Şimdi Ara

Belkin'den 3.Nesil iPod Shuffle'a kulaklık adaptörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple'ın ürünlerine ürettiği aksesuarlarıyla tanınan Belkin,Nisan ayında sessiz sedasız güncellenen iPod Shuffle'ın 3.Jenerasyonuna yönelik kulaklık adaptörünü tanıttı.Üzerinde kontrol için hiçbir tuşun bulunmadığı iPod Shuffle 3G'de kontrol -cihazın sizinle konuşmasını sağlayan- Voice Over özelliği ile birlikte kulaklık üzerindeki kumandadan sağlandığından,Apple'ın ürettiği kulaklık dışında hiçbir kulaklıkla kullanılmayacak endişesinin olduğu 3.Nesil iPod Shuffle'da Belkin'in bu adaptörü sayesinde kullanıcı hem Voice Over özelliğini hemde üst sınıf kulaklıkları kullanabilecek.

Apple'ın lisans verdiği aksesuarlardan olan Belkin'in yeni kulaklık adaptörü bu haftadan itibaren Amerika'da 20 dolar satış fiyatıyla kullanıcıya sunulurken,Ağustos ayı içersinde de Avrupa,Asya,Avusturya pazarında satışa sunulması bekleniyor.

• Cidden iyi düşünmüşler... Yoksa çekilmeyecek bir iPod sürümü bu sürüm.
  • @sertacaygun

Hocam iyide fiyatı biraz pahalı sanki. Gerçi prof. kulaklık alan adaptör fiyatını önemsemez. Tabi prof. kulaklık alan da ipod shuffle ile müzik dinlemez heralde :)
  • bu voice over tam olarak nasıl çalışıyor???
    kullanışlı bi sistemmiki???
    ...
  • Apple'ın kendi sitesinde video'lu bir tanıtımı olacaktı. Oradan inceleyebilirsiniz...

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

bu voice over tam olarak nasıl çalışıyor???
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Apple'ın kendi sitesinde video'lu bir tanıtımı olacaktı. Oradan inceleyebilirsiniz...

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

bu voice over tam olarak nasıl çalışıyor???
    ...

inceliyorum teşekkür ederim...
  • Bu adaptör aceba ipod nano ve ipod touch ile de çalışırmı?
  • Size pm attım.Cevaplarmısınız
  • Gerçekten çok güzel ürün, bende bunun gibi kaliteli bişey arıyodum.Türkiye'ye gelir mi gelmez mi belli olmaz ama ...
  • amerikada sadece 20 $ burda fiyatını düşünemiyorum yine normal kulaklık gibi 70ytl isterler o yüzden ben memnunum kulaklığımdan
  • Türkiye'de satışa başlandı mı? Evetse, nerelerden satın alabilirim . (İstanbul'da)
  • Türkiye'de hala yok sanırım, gelse de alsak. . .
  • var arkadaşım elecroword de
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdener_94_

var arkadaşım elecroword de

25 tl electro world de
  • ben 27 tl ye aldım
  • kumandaya kadar kablonun uzunluğu ne kadar acaba? alanlar cevap yazabilir mi, normalde kulağın biraz altında kalıyor, resimdeki gibi olursa çok aşağıda kalacak gibi
  • 8,5 cm tam uzunluğuda 17 cm
  • Ben de 3. nesil ipod shuffle aldım bugün. Kampanya vardı. Ucuza kaptım bir tane. Voice over özelliği gayet güzel, size şarkının ismini direk söylüyor. Cihaz zaten ciklet büyüklüğünde. Kulaklığı ve kumandası çok kullanışlı benim hoşuma gitti şahsen..
  • ne kadara aldın
  • 79 liraya aldım 2gb
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.