|
Bildirim
Tüm dünyayı koyun gibi güdüyor telefon üreticileri. Millet de burada Apple Samsung diye birbirini yiyor. Tüm markalar her yıl telefon değiştirmeye zorluyor aynı telefonu farklı isimlerle satmaya çalışıyor. Şu telefonun Galaxy s23 ultradan büyük bir "farkı" vardır diyen bu firmaların kölesi olmuştur net. Beynini yıkamış bu firmalar milletin.
|
Samsung sen eskiden en büyük pil üreticilerinden idin noldu sana? Çinli rakipler 6000-7000mah silikon anotlu pil koyuyor aloooo uyan zamzung
|
4 senedir aynı telefonu ısıtıp yeniden satıyorlar millette enayi gibi alıyor, inanılmaz.
|
Pili küçük ama az harcıyor şöyle ekran süresi vs diyen tipler olacaktır s25 için. Sakın atlamayın derim. S23 içinde bu insanlara inanmıştım. Bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum spotfy üzerinden başka bişey yaptığım yok yürüyüşe çıkıyorum 5 saat sonra %1 şarj. 720P ekran ve pil tasarrufunda. Zaman geçtikçe da daha kötü oluyor. Aman diyim.
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpayan01 -- 10 Ocak 2025; 19:5:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 10 Ocak 2025; 19:51:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Marka algısı bu işte. Adam kredi çekip 80klık cihazı alabiliyor mesela. Neymiş efendim, sorun çıkarsa MH yardımcı oluyormuş. Apple için bu söylenebilir ama Samsung rezalettir mesela. Ne alırsanız alın hepimiz bir telefonda aynı şeyleri yapıyoruz.Sosyal medya ,sesli görüşme, web ,biraz fotoğraf çekme (ki şahsen her gün foto çekmem) , video izleme. Tüm bunlar için ve sırf kalem var diye 100k verilmez, verene saygı duyarım o ayrı ama günümüzde 30k civarında alınacak bir cihaz, mutlu mesut yıllarca götürür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |