Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Apple Ipad 9.Nesil + Apple Pencil 1.Nesil + Logitech Combo Touch Satın Al 3 Aralık 2024 21:03 1 1 Apple Ipad 9.Nesil + Apple Pencil 1.Nesil + Logitech Combo Touch Merhaba, Tüm ekipmanlarımı Amazon Türkiye'den 18 Nisan 2024 tarihinde satın aldım. Cihazım bu haliyle kullanıcıya gerçekten mobil, taşınabilir bir bilgisayar hissi yaşatıyor. Kullandığım süre boyunca bu ürünü kod yazma, çizim yapma ve video, fotoğraf editleme projelerini deneme amacı ile satın aldım. Projelerime de bilgisayarım üzerinden devam etme kararı aldım bu sebeple satıyorum. Cihazım ve diğer ekipmanlarının garanti süresi ve kutu içerikleri tamdır. Ev içerisinde masada ve kanepede kullanılması sebebiyle de hiç bir şekilde deformasyon, düşme, devrilme gibi cihazın çalışmasını etkileyecek, yıpratacak herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Cihaz ve ekipmanlarını ayrı ayrı satışını yapabilirim diye farklı ilanlar da oluşturdum, profilim üzerinden bu ilanları da görüntüleyebilirsiniz. Tek tek satın alınan ürünlerin toplamı 23 bin gibi bir tutara tekabül ediyor. Hepsini alacak arkadaş için bu fiyatı bu ilan için indiriyorum. Dilerim uzun yıllar, güle güle kullanmış olur. Yalova içi elden teslim, Yalova dışı ödeme sonrası kargo.Saygılarımla. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 21500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Nisan 2026 Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün YALOVA'NIN EN TEMIZ YEPYENİ APPLE PENCIL'I ! (1.NESIL) Apple Ipad 9.Nesil + Apple Pencil 1.Nesil + Logitech Combo Touch YALOVA'NIN EN KIRMIZI IPHONE 12 RED 64GB'TI :) [SATILDI] Bluetooth Adaptör TP-Link 4.0 UB400 Mini USB