Huawei Mate 70 Pro canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı
-
-
Hiç kullanmadim ama deneyimlemek isteyip kısmet olmayan kullanicilarin cogu senden razi ve mutlu olan tek markaydin yediler bitiler yiğimi:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yiğit ne yiğit. Çin istihbaratının arka bahçesi. Diğer çinlileri neden yemiyorlar acep
Aynen apple da zaten amerikanın en güvenli firmasıydı, samsung korenin vs vs. Herkes güvenli bir tek huawei arka bahçe :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstihbarat diyorsun da eğer öyle birşey olmuş olsaydi abd çin in yanina birakirmiydi.? Kendini kanitlamiş Teknoloji markasina Aaaa sen istihbarat lik yapiyorsun bu saaten sonra anroid yok diyip sildimi yani.? Mevzu istihbaratlik değil hocam,Asil mevzu kalitenin ön plana cikardiği satişlariyla piyasayi alt üst eden markaydi,Şuanki markalarin cogun da alt yapisin da abd var.Sony hariç,belki onunda vardir belki bilmediğim mevzular kimler calişiyor kimler var bilemem tabi şahsi görüşümm kimse ne oldugunu bilmez bilemez istihbarat lik öyle anroid kesmekle olmuyor bnm bildiğim haksizmiyim.? Varsa kendi kaybetti ama mevzunun sadece istihbaratlik veya ajanlik değildir olsa dahi yakayi öyle mobile işletim sistemiyle yirtamaz,Varsa dahi neden türkiye de böyle bi durum söz konusu olmadi dile getirilmiyor oda düşündürüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 29 Eylül 2024; 12:27:58 >
Samsungu Xiaomiyi Oppoyu neden engellemiyorlar da Huawei engelleniyor? Demek ki problem çin markası olması değil. Veri sızdırıyorlar işte.
2019 yılında dünyanın en çok satan telefonu iphone'u geçerek Huawei olmuştu. İphone gibi bir telefonun göz göre göre erimesini, milletin kulanmayı bırakmasını ister mi amerika? Çinlilerin telefonu piyasada olsa Amerikalılar kimi dinleyip takip edecek. Danışıklı dövüş bu. Gidip "huawei tüü kaka, çinliler dinliyor" demek cahillik. Çünkü telefon firmaları, android işletim sistemi sahibi google, telefona kurduğunuz uygulamaların hepsi bizden bir şeyler alır. Hükümetler bunu güvenlik adı altında alıyorlardır bu yatsınamaz bir gerçek. Bence komşunun horozuna kış demek önce diğer firmaların ve ülkelerin tavuklarına bakmak gerek. Kuyruk gösteeiyorlar mı diye :)
Pura 70 Pro, özellikle Pura 70 deki çip fiyatına göre çok düşük performans veriyor, umarım bu seri öyle olmaz.
Çünkü En büyük rakip oydu. kore amerikanın kuklası.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aynen apple da zaten amerikanın en güvenli firmasıydı, samsung korenin vs vs. Herkes güvenli bir tek huawei arka bahçe :)
|
Hiç kullanmadim ama deneyimlemek isteyip kısmet olmayan kullanicilarin cogu senden razi ve mutlu olan tek markaydin yediler bitiler yiğimi:))
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X