Şimdi Ara

[SATILDI] [DIP FİYAT] Apple Ipad 9.Nesil + Apple Pencil 1.Nesil + Logitech Combo Touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [DIP FİYAT] Apple Ipad 9.Nesil + Apple Pencil 1.Nesil + Logitech Combo Touch
    Merhaba,

Tüm ekipmanlarımı Amazon Türkiye'den 18 Nisan 2024 tarihinde satın aldım. Cihazım bu haliyle kullanıcıya gerçekten mobil, taşınabilir bir bilgisayar hissi yaşatıyor. Kullandığım süre boyunca bu ürünü kod yazma, çizim yapma ve video, fotoğraf editleme projelerini deneme amacı ile satın aldım.

Projelerime de bilgisayarım üzerinden devam etme kararı aldım bu sebeple satıyorum. Cihazım ve diğer ekipmanlarının garanti süresi ve kutu içerikleri tamdır. Ev içerisinde masada ve kanepede kullanılması sebebiyle de hiç bir şekilde deformasyon, düşme, devrilme gibi cihazın çalışmasını etkileyecek, yıpratacak herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır.

Hepsini alacak arkadaş için bu fiyatı bu ilan için indiriyorum. Dilerim uzun yıllar, güle güle kullanmış olur. Yalova içi elden teslim, Yalova dışı ödeme sonrası kargo. Ciddi arkadaşlar için ufakta olsa pazarlık payı var.

Saygılarımla. 
    [SATILDI] [DIP FİYAT] Apple Ipad 9.Nesil + Apple Pencil 1.Nesil + Logitech Combo Touch

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 13000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : Yalova, Altınova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad pro ve apple pencil 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.