Şimdi Ara

Infinix Note 50x geliyor: Güçlü donanım ve şık tasarım bir arada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Infinix Note 50x geliyor: Güçlü donanım ve şık tasarım bir arada

Infinix, akıllı telefon dünyasında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 27 Mart’ta tanıtılacak olan Note 50x, markanın en güncel arayüzü XOS 15 ile gelen ilk modeli olacak. Yeni yazılım, kullanıcılara daha geniş kişiselleştirme seçenekleri sunarken, performans ve kullanım deneyimini de önemli ölçüde iyileştiriyor.

Cihaz, dünyanın ilk MediaTek Dimensity 7300 Ultimate çipsetine sahip akıllı telefonu olma özelliğini taşıyor. Önceki model Note 40x’te Dimensity 6300 kullanılmıştı. Bu yeni işlemci, daha güçlü bir performans vadederken, özellikle oyun deneyimini 90fps desteğiyle üst seviyeye çıkarıyor. Aynı zamanda çoklu görevlerde de akıcı bir kullanım sağlıyor. Telefon, yapay zeka destekli Folax Asistan, AI Note, AI Yazı Asistanı ve AIGC Portre modu gibi özelliklerle donatılmış durumda.

Tasarım tarafında ise Infinix, Note 50x’te estetiğe ve işlevselliğe özel bir dokunuş katıyor. Arka panelle uyumlu renklere sahip sekizgen “Gem-Cut” kamera modülü dikkat çekerken, bu modül IR sensörü ve farklı ışık efektleri sunan Aktif Halo Işığı ile donatılmış. Cihaz, MIL-STD 810H sertifikasıyla dayanıklılığını da kanıtlıyor.

Ayrıca Bkz.Huawei Pura, birçok rakibinde bulunmayan çok önemli ekran özelliklerine sahip

Renk seçenekleri arasında metalik görünüme sahip mor ve gri modellerin yanı sıra, dokulu vegan deri kaplamaya sahip yeşil model de yer alıyor. Arka tarafta üçlü kamera kurulumu ve LED flaş bulunurken, güç düğmesi yan kısımda yer alıyor ve büyük ihtimalle parmak izi sensörü olarak da kullanılabilecek. SIM kart yuvası ise sol kenarda konumlandırılmış.

Selefi geçtiğimiz yıl yaklaşık 180 dolarlık bir fiyattan satışa sunulmuştu. Note 50x’in fiyatı ve satış detayları ise lansman sırasında netleşecek. Güçlü donanımı, yenilikçi yazılımı ve modern tasarımıyla Note 50x, teknoloji tutkunlarının ilgisini çekmeye aday bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak:https://www.91mobiles.com/hub/infinix-note-50x-chipset-design-colours-revealed-india-launch/

• İnfinix note 40 Pro kullanıyorum fiyat bandında bu özellikte cihaz yok xos 15 i bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mstbalkes kullanıcısına yanıt
    f/p fena cihaz değiller ama yazılımları nasıl? Tecno markası sanırım bu markaya göre kamera odaklı.

• Yazılımları fena değil hiç donma kasma yaşamadım 1 yıl oldu nerdeyse bu markadan devam ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gt20 kullandım çok stabil ve hızlı kamerası fena değil malzeme kalitesi çok iyi uygun fiyat olursa kesinlikle alınır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.