Şimdi Ara

iPhone 17 Pro yatay kamera tasarımı ve yeni malzeme yapısıyla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 17 Pro yatay kamera tasarımı ve yeni malzeme yapısıyla geliyor

Apple’ın eylül ayında tanıtacağı iPhone 17 Pro serisiyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Serinin öne çıkan tasarım yeniliği ise arka kamerada olacak. Apple, bu kez kamerayı cihazın arka yüzeyine yatay şekilde yayarak daha dikkat çekici bir görünüme geçiyor. Ancak daha önce internette dolaşan bazı tasarımların aksine, kamera bölgesi gövdeden farklı bir renkte olmayacak. Yeni modül, cihazla aynı renkte olacak şekilde tek parça bir görünüm sunacak.

Tasarım anlamında dikkat çeken bu değişime rağmen, genel hatlarıyla iPhone 17 Pro’nun mevcut modellere çok uzaklaşmayacağı belirtiliyor. Kamera yerleşimi biraz Google’ın Pixel telefonlarını andırsa da, Apple bu tasarımı kendi çizgileriyle harmanlamış gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.Apple iPhone’un 20. yılına katlanabilir modelle hazırlanıyor

Malzeme konusunda da önemli bir farklılık var. Yeni Pro ve Pro Max modelleri, yarı cam yarı alüminyum bir gövdeye sahip olacak. Bu sayede hem kablosuz şarj desteklenecek hem de dayanıklılık artacak. Özellikle düşme gibi durumlarda alüminyum çerçevenin camdan daha az zarar görmesi, kullanıcı deneyimi açısından olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Öte yandan Apple, model yelpazesinde de bir değişikliğe gidiyor. Bu yıl “Plus” modeli yerine “iPhone 17 Air” adını taşıyan, daha ince ve hafif bir alternatif sunacak. Seriye yeni bir soluk getirmesi beklenen bu modelin de aynı tanıtım döneminde sahneye çıkacağı ifade ediliyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2025/04/07/iphone-17-pro-no-two-tone-rear-design/

• Bunuu tut teknolojisi işte... Bunu tut diyorlar tutuyorsun, yarın şunu tut derlerse onu da tutacaksın.

"yarı cam yarı alüminyum bir gövdeye sahip olacak. Bu sayede hem kablosuz şarj desteklenecek hem de dayanıklılık artacak."

Adamlar alüminyumun daha dayanıklı olduğunu pazarlamaya başlamışlar bile.

Bunlar ısmarlama haber olduğu için(haber kaynağı) direkt markanın ağzından kabul edebilirsiniz.
  • Eee titanyuma ne oldu?

Neyse ki aypon 16 pro almıştım bi tane, olmadı evde eritip satarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 8 Nisan 2025; 10:3:10 >
  • Çok büyük değişim vallahi bak. Anam avradım olsun efsane. Yemin ederim offfff

Ya bi bitmediniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Bunuu tut teknolojisi işte... Bunu tut diyorlar tutuyorsun, yarın şunu tut derlerse onu da tutacaksın.

"yarı cam yarı alüminyum bir gövdeye sahip olacak. Bu sayede hem kablosuz şarj desteklenecek hem de dayanıklılık artacak."

Adamlar alüminyumun daha dayanıklı olduğunu pazarlamaya başlamışlar bile.

Bunlar ısmarlama haber olduğu için(haber kaynağı) direkt markanın ağzından kabul edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 8 Nisan 2025; 11:49:58 >
  • 6s 6 kullanıcısına yanıt
    BUNUTUT TEKNOLOJİSİ

sadlşkjqdqwE:WQE:QW:EQWE:

Gayet iyiydi hocam. :)

• flaş ve kamera arasında neden anlamsız bi boşluk var anlamadım. madem bu şekilde dolduramayacaksın kameraları da yatay yapsana

• Nasıl bir zekanın ürünü bilmiyorum ama kameranın bir tarafta olması hiç kullanışlı değil. Telefonu masaya koyup da kullanamıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.