|
Samsung Galaxy S25 Ultra yakında geliyor: İşte tüm bildiklerimiz
-
-
Ultrada premium kalite akıyor.
-
12 GB ram ile gelirse ciddi terbiyesizlik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rakipleri 5500-6000 mAh bataryaya yönelmişken, inceltmeyi tercih etmeleri enteresan. zaten şarj hızı ve ram'de gerideler, bir de batarya eklenebilir buna. kalem nasıl sığacak 8.2 mm'lik cihaza o da ayrı mesele. kameralar 4 nesildir aynı zati ondan hiç bahsetmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 26 Eylül 2024; 13:18:44 >
-
Kablosuz şarj özelliği bilgisine nasıl ulaştınız? Samsung genel merkezde tanıdıklarınız var sanırım?
-
RAM 16 olmalı 1TB modelinde 24gb olmalı yapay zeka ile RAM gereksinimi artacak 12 gb ram şaka gibi gerçekten
-
Eşime almayı düşünüyorum bende.
-
Görünen o ki S25U’yu S24U’dan farklı kılacak tek şey işlemci olacak. Diğer üreticilerin halef selef modellerine baktığımızda da aynı teraneyi görüyoruz. Bu iş iki yılda bir yapılmalı. Kamera ve ekran kartı üreticileri nasıl ki 2-3 yılda bir yeni seri çıkarıyorsa artık telefon üreticileri de aynı yolu izlemeli. İşlemciyi yenileyip yeni model diye satıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Eylül 2024; 14:32:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S24Ultra kullanıcısı olarak bu telefonun günümüz herşeyine fazla olduğunu değil 2025 te 2027 ye kadar telefonunun hiçbir uygulama veya oyun bazında zorlanmıyıcağını düşünüyorum. Teknolojiler genel olarak top noktada. Her anlamıyla. Artık firmaların daha fazla performans yerine daha fazla güç yönetimine yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü halihazırda güce erişimim var. Türkçe dil desteğinin gelmesini beklemekteyim. Bixby ıda aradan çıkartırlar ise çok tatlı olur. Zira satışlar ülkemizde ortada. Teşekkürler
F/P olarak kıyaslama yaparsak s23u>s24u>s25u
ama çıkış yıllarına göre sıralama yaparsak s25u>s24u>s23u(gönül isterdi s22u da koyalım ama bence s22u performans olarak bir tık geride kalıyor ,zaten çıkış olarak problemli gelmiş bir cihazdı )
Aynı şeyi apple içinde söyleyebilirim
f/p i13pro>i14pro>i15pro>i16pro
çıkış yıllarına göre i16pro>i15pro>i14pro>i13pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo1903 -- 26 Eylül 2024; 14:50:45 >
-
inovasyon namına ne var bir şey göremedim yıllardır kasa kenarına şekilden şuküle getiriyorlar.
-
Bu markalar rutine bağladılar yine 😁 yeni olan şey işlemci ve model yılı galiba.
Donanımsal ilerleme artık gittikçe yavaşladı. Bir tuş ekleyip bir işlemci güncelleyip diğer modelleri eskitmeye başladılar. İki yılda bir olmalı bence de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halihazırda s23u kullanıyorum, s24u alacaktım baktım aynısı ben de s25u bekleyeyim dedim e bu da aynısı.
3-5 elleyip yeni diye kakalıyorlar doğru diyorsun. Aynı apple kafası.
-
Şahsi düşüncem S25’e ancak S22 veya daha eski modelleri kullananlar geçebilir. S23 kullanıcısının S25’e geçmesi için ciddi bir sebep göremiyorum. Kamera çok elzem bir konuysa ancak geçilebilir. S23 serisinde kamera maalesef berbat. iPhone 16 Pro’ya da iPhone 13 Pro ya da daha eski modeller kullananlar geçebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung ultra serisine bakınıyordum server kayıtlılara. S23U server kayıtlı alıp geçsem mi beklemeyio
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çöpe çevirdiler S23 serisi kameralarını. İşte bu yüzden güncellemeler o kadar da önemli mi tartışılır. Amaç belli; yeni serilere yönlendirmek. Pazarlama taktiği ile kullanıcıları iyi kafalıyorlar. 7 yıllık güncellemelerle kim bilir kaç kez içinden geçerler cihazların. Yoksa S25, S26, S27 serileri nasıl satılacak? Gerçi S24 serisinden bir cihaz alan sıradan bir vatandaşın bile 7 yıl kullanması çok düşük bir ihtimal. Piyasanın belli bir doyum noktasına ulaştığı kesin ama Samsung'un inovasyon olayı daha da sıkıntılı.
-
Samsung ve Apple kendini tekrar etme moduna girdiler. Yenilik yok. Ne batarya ne ekran ne de farklı bir özellik. Apple 1 tuş ekleyerek durumu kurtardığıni düşünüyor. Bakalım samsung ne yapacak.
- epıl hep aynı yeaa süreyya hanım.jpeg yeaa
o sırada samsung;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Görünen o ki S25U’yu S24U’dan farklı kılacak tek şey işlemci olacak. Diğer üreticilerin halef selef modellerine baktığımızda da aynı teraneyi görüyoruz. Bu iş iki yılda bir yapılmalı. Kamera ve ekran kartı üreticileri nasıl ki 2-3 yılda bir yeni seri çıkarıyorsa artık telefon üreticileri de aynı yolu izlemeli. İşlemciyi yenileyip yeni model diye satıyorlar.
|
inovasyon namına ne var bir şey göremedim yıllardır kasa kenarına şekilden şuküle getiriyorlar.
|
RAM 16 olmalı 1TB modelinde 24gb olmalı yapay zeka ile RAM gereksinimi artacak 12 gb ram şaka gibi gerçekten
|
rakipleri 5500-6000 mAh bataryaya yönelmişken, inceltmeyi tercih etmeleri enteresan. zaten şarj hızı ve ram'de gerideler, bir de batarya eklenebilir buna. kalem nasıl sığacak 8.2 mm'lik cihaza o da ayrı mesele. kameralar 4 nesildir aynı zati ondan hiç bahsetmiyorum
|
S24Ultra kullanıcısı olarak bu telefonun günümüz herşeyine fazla olduğunu değil 2025 te 2027 ye kadar telefonunun hiçbir uygulama veya oyun bazında zorlanmıyıcağını düşünüyorum. Teknolojiler genel olarak top noktada. Her anlamıyla. Artık firmaların daha fazla performans yerine daha fazla güç yönetimine yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü halihazırda güce erişimim var. Türkçe dil desteğinin gelmesini beklemekteyim. Bixby ıda aradan çıkartırlar ise çok tatlı olur. Zira satışlar ülkemizde ortada. Teşekkürler
|
Halihazırda s23u kullanıyorum, s24u alacaktım baktım aynısı ben de s25u bekleyeyim dedim e bu da aynısı.
|
12 gb rame sallayanlar 8gb ramli s24 ile hiçbir donma kasma takılma olmadan her türlü işlemi yapabiliyorken 16-24 gb ram olmazsa almazık diyenler şaka mı?
Android o eski bildiğiniz android değil.Çok daha optimize artık. |
Yav 200 mp yapacağınıza adam gibi 1 inç sensör yapın şu kamerayı geliştirin artık hep rakiplerin gerisinde kalıyosunuz
|
Şahsi düşüncem S25’e ancak S22 veya daha eski modelleri kullananlar geçebilir. S23 kullanıcısının S25’e geçmesi için ciddi bir sebep göremiyorum. Kamera çok elzem bir konuysa ancak geçilebilir. S23 serisinde kamera maalesef berbat. iPhone 16 Pro’ya da iPhone 13 Pro ya da daha eski modeller kullananlar geçebilir.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X