullanıyorum en fazla memnun kaldığım ürün olabilir incelemeye eklenmemesi cok yazık olmuş
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X