Şimdi Ara

YALOVA'NIN EN KIRMIZI IPHONE 12 RED 64GB'TI :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 YALOVA'NIN EN KIRMIZI IPHONE 12 RED 64GB'TI :)

Merhaba, iyi günler dilerim.

Cihazımı 8 Mayıs 2024 tarihinde Yalova Çalıklar İletişim mağazasından sıfır olarak satın aldım. Cihazın faturası ve kutu içerikleri eksiksiz, kablosu hatta SIM çıkartma aparatı dahil yerinden çıkartılmadan sıfır bulunmaktadır. Kutu içeriğinde bulunan kablo dahil kullanılmamıştır. Elimde ekstradan Ipad 9 cihazı olması sebebiyle onun kablo ve adaptörünü kullanarak cihazımı şarj ettim. Henüz 6 aylık bir cihaz olması sebebiyle garanti süreci devam etmektedir. Cihazın pil sağlık oranı %97 dir. Ek olarak Spigen markasına ait yurtdışından Liquid Armor kılıf ve kırmızı renginde 2 adet kamera koruma aparatı satın almıştım. Biri şu anda cihaza takılı konumda ikincisini de cihazın kutusuna koymuş bulunmaktayım.

Cihazın kozmetik olarak hiç bir kusuru bulunmamaktadır, garanti ederim ki elimden masaya bırakırken bile hassas bir şekilde bırakarak koymam sebebiyle düşmeye sebebiyet verecek hiç bir olumsuzlukla karşılaşılmamıştır. Cihazın koruma camında dışarıdan eve girdiğimde cihazın ekranında mikrop olmaması için silmem sebebiyle koruma kılıfının sağ tarafında ufak bir deformasyon oluşmuştur. Bu sebeple bu cihaz için yapacağım maksimum indirim cihaza alacağınız ekran koruyucu fiyatı kadar olacaktır.

Her şeyi olabildiğince açıkladığımı düşünüyorum bu sebeple önceliğim elden bire bir teslim alacak ve yazdığım detaylardan öte pazarlık yapmayı teklif etmeyecek kişilerle iletişim kurmak olacaktır. Yalova içi elden teslim, Yalova dışı ödeme sonrası kargo yapılacaktır.

Saygılarımla.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 26749 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Mayıs 2026 Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.