Şimdi Ara

Galaxy S25 Ultra özellikleri ortaya çıktı: Batarya ve şarj hızı üzecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S25 Ultra özellikleri ortaya çıktı: Batarya ve şarj hızı üzecek!
    Galaxy S25 Ultra’nın 45W'a kadar hızlı destekleyen 5000mAh pil ile geleceği söyleniyor. Ice Universe tarafından paylaşılan bu bilgi doğru çıkarsa, Samsung’un batarya ve şarj hızında geliştirme sunmadığı beşinci yılı olacak. Galaxy S20 Ultra, 5000mAh pil ve 45W hızlı şarj özelliğine sahip ilk modeldi.

Ayrıca Bkz.Samsung'tan yeni video: İşte Galaxy Z Fold 6'nın ekran detayları

Çinli rakiplerinin aynı seviyede telefonlarına baktığımızda 5000 mAh üzerinde bataryalar görüyoruz. Önümüzdeki yıl, bu şirketlerin üst düzey telefonlarında 6000mAh pil kullanmaya başlayacakları bildiriliyor.

Galaxy S25 Ultra, daha fazla güç tasarrufu sağlayan işlemcisi sayesinde Galaxy S24 Ultra'dan biraz daha uzun kullanım süresi verebilir. Telefonun TSMC'nin 3nm üretim sürecinden geçen Snapdragon 8 Gen 4 işlemciyle gelmesi bekleniyor.

S25 Ultra, yeni kavisli arka tasarım, 200MP ana kamera ve üç 50MP ultra geniş, telefoto ve super telefoto kamera, Android 15 tabanlı One UI 7.1 yazılımıyla gelecek. Muhtemelen yedi yıl Android işletim sistemi ve güvenlik güncellemeleri alacak.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-ultra-battery-capacity-charging-speed-leak/

• S24U ultra almanın ödülünü alıyor Samsung sever arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 45W şarj hızından çok gereksiz şişirilmiş kaynak tüketen uygulamalara üzülmek gerekir.

• Ülkemize özel fiyatlama ve geri alım kampanyaları yapmasa android tarafında kesinlikle 5 senedir kamera ve batarya olarak yerinde sayan bir firmayı tercih etmezdim.

• Daha önce xiaomi mi note 10 pro kullandım, 30w hızlı şarj ve 5260 mah batarya vardı şuan s23 ultra kullanıyorum 45w hızlı şarj 5000mah batarya var bataryası xiaomiden daha uzun süre gidiyor ki ik telefonda 40a yakın oyun yüklü, her gün en az 3 tane aaa oyun oynuyordum ikisinde de. Samsungu 25w ile şarj etmeme rağmen xiaomiden daha kısa sürede doluyor. Herşeyi bir kenara bıraktım samsunga xiaominin 120watt şarj aletini taktığımda bırakın 45wattıyla şarj etmesini, hızlı şarj olarak bile algılamadı. Yani demem o ki herşey batarya ve hızlı şarj aletinde bitmiyor, cihazın işletim sistemi ve arayüzünün uygulamalarla ve bataryayla mükemmel optimizasyonu daha önemli.

Sonuçta 10000mah batarya olup da optimizasyon olmadıktan sonra o da yoğun kullanımda bir günde bitecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batarya hızlı şarjı geç 1 inç sensör vs bileçok sıkıcı olmaya başlado Samsung cihazlar inovasyon kabızlığı çekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kavisli ekran geri gelmezse tuğla gibi telefon benim için çöpten başka bir şey değil umarım kavis geri gelir yoksa iphone alıcam

• Oppo 200 watt şarj hızları duyurduktan sonra satış rakamları hızla düştü. Acaba hala 50 watt üstü verimsiz mi ki insanlar 200 wattlık bir telefonu almıyorlar. Artık reklamı da yapılmıyor

• NightBlue-S kullanıcısına yanıt
    Kavisli ekran istiyorsanız honor, xiaomi gibi markalara bakınabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    S25U'da avuclara batmayan oval kasa geliyor ama bu bile S24U'dan cok daha iyi bir özellik sayılır.

• inovasyon var ama sorun maliyet. 2020 yılında gelen Ceo nun politikası az maliyet çok kar buda telefonlarda belli başlı özellikleri arttırıp devam et mantığı benimsenmiş zorunda olmadıkça değiştirmiyorlar

Mesela daha iyi sensörler, ekranlar, ilk başka firmalar kullanıyor çok sonra kendisi kullanmaya başlıyor, aslında tam tersi bir durum olması gerek

Yeni politika her departmanda ayrı maliyet düşümüne gitti, tabi bu gerek firma gerekse ana ülkede sansasyon yaratıyor

https://www.koreatimes.co.kr/www/tech/2024/07/129_289785.html

https://www.koreatimes.co.kr/www/tech/2024/07/129_315926.html

2026 yılından aşağı Samsung dan bir şey beklememek gerek zira anca o zaman Ceo değişecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 26 Temmuz 2024; 17:2:36 >

• anilk91 kullanıcısına yanıt
    Başka adaptörlerle şarj ederken aman dikkat; ben S22U' yu bir kereliğine 67 Watt'lık Poco şarj cihazı ile şarj etmiştim.

O şarj sonrası batarya sağlığı %10 düştü, şarj adaptörü de şarj etmez oldu, bozuldu sandık. Neyse ki birkaç saat geçince adaptör ne hikmetse düzeldi, muhtemelen soğuması sonucu.

AccuBattery'nin tarihçe kısmında grafikte halen düşüş net bir şekilde görülüyor, ki bu denli %10'a çok yakın başka bir düşüş yok grafikte.

Her ne kadar Poco/Xiaomi markası kaliteli olsa da, siz siz olun Samsung'u kendi şarj cihazı ile şarj edin.

Galaxy S25 Ultra özellikleri ortaya çıktı: Batarya ve şarj hızı üzecek!

• Uçaklarda patlayan Note 7 faciasından sonra yoğurdu üfleyerek bile yemiyor. O korkuyu atlatması uzun sürecek anlaşılan.

• s23u dan sonra yeni model alımını cezbedecek bir gelişme görülmüyor. Umarım Samsung yeni telefon satmak için eski telefonlarda yazılımla problem çıkarrmaz.

• msegmx M kullanıcısına yanıt

Programın verilerini temizle, tekrar düzelir sonrasında.

• addidas_85 kullanıcısına yanıt

Bu nasıl yapılıyor?

• msegmx M kullanıcısına yanıt

telefonun ayarlarına girip uygulamalar kısmına gir, orada telefondan telefona değişiyor ama ya veriyi sil yada depolamayı temizle diye bir kısım var, oradan uygulama verilerini sil.

• anilk91 kullanıcısına yanıt

Hocam note 10 pro da A34 de kullandım. Bir iki ay içinde ikisinin de ekran süresi birbirine yakın hale geliyordu. Note 10 pro ya custom rom kurunca 10 saat standart bir hale geldi. Stok rom ile ikisi de 6 8 saat arası veriyordu.

• isakoc kullanıcısına yanıt

Hocam olayın onunla hiçbir alakası yoktur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.