< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 16 Şubat 2017; 11:6:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 16 Şubat 2017; 11:6:3 > |
Veri, test sonucu falan paylaşamazlar; çünkü öyle bir veri yok. İddia ettikleri şeylerin tamamı kendi subjektif çıkarımları. "Ben yaptım oldu"nun temel yasa olduğu, birbirlerini pohpohladıkları kendi küçük dünyalarında debelenip duruyorlar. Birileri gerçeği söyleyip de keyiflerini kaçırdığında ise sinir krizleri geçiriyorlar :)
"kdundar yapıştırdı cevabı" diye yazmış bir de pişkin pişkin :) Güler misin, sabaha mı bırakırsın? Adamın bize verdiği bağlantıda yapılan testleri ve testi yapanın ulaştığı sonucu buraya alıntıladık. Testi yapan "hiçbir fark yok" diyor ama fanatizm, ihtiras gözünü o denli kör etmiş ki, gözünün önünde apaçık duran gerçeği bile görmüyor, görmek işine gelmiyor. Aslında bu fanatiklere, gösteriş budalalarına cevap yetiştirmemek lazım; ne demiş üstad? (İngilizce yazayım; anadili gibi biliyormuş ya belki daha iyi anlar :) "I learned long ago, never to wrestle with a pig. You get dirty, and besides, the pig likes it." Bu mesaj dizisini takip eden, bu işe meraklı arkadaşları tekrar uyarmak istiyorum. Bu tip adamları sakın kendinize rehber edinmeyin; bunların dolduruşlarına gelmeyin. Hem maddi hem manevi üzülürsünüz. Kılavuzunuz karga olmasın, burnunuz temiz kalsın. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 9 Şubat 2017; 20:57:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 10 Şubat 2017; 0:36:5 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 10 Şubat 2017; 5:25:56 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 10 Şubat 2017; 21:26:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|