Şimdi Ara

Khalkedon Elektronik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Khalkedon Elektronik diye bir firma duydum. Guvenli midir? Bana refurbished satiyor gibi geldi.

NOT: Reklam olmasin diye neyi ve kaca sattigini yazmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electronic2 -- 20 Mayıs 2011; 14:06:34 >

• Birkaç sene önce hafıza kartı almıştım güvenilirdir
  • güvenilir
  • Çok güvenilir bir firma. Zamanında birkaç tane ürün almıştım. Büyüteçle görülebilen bir ölü piksel için bile değiştirdi yenisiyle
  • ps3 sattığını biliyorum, güvenilir
  • Wii konusunda güvenilir değil , orjinal avrupa aldığımı sanıyordum kore ürünü çıktı ...Doğru düzgün kullanamıyorum ..
  • psp bölümünde üst konularda sayfası var gayet güvenilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HB Tekno Bilgisayar Elektronik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

Wii konusunda güvenilir değil , orjinal avrupa aldığımı sanıyordum kore ürünü çıktı ...Doğru düzgün kullanamıyorum ..

Selamlar,

Güzel yorumlarınızı esirgemediğiniz için öncelikle çok teşekkür ediyorum

Z-Gear haklıdır.

Wii konusunda o dönem maalesef böyle bir sorun yaşadık ve hala onun bıraktığı izlerle uğraşıyoruz. Bu konuda biraz itibar kaybettik ve bilerek yaptığımız bir şey değildi. Vakti zamanında duyurularda yaptım forumlarda ancak o duyuruların sürekli orada olması da işimizi kötü yönde etkileyebilir düşüncesiyle kaldırdık, en azından forum ve bu gibi sayfaları gezdiğim de uyarma şansı elde edebiliyorum. Bazı müşterilerimize joystickli kullanma şeklini yaptık ama pek memnun kalınmadı o yüzden böyle sorunla gelenler olduğunda makinenin yenisiyle komple değiştiriyoruz. Lütfen bizimle irtibata geçin ve PAL bir makineyle değiştirelim.

Lütfen hatamızı düzeltek için bize şans tanıyın.

Belki burada gözünüzden kaçar diye size bir de PM yolladım.

Tel: 0212 571 30 71
    GSM: 0536 480 55 03

Serbülent Mutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 24 Mayıs 2011; 0:26:02 >

• serbülent bey anında görüntü
  • khalkedon gerçekten işini çok iyi yapıyor. yukarıda ki mesajlarından da belli zaten...
  • Serbülent abi candır. Kesinlikle şüphen olmasın.
  • yukardaki mesajınızda samimiyseniz; HELAL OLSUN
  • Gerçekten takdir ettim. Şu yazısının arkasında duruyorsa, işim düşerse gözüm kapalı alışveriş yaparım.
  • Güvenilir
  • Tekrar güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

yukardaki mesajınızda samimiyseniz; HELAL OLSUN

Samimi olmak zorundayım

Çünkü bizim dükkanımızın tek vitrini internet ve forum dünyasıdır. Eğer bir kişiyi memnun edilmeden gönderilecek olursa o zaman bu gibi pürüzler çıkar ve her yerde dedikodusu yapılır (haklı olarak), bu da işimizi olabilecek en kötü şekilde etkiler. Bu yüzden elimizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama ne yazıkki bazen böyle istemeden olan şeylerde var. Bize düşen görev sadece hatalarımızın düzeltilmesine fırsat tanınmasıdır. Bindiğim bir dalı kesmek istemem.

Forumun hemen sağ üst köşesinde bir şikayet butonu vardır. Eğer ben o butonu tıklamış olsaydım ve konu ile ilgili bir özel mesaj atsaydım mesaj silinirdi. Çünkü forumun geçmişte firmaları karalayıcı ya da olumsuz düşüren durumlardan ötürü mahkemeleri vardır ve kaybetmiştir, bu yüzden hassaslar bu tip konularda. Bunu tercih etmedim ve edemezdim. Güneş balçıkla sıvanmaz. Sorunlarla yüz yüze gelip çözmek en yararlı olanı. Gün gelip birisi bir alışveriş yapacak olduğunda ben tavsiye edilmez isem üzülürüm. Amacım her zaman hakkımızda birilerinin iyi şeyler söylemesini sağlamak, yoksa nasıl ticaret yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 24 Mayıs 2011; 1:02:42 >

• Çok uygun PSP almıştım yıllar önce hiçbir sorun yaşamadım.
  • ankarada keşke olsanız tüp geçitte iki tane kan emici var,japon armağan da iyi değil.pandora da pek iyi değil.ne diyim ankarada sürünüyoruz.ama ihtiyacım olursa kargo yoluyla sizi tercih edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

ankarada keşke olsanız tüp geçitte iki tane kan emici var,japon armağan da iyi değil.pandora da pek iyi değil.ne diyim ankarada sürünüyoruz.ama ihtiyacım olursa kargo yoluyla sizi tercih edeceğim

Pandora var hocam. Soysal pasajının üst katında. Tavsiye ederim.
  • zamaninda ilk psp mi khalkedon dan almistim hicbir sorun yasamamistim tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

ankarada keşke olsanız tüp geçitte iki tane kan emici var,japon armağan da iyi değil.pandora da pek iyi değil.ne diyim ankarada sürünüyoruz.ama ihtiyacım olursa kargo yoluyla sizi tercih edeceğim

Pandora var hocam. Soysal pasajının üst katında. Tavsiye ederim.

onlar da pahalı.işim yok gerçi ps3 le.cfw mi kendim attım,oyunlarımı kendim indirdim.ps3 ü tunalıdan 2 yıl eurasio garantili 589 a ya da 689a almıştım 320 gb kampanya vardı ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.