|
Galaxy S25 Ultra özellikleri ortaya çıktı: Batarya ve şarj hızı üzecek!
-
-
S24U ultra almanın ödülünü alıyor Samsung sever arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahaha 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
45W şarj hızından çok gereksiz şişirilmiş kaynak tüketen uygulamalara üzülmek gerekir.
-
Ülkemize özel fiyatlama ve geri alım kampanyaları yapmasa android tarafında kesinlikle 5 senedir kamera ve batarya olarak yerinde sayan bir firmayı tercih etmezdim.
-
Daha önce xiaomi mi note 10 pro kullandım, 30w hızlı şarj ve 5260 mah batarya vardı şuan s23 ultra kullanıyorum 45w hızlı şarj 5000mah batarya var bataryası xiaomiden daha uzun süre gidiyor ki ik telefonda 40a yakın oyun yüklü, her gün en az 3 tane aaa oyun oynuyordum ikisinde de. Samsungu 25w ile şarj etmeme rağmen xiaomiden daha kısa sürede doluyor. Herşeyi bir kenara bıraktım samsunga xiaominin 120watt şarj aletini taktığımda bırakın 45wattıyla şarj etmesini, hızlı şarj olarak bile algılamadı. Yani demem o ki herşey batarya ve hızlı şarj aletinde bitmiyor, cihazın işletim sistemi ve arayüzünün uygulamalarla ve bataryayla mükemmel optimizasyonu daha önemli.
Sonuçta 10000mah batarya olup da optimizasyon olmadıktan sonra o da yoğun kullanımda bir günde bitecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Batarya hızlı şarjı geç 1 inç sensör vs bileçok sıkıcı olmaya başlado Samsung cihazlar inovasyon kabızlığı çekiyor.
-
Kavisli ekran geri gelmezse tuğla gibi telefon benim için çöpten başka bir şey değil umarım kavis geri gelir yoksa iphone alıcam
Oppo 200 watt şarj hızları duyurduktan sonra satış rakamları hızla düştü. Acaba hala 50 watt üstü verimsiz mi ki insanlar 200 wattlık bir telefonu almıyorlar. Artık reklamı da yapılmıyor
Kavisli ekran istiyorsanız honor, xiaomi gibi markalara bakınabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
S25U'da avuclara batmayan oval kasa geliyor ama bu bile S24U'dan cok daha iyi bir özellik sayılır.
-
inovasyon var ama sorun maliyet. 2020 yılında gelen Ceo nun politikası az maliyet çok kar buda telefonlarda belli başlı özellikleri arttırıp devam et mantığı benimsenmiş zorunda olmadıkça değiştirmiyorlar
Mesela daha iyi sensörler, ekranlar, ilk başka firmalar kullanıyor çok sonra kendisi kullanmaya başlıyor, aslında tam tersi bir durum olması gerek
Yeni politika her departmanda ayrı maliyet düşümüne gitti, tabi bu gerek firma gerekse ana ülkede sansasyon yaratıyor
https://www.koreatimes.co.kr/www/tech/2024/07/129_289785.html
https://www.koreatimes.co.kr/www/tech/2024/07/129_315926.html
2026 yılından aşağı Samsung dan bir şey beklememek gerek zira anca o zaman Ceo değişecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 26 Temmuz 2024; 17:2:36 >
-
-
Uçaklarda patlayan Note 7 faciasından sonra yoğurdu üfleyerek bile yemiyor. O korkuyu atlatması uzun sürecek anlaşılan.
s23u dan sonra yeni model alımını cezbedecek bir gelişme görülmüyor. Umarım Samsung yeni telefon satmak için eski telefonlarda yazılımla problem çıkarrmaz.
Programın verilerini temizle, tekrar düzelir sonrasında.
Bu nasıl yapılıyor?
-
telefonun ayarlarına girip uygulamalar kısmına gir, orada telefondan telefona değişiyor ama ya veriyi sil yada depolamayı temizle diye bir kısım var, oradan uygulama verilerini sil.
Hocam note 10 pro da A34 de kullandım. Bir iki ay içinde ikisinin de ekran süresi birbirine yakın hale geliyordu. Note 10 pro ya custom rom kurunca 10 saat standart bir hale geldi. Stok rom ile ikisi de 6 8 saat arası veriyordu.
Hocam olayın onunla hiçbir alakası yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ülkemize özel fiyatlama ve geri alım kampanyaları yapmasa android tarafında kesinlikle 5 senedir kamera ve batarya olarak yerinde sayan bir firmayı tercih etmezdim.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X