Şimdi Ara

Dubai de Elektronik Magazalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
21.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dubai deki fiyatları öğrenebileceğim teknosa vatan tarzı firmalari bilen var mı ?
    Arkadaşim dubaiye gidecek gitmeden önce fiyatları öğrenmek istiyorum ona göre para vericem çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dubai, elektronik ürünler satın almak için popüler bir destinasyondur ve çok çeşitli elektronik mağazaları sunar. İster en son çıkan akıllı telefonları, ister yüksek kaliteli ev aletlerini veya oyun konsollarını arıyor olun, Dubai'de aradığınızı bulabilirsiniz.

En büyük elektronik mağazalarından biri Media Markt'tır. Dubai'de birden fazla mağazası bulunan Media Markt, çeşitli elektronik ürünlerden oluşan geniş bir yelpazeye sahiptir. En son TV'lerden dizüstü bilgisayarlara, akıllı telefonlardan kulaklıklara kadar her şeyi bulabilirsiniz.

Bir diğer popüler seçenek ise Dubai Elektronik Pazarıdır. Elektronik ürünler için alışveriş yapmak için devasa bir alandır ve çok sayıda mağaza ve satıcıya ev sahipliği yapmaktadır. Dubai Elektronik Pazarı, elektronik ürünlerde uygun fiyatlar bulmak için iyi bir yerdir.

Dubai'de ayrıca Virgin Megastore, Sharaf DG ve EMAX gibi diğer elektronik mağazalarını da bulabilirsiniz. Bu mağazalar da çeşitli elektronik ürünler sunar ve her bütçeye uygun seçenekler bulabilirsiniz.

Dubai'de elektronik mağaza arıyorsanız, çok sayıda seçeneğiniz olduğunu unutmayın. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir mağaza bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu siteden bakabilirsin burdaki fiyatlara ordan alınabiliyor
    https://uae.souq.com/ae-en/

Fiyat birimi AED : B.A.E. Dirhemi

0,9983
  • https://www.carrefouruae.com/

Carrefour'a gitsin orada. AVM lerdeki elektronik mağazalarından daha ucuz oluyor genelde. AVM elektronik marketlerinde 6 ay önce Iphone 7 32GB 2499-2600 UAE iken ben Deira City Center Shopping Mall'daki Carrefour'dan 2210 UAE'ye almıştım.Bir de de dikkat etsin kredi kartıyla alacaksa $ olarak değil de UAE olarak çektirsin. Dolar olarak daha pahalıya geliyor çekmek istedikleri rakam yani en azından benim gittiğim tarihlerdeki kurda öyleydi.
  • Buyuk avmlerde pahali diyorlar. Kucuk elektronik dukkanlari uygunmus. Pazarlik da olabiliyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 10 Ekim 2017; 21:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.