Şimdi Ara

Hayal Kırıklığı N11 ! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
9.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satış rakamlarını merak ediyorum açıklama yapılırmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece yarısı olmadan 2000/150 kuponu buzdolabında denemek istedim.
    Bölgesel indirim 150 lira üzerine kuponu kullanınca 2500 liraya geliyordu.
    Sistem hata verdi siparişi oluşturmadı.

Gece yarısı olunca kupon pasif oldu.
    Ama aynı buzdolabını tekrar satın almak istedim ve kupon kullanmadığım halde 2.460 liraya düştü.
  • Konu dışına açın arkadaşım şu başlıkları . alan aldı size ne.. bulamasıysan alacak bişey o senin sorunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

N11 canlı desteğe hücum beyler:
    https://livechat.windesk.com.tr/N11/client/client.php

Telafi adına kampanya uzatımı talep edin. Haftalarca kupon topladık, sitelerindeki hatalar yüzünden alışverişimizi yapamadık. Vaktinizi çalan bu çabalarınızın hakkını yedirmeyin, en azından ses çıkarın.
    Toplamasaydin, zorla mi toplattirdilar?

• Palabıyık kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl bu saatlere kalmadan açıklamışlardı yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Sadece 33 TL lik alt limitsiz kupon kullandım, siyah logolu ürünlerde kupon kullanılmaması ilk defa bu sene oldu, bir daha aslağa kupon biriktirmeyecem, saçma sapan bir 11.11 oldu,

Tam da türkiyenin hakkettiği rezillikte geçti 11.11, site yavaş, indirimler çöp, çekler bazı ürünlerde kullanılmıyor vs vs.

3. Dünya ülkesine yakışır bir alışveriş günü yaşattı n11. Teşekkürler.

Ama bizim koyun millet buna aldırış etmeden gene alışveriş yapmıştır, bizde tepki koymak var mı yau? %15 ötv indirimi olur herkes hücum eder, n11 gibi bir site insanları keriz yerine koyar ama kuponları kullanır %5 indirim için vs.
    Azıcık akıllı olsak, azıcık tepki koysak hiçbir firma bizi keriz yerine koyamayacak oysa.

Bunu düşünen toplumun % kaçıdır bilinmez ama sayımız çok az. Zaten mantıklı düşünerek hareket ediyor olsak bu gün Avrupa birliğinde bir ülke olurduk eminim.
    Neyse hakettiğimizi yaşadık, tekrardan teşekkürler.
    n11 fena çuvalladı. her sene eşe dosta kendime bir sürü ürün alırdım. bu sene de abime ve kendime telefon alacaktım ama almadım. abime vatan bilgisayardan aldım telefonu. kendime de amazondan alacağım, alırken de amazon satıcılı olanından alacağım. bu üçkağıtçılar kazanacağına elin gavuru kazansın. gavur dediğime de bakmayın, ticarette bizden çok daha fazla müslümanlar.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Rezil kampanyaydı, 3-4 saat ürün araştırdım(Normalde 1 saat anca sürer) elli kere sayfa yenileye yenileye zorla. Son yarım saatte tek çeki anca kullanabildim, açılmıyor kilitleniyor vs. ödeme ekranında filan. Birkaç birşey daha vardı hızlı ödeyeyim diye masterpass'e eklediydim birde kartı önceki siparişte bir baktım 23:59 diye kuponlar kullanılmamaya başladı. Gittim gittigidiyor'dan aldım daha önceden verdiği çek ile 5dk sürmedi sipariş. Gördüğüm en rezalet altyapıya sahip sitelerden biri sanırım n11.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Rezil kampanyaydı, 3-4 saat ürün araştırdım(Normalde 1 saat anca sürer) elli kere sayfa yenileye yenileye zorla. Son yarım saatte tek çeki anca kullanabildim, açılmıyor kilitleniyor vs. ödeme ekranında filan. Birkaç birşey daha vardı hızlı ödeyeyim diye masterpass'e eklediydim birde kartı önceki siparişte bir baktım 23:59 diye kuponlar kullanılmamaya başladı. Gittim gittigidiyor'dan aldım daha önceden verdiği çek ile 5dk sürmedi sipariş. Gördüğüm en rezalet altyapıya sahip sitelerden biri sanırım n11.
    Hocam kartınızı masterpassten silin bence bu güne kadar 3 kez kartımı materpasse kaydettim üçünde de usulsüz para çekimi oldu. Sonuncudan sonra masterpass olduğuna emin oldum artık.
  • Toplamda 8.500tl tutarinda urun aldim (buzdolabi,camasir ve bulasik mak, klima, tost mak.) Toplamda 850tl indirim oldu cekler sayesinde. Piyasa altindaydi fiyatlar uzerine cek indirimi de gelince bana gore epey karli oldu. Yani site agirdi kabul ama adamlar yinede iyi satis yapti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 12 Kasım 2018; 19:39:5 >
  • İnşallah bu indirimleri bile ileride mumla aramayız. Üç yıldır yarı yarıya fiyatla hatta bedava alışverişler yapıyoruz. Gündüzde çok rahatlıkla incelenebiliyordu site hemen kestirip atıyorsunuz. Bu ülkeye rekabeti getiren bir firma bence ve rekabet bizim için çok önemli. Sizi bilmem ama Hepsiburadadan eskisi gibi kazıklanmak istemiyorum ben. İnşallah amazonda rekabet konusunda bir fark yaratabilir. Herkesin gözünde çok büyüttüğü bir gerçek bakalım altını doldurabilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwhiteee

İnşallah bu indirimleri bile ileride mumla aramayız. Üç yıldır yarı yarıya fiyatla hatta bedava alışverişler yapıyoruz. Gündüzde çok rahatlıkla incelenebiliyordu site hemen kestirip atıyorsunuz. Bu ülkeye rekabeti getiren bir firma bence ve rekabet bizim için çok önemli. Sizi bilmem ama Hepsiburadadan eskisi gibi kazıklanmak istemiyorum ben. İnşallah amazonda rekabet konusunda bir fark yaratabilir. Herkesin gözünde çok büyüttüğü bir gerçek bakalım altını doldurabilecek mi?
    O kadar indirim oluyor muydu hocam ya

• 502 hatası kasıtlı yapılmış olabilir. Sınırlı sayıda kişinin alışveriş yapmasını istemiş olabilirler. N11 için 100.000 tl verip sunucu güçlendirmesi yapmak zor değildir. Ben işyerinin kötü interneti sebebiyle altlimitsiz alamadım altlimitli çöp kuponlarla bile 800/350 yaptım açımdan fena geçmedi.
  • bana site saldırıya uğradı gibi geliyor
    kupon kullanamasınlar diye niye böyle bir şey yapsınlar ,sanki herkeste alt limitsiz kupon mu vardı ?
    adamlar kupon verip kullanamasınlar der mi hiç yahu ,o zaman ne karları olacak ?

kupon alımı sırasında dahi çökmeyen site ,satış zamanı niye çöksün ?
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın bilgi için, bu tarz durumlar için özellikle sanal kartı ekliyorum. Sipariş elime ulaştıktan sonra kaldırırım zaten.
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    1000 liralık kuponu 500 e alabildim bu yıl bir tanede 77 lira aldım 1 liraya sonuçta alacaklarımı tek sepette toplayıp yarı fiyatına almış oldum. 50 lira bonusda cabası. Ufak tefek 100 liraya 25 de kullandım bence seneye 11.11e kadar idare eder beni bu alışveriş.Olursa tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwhiteee

1000 liralık kuponu 500 e alabildim bu yıl bir tanede 77 lira aldım 1 liraya sonuçta alacaklarımı tek sepette toplayıp yarı fiyatına almış oldum. 50 lira bonusda cabası. Ufak tefek 100 liraya 25 de kullandım bence seneye 11.11e kadar idare eder beni bu alışveriş.Olursa tabi
    Bu kuponları nerden nası buldunuz hocam

• 1 ay kupon kovaladık sonra yaşanan rezilliğe bak.
  • Kupon topladı fakirler şimdi ağlıyor fakirler

• Ben alacağım ürünleri hem n11 sitesinden hemde diğer sitelerden yaklaşık 2 hafta önceden araştırdım.En uyguna olan piyasayla 3 aşağı 5 yukarı fiyatlı ürünleri favorilerime ekledim.Stok bitti filan diyen mağazaların ürünlerine en yakın fyatlı ürünleride ekleyerek favori listemi güncel tuttum.Hangi ürüne hangi kuponu kullanacağımı tek tek hesapladım ve not ettim.Saatler 00:00 olduğunda sitede çökme filan oldu ama ara sıra açıldığında siparişlerimi verdim.Saat 01:00 olmadan alacağımı almıştım.Kuponlarla piyasanın altına aldım.Sabah kalktığımda o ürünlerde stoklar tükenmişti.Yani bugünün işini yarına bırakma sözü doğru bir sözdür.Alamayan arkadaşlar muhtemelen plansız programsız bir şekilde tamamen doğaçlama yaptıklarından alamamıştır.
  • 3 adet oto lastik ve 1 adet cep telefonunu indirim kuponları ve garanti pay bonus kombosu ile süper fiyata saatlerce siteye girmekle uğraştım ve sonunda almıştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.