Şimdi Ara

iPad mini 7 oyunlarda tatmin edici bir performans sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad mini 7 oyunlarda tatmin edici bir performans sunuyor
    Apple’ın sessiz sedasız duyurduğu ancak işlemcisiyle biraz tepki toplayan iPad mini 7 tablet modelinin ilk oyun testleri gelmeye başladı. Tableti satın almak isteyenler oyun konusunda hayal kırıklığı yaşamayacak. 

iPad mini 7 ilk testler

8.3 inçlik ekrana sahip olan iPad mini 7 tablet modelinde Apple A17 Pro yonga setinin eksiksiz olduğu düşünülmüştü ancak Apple’ın bir GPU çekirdeği bozuk olarak çıkan üretim serisini kullandığı anlaşılmıştı. 

Ayrıca Bkz.Yeni iPad Mini çıkmadan değer kaybetti: İşte nedeni

Yapılan ilk testlerde iPad mini 7 modeli 20 dakikalık bir süre içerisinde en yüksek grafik ayarları, 350 nit parlaklık ve Wi-Fi açık olarak kullanılmış. Honor of Kings oyununda 59.5FPS performans, 5W enerji tüketimi ve 39.8 derece sıcaklık elde edilmiş. Genshin Impact oyununda ise 58.9FPS performans, 6.1W enerji tüketimi ve 42.7 derece sıcaklık elde edilmiş. 

24000TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulan iPad mini 7 modelinin ilk izlenimleri performansın beklentilerin üzerinde olduğu yönünde. iPhone 15 Pro serisinin AAA oyunlarında tabletin net performansı daha iyi ortaya çıkacaktır. 

Kaynak:https://wccftech.com/ipad-mini-7-solid-gaming-tablet-despite-slower-a17-pro/

• Ben kullanıyorum, oyun performansı çok iyi. Tavsiye ederim alacaklara.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3A oyunlar ?

• Apple ürünlerine hala mı donanım benchmark testi yaparak zaman harcıyorlar. Just Works!!

• performans gayet başarılı özellikle nispeten daha büyük kasada işlemci kendini daha belli ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kaç yıllık ipad air 2 var o bile taş gibi çatır çatır oyun oynatıyor :D

• Daha geçen gün performans çekirdeklerinden birinde sıkıntı var dolayısıyla Ipad mini’deki A17 pro’dan tam verim alınamıyor diye haber okumuştuk. Şimdi sanki sorun yokmuş gibi haber yapılmış. Birincisi Apple insanı eşek yerine koymasın, ikincisi de arızalı-sıkıntılı cihaz üretilmiş bunun övülecek tarafı yok. Kaldı ki 24 bin TL oldukça pahalı. Siz söyleyin bakalım fiyatını hakeder mi? AAA oyun olarak bakmayın olaya, 24 Bin TL insanların cebinden çıkmasına değer mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 27 Ekim 2024; 10:56:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar normalde çöpe atılacak çipseti ne güzel değerlendirmişler :) Tıpkı kutu içeriklerinden şarj adaptörlerinin kaldırılması gibi,işte bunlar çevreye hep katkıdır katkı :)

• Bu haber gerçekden doğruysa ipad mini 8 i beklerdim almam

• Mobil oyunlardaki darboğazın CPU tarafında olduğunu düşündüğünüzde gpu tarafındaki performans kaybı pekte önemli değil.Ayrıyetten 6w ile genshin impactta 60fps stabil almak çok iyi bir değer mini5 bu 5w ile de yapıyodu tabi oda ayrı bı konu arada çok fiyat farkı yoksa değmez gibi ekran kısmını bilmeden konuşuyorum tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.