|
Xiaomi 14 Ultra'nın özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı
-
-
Sevgili editör üşenmeden son 4-5 ayda Xiaomi 14 Ultra için yapılan haberleri kontrol edin, neredeyse aynı bilgicikleri tekrar tekrar farklı başlıklarla vermekten usanmadınız mı? yada en azından siz seçici olun bari yapmayı verin. daha ne diyelim ki :)
-
Ters takla atsa o arayüz yüzünden gene alınmaz gene alınmaz
Samsung nasil zamanla adam olup one ui gibi bir şaheser yaptiysa siz de yapacaksiniz yoksa sürünmeye devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşünsene 80 bin liraya telefon alıyorsun ama her uygulamada karşına reklam çıkıyor.
-
TELEFON ALANA KADAR İPHONE VR GÖZLÜĞÜ AL DAHA İYİ.
-
sırf bu yüzden soğudum ve poco x3 'e custom rom kurdum. Bir sonraki telefonum Samsung olacak. Bir daha asla almam şayomi.
-
Reklamdan dem vuranlar iyi hoş güzel de kim Xiaomi'nin default uygulamalarını kullanıyor ki zaten? Dosya yöneticisi dışında 1 tane xiaomi uygulaması yok kullandığım. İhtiyacım da olmadı. Ona da zaten alternatif olarak ES File Explorer var. Bir de bazen şu kızılötesi için kumanda uygulamasını kullanıyorum o kadar.
-
Sırf berbat yazılım ve kronik sorunlu modellerinden soğuyup gittim Samsung aldım.Mutluyum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi kullanan mı kaldı sistem arayüzüne reklam koyarak ayaklarına sıktılar mesaja gir reklam müzik çalara gir reklam beter olsunlar.
-
a1 ile iyi bir çıkış yaptılar. sonrası sıçış.
-
Hocam video için arayüzü güzel youtube gibi çift tıkla ileri geri sarabildiğimiz bir uygulama önerir misin ?
Konuya gelicek olursam. Kardeşim ve ben yıllardır(tahmini 7 yıl) xiaomi kullanıyoruz halen 1 kere bile reklam görmedim. Bu reklam muhabbetini her gördüğümde şaşırıyorum.
Xiaomi'de reklam görüyorum diyenler nasıl reklam görüyorlar anlamıyorum. 1 seneden fazladır 12t pro kullanıyorum. Kurulumda reklam seçeneklerini kapattım bir kere bile reklam görmedim. Sd gen1 plus işlemci de mükemmel stabil. 3 yıl major güncelleme garantisi de var. En az 3 sene daha kullanırım telefonun başına bir kaza gelmezse.
Kullanıcıların çoğu, yeni edindiği telefonunu ilk defa açıp kurarken, gelen sıralı seçimleri cart cart okumadan geçiyorlar. Sonra burada reklam muhabbeti yapıyorlar.
İlk kurulumda; kurulum seçeneklerini madem okumayacan, ne diye gidip akıllı telefon alıyong.
-
Xiaomi Mix 2s, Note 10, 12s Ultra kullandim. Hiç bu bahsedilen reklamlardan görmedim.
12s Ultra kullanıyorum 1 yildir, mükemmele yakin bir telefon. Hedefim en az 3 yil kullanmak. HyperOs desteği geldi, yakında kurarım. 14 Ultra'da 3x optik olacak herhalde, diyafram da gerekli bir özellik bu sensörde. Ultra serisi her zaman çok iyi Xiaomi nin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okumadan kurulumda tik atanların reklam görmesi doğal tabii ki. 1 tane bile reklam görmedim ben. Xiaomi son zamanlarda eski f/p'liğini kaybetti ama hala çok iyi cihazlar çıkarıyorlar
Daha bu reklam telefonunu ne alırım nede evime sokarım müşteri hizmetlerini aradığınızda reklamlar için saçma sapan resetleme önerisi veriliyor 6 sene htc kullandım 1 defa reklam görmedim 1 altı sene de lenovo kullandım ondada görmedim samsung a52 ile fiyat olarak aynı olmasına rağmen mi 11 lite 5g ne aldım şuan olsa almazdım günde 2-3 defa saçma sapan tema önerileri çıkıyor öneriler kapalı olmasına rağmen bir o kadarda mi video çıkmakta kendisine ait bir uygulamayı kullan hemen reklam çıkar üstelik bu uygulamalar kaldırılamıyorda lenovoda bu yoktu istediğimi kaldırabiliyordum üstelik 16 mp kamerası olmasına rağmen daha netti çektiklerim evde 3 tane bu çin markası var hepside aynı reklam olayı birde duvar kağıdı döngüsü yokmu o ayrı bir saçmalık neyse alan alsın bir sonraki telefonum nasip olur alırsam bu marka kesinlikle olmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 12 Şubat 2024; 22:26:52 > -
Zamanla her şey alıştıra alıştıra yapıyorlar. Bunun olması bile kabul edilemez bence. Bugün göstermez, ama yarın meçhul. Mühim olan varlığının sorgulanması. Malum bunun bir örneğini siyasette görüyoruz zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mantıkla diğer markaların yarın reklam koymayacağı da belli olmaz o zaman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Düşünsene 80 bin liraya telefon alıyorsun ama her uygulamada karşına reklam çıkıyor.
|
Sevgili editör üşenmeden son 4-5 ayda Xiaomi 14 Ultra için yapılan haberleri kontrol edin, neredeyse aynı bilgicikleri tekrar tekrar farklı başlıklarla vermekten usanmadınız mı? yada en azından siz seçici olun bari yapmayı verin. daha ne diyelim ki :)
|
Benzer içerikler
- apple müzik öğrenci
- whatsapp web nedir
- netflix şifre paylaşımı
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- whatsapp durum sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X