|
Samsung Galaxy S25 serisinin hızlı şarj özelliği kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilir
-
-
9W kablosuz mu şarj asjhdghasghd
-
NOTE 7 travması adamlarda hala devam ediyor Çinliler 300 watt üzeri neredeyse denemeye başladı en azından 65 watt desteği ver 25 watt nedir olm
-
İşlemcisi değişmiş s22 üretmeye devam.
-
Arka kapağı elimle okşasam daha hızlı şarj eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 29 Kasım 2024; 12:29:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haber tahminen yanlıştır Samsung’un böyle bir şey yapacağını sanmıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl Otomotiv sekötürünü çinliler ele geçirmeye başladıysa telefonda da aynısı olacaktır.
-
Samsung un değişim yapabileceğini beklemek artık mucize gibi bir şey.
Yarı iletken, HBM çipsetleri, telefon departmanında her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar buda 126 milyar $ kaybetmelerine neden oldu.
Zaten kar maksimizasyonu gidiyorlardı şimdi yeniden yapılandırma ile lüzumsuz görülen her operasyona son verecekleri söyleniyor, hatta bütçe kesintileri yapmayı planladıklarını söyleyen bir kaç haber var.
S25 e dair pek bir beklentim yoktu ama S26 da sanki artık risk faktörüne dahil olmuş gibi
-
Bu haber yalanlandı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok abi, Apple ile Samsung bir türlü yanaşmıyor bu hızlı şarj olayına.
-
Ciddi indirimler ve stoklara ihtiyaçları var. S24 ultra 256 gb çıkış fiyatı 1300$ idi. 786$'a indirim ile alınabiliyordu geçenlerde. Z fold 6, 1100$ a alınabiliyordu 256 olan
Ben böyle indirimi Çinli üreticilerde görmedim. Samsung bunu hep yapıyor ve o yüzden hala android lideri.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
9W kablosuz mu şarj asjhdghasghd
|
NOTE 7 travması adamlarda hala devam ediyor Çinliler 300 watt üzeri neredeyse denemeye başladı en azından 65 watt desteği ver 25 watt nedir olm
|
Arka kapağı elimle okşasam daha hızlı şarj eder |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X