Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra yakında geliyor: İşte tüm bildiklerimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra yakında geliyor: İşte tüm bildiklerimiz
    Geçtiğimiz Ocak ayında Galaxy S24 ve S24 Ultra'yı tanıtan Samsung, yeni telefonları için hazırlıklara başladı. Bu bağlamda Galaxy S24 Ultra'nın halefi olacak Galaxy S25 Ultra, 2025'in en çok beklenen akıllı telefonlarından biri konumunda. Peki birçok yenilik ve gelişmiş özelliklerle gündemde kalan telefon neler sunacak? İşte en son sızıntılar ve söylentiler.

Samsung Galaxy S25 Ultra nasıl olacak?

Aktarıldığı kadarıyla Samsung Galaxy S25 Ultra, 162,8 x 77,6 x 8,2 mm boyutları ve 210 ila 220 gram ağırlığıyla 2025'in en ince amiral gemisi akıllı telefonlarından biri olacak. Ön yüzünde, telefonun 6,86 inç düz AMOLED ekran ile geleceği ve daha ince çerçevelere sahip olacağı bildiriliyor.

Bu da Galaxy S25 Ultra'nın selefine göre daha şık ve modern bir görünüme sahip olmasını sağlayacak. Ayrıca ekranın 2K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunacağını belirtelim. Dayanıklılık tarafında ise yeni nesil Gorilla Glass ve geliştirilmiş toz-su dayanıklılığı ile gelecek.

Galaxy S25 Ultra’nın, Galaxy serisi için özel olarak tasarlanan Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinden güç alacağı gündemde. Henüz RAM ve depolama yapılandırmaları net değil. Ancak cihazın 12 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolama ile sunulması muhtemel. Pil tarafında ise değişiklik beklenmiyor. Galaxy S25 Ultra'nın 5.000 mAh kapasiteli bataryası ve 45W hızlı şarj desteği olacak. Cihazın kablosuz şarj ve ters kablosuz şarjı destekleyeceği de gelen bilgiler arasında.

Kamera kısmında, Galaxy S25 Ultra'nın selefi S24 Ultra ile benzer bir yapı sunması bekleniyor. 200 MP ana kamera ve 50 MP periskop telefoto kameranın yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca 5x optik yakınlaştırma ve OIS desteği de mevcut olacak. Ultra geniş kamera tarafında ise 50 MP çözünürlük, F1.9 diyafram açıklığı ve otomatik odaklama desteği sunulacak. Bu kamera, makro çekimler için de kullanılabilecek.

Yazılım tarafında Samsung'un, Galaxy S25 Ultra’yı One UI 7 tabanlı Android 15 ile sunması bekleniyor. Yeni arayüzle birlikte, geliştirilmiş animasyonlar, yeni sistem simgeleri ve yeni arka plan düzenlemeleri gibi birçok özellik sunulacak. Samsung’un ayrıca bu model için 7 yıl işletim sistemi ve güvenlik güncellemeleri sağlaması bekleniyor.

Son olarak, Galaxy S25 Ultra'nın S Pen desteği sunacağı kesinleşmiş durumda. Ancak kalemin yeni özelliklere sahip olup olmayacağı belli değil. Diğer tarafta uydu bağlantısı desteğiyle gelmesi ve bu özelliğin küresel sürümde de yer alması muhtemel.

Galaxy S25 serisinin Galaxy S25, Galaxy S25 Plus ve Galaxy S25 Ultra olmak üzere üç modelle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak S25 Plus'ın S25 Pro olarak yeniden adlandırılabileceği söylentisi de var. Benzer şekilde, S25 Ultra'nın S25 Note olarak adlandırılma ihtimali de söz konusu.

Galaxy S25 Ultra ne zaman tanıtılacak?

Samsung, Galaxy S24 serisini Ocak 2024'te tanıttı. Bu nedenle, Galaxy S25 serisinin Ocak 2025'te piyasaya çıktığını görebiliriz. Şu anda S25 serisinin fiyatlandırması hakkında herhangi bir bilgi yok.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/09/26/samsung-galaxy-s25-ultra-rumor-roundup/6/

• Görünen o ki S25U’yu S24U’dan farklı kılacak tek şey işlemci olacak. Diğer üreticilerin halef selef modellerine baktığımızda da aynı teraneyi görüyoruz. Bu iş iki yılda bir yapılmalı. Kamera ve ekran kartı üreticileri nasıl ki 2-3 yılda bir yeni seri çıkarıyorsa artık telefon üreticileri de aynı yolu izlemeli. İşlemciyi yenileyip yeni model diye satıyorlar.
    S24Ultra kullanıcısı olarak bu telefonun günümüz herşeyine fazla olduğunu değil 2025 te 2027 ye kadar telefonunun hiçbir uygulama veya oyun bazında zorlanmıyıcağını düşünüyorum. Teknolojiler genel olarak top noktada. Her anlamıyla. Artık firmaların daha fazla performans yerine daha fazla güç yönetimine yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü halihazırda güce erişimim var. Türkçe dil desteğinin gelmesini beklemekteyim. Bixby ıda aradan çıkartırlar ise çok tatlı olur. Zira satışlar ülkemizde ortada. Teşekkürler
    Şahsi düşüncem S25’e ancak S22 veya daha eski modelleri kullananlar geçebilir. S23 kullanıcısının S25’e geçmesi için ciddi bir sebep göremiyorum. Kamera çok elzem bir konuysa ancak geçilebilir. S23 serisinde kamera maalesef berbat. iPhone 16 Pro’ya da iPhone 13 Pro ya da daha eski modeller kullananlar geçebilir.
  • Ultrada premium kalite akıyor. Samsung Galaxy S25 Ultra yakında geliyor: İşte tüm bildiklerimiz 

• 12 GB ram ile gelirse ciddi terbiyesizlik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rakipleri 5500-6000 mAh bataryaya yönelmişken, inceltmeyi tercih etmeleri enteresan. zaten şarj hızı ve ram'de gerideler, bir de batarya eklenebilir buna. kalem nasıl sığacak 8.2 mm'lik cihaza o da ayrı mesele. kameralar 4 nesildir aynı zati ondan hiç bahsetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 26 Eylül 2024; 13:18:44 >
  • Kablosuz şarj özelliği bilgisine nasıl ulaştınız? Samsung genel merkezde tanıdıklarınız var sanırım?

• RAM 16 olmalı 1TB modelinde 24gb olmalı yapay zeka ile RAM gereksinimi artacak 12 gb ram şaka gibi gerçekten

• por favor kullanıcısına yanıt
    Eşime almayı düşünüyorum bende.

• Görünen o ki S25U’yu S24U’dan farklı kılacak tek şey işlemci olacak. Diğer üreticilerin halef selef modellerine baktığımızda da aynı teraneyi görüyoruz. Bu iş iki yılda bir yapılmalı. Kamera ve ekran kartı üreticileri nasıl ki 2-3 yılda bir yeni seri çıkarıyorsa artık telefon üreticileri de aynı yolu izlemeli. İşlemciyi yenileyip yeni model diye satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Eylül 2024; 14:32:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S24Ultra kullanıcısı olarak bu telefonun günümüz herşeyine fazla olduğunu değil 2025 te 2027 ye kadar telefonunun hiçbir uygulama veya oyun bazında zorlanmıyıcağını düşünüyorum. Teknolojiler genel olarak top noktada. Her anlamıyla. Artık firmaların daha fazla performans yerine daha fazla güç yönetimine yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü halihazırda güce erişimim var. Türkçe dil desteğinin gelmesini beklemekteyim. Bixby ıda aradan çıkartırlar ise çok tatlı olur. Zira satışlar ülkemizde ortada. Teşekkürler

• F/P olarak kıyaslama yaparsak s23u>s24u>s25u
    ama çıkış yıllarına göre sıralama yaparsak s25u>s24u>s23u(gönül isterdi s22u da koyalım ama bence s22u performans olarak bir tık geride kalıyor ,zaten çıkış olarak problemli gelmiş bir cihazdı )

Aynı şeyi apple içinde söyleyebilirim
    f/p i13pro>i14pro>i15pro>i16pro
    çıkış yıllarına göre i16pro>i15pro>i14pro>i13pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo1903 -- 26 Eylül 2024; 14:50:45 >
  • inovasyon namına ne var bir şey göremedim yıllardır kasa kenarına şekilden şuküle getiriyorlar.

• Bu markalar rutine bağladılar yine 😁 yeni olan şey işlemci ve model yılı galiba.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Donanımsal ilerleme artık gittikçe yavaşladı. Bir tuş ekleyip bir işlemci güncelleyip diğer modelleri eskitmeye başladılar. İki yılda bir olmalı bence de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halihazırda s23u kullanıyorum, s24u alacaktım baktım aynısı ben de s25u bekleyeyim dedim e bu da aynısı.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

3-5 elleyip yeni diye kakalıyorlar doğru diyorsun. Aynı apple kafası.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Şahsi düşüncem S25’e ancak S22 veya daha eski modelleri kullananlar geçebilir. S23 kullanıcısının S25’e geçmesi için ciddi bir sebep göremiyorum. Kamera çok elzem bir konuysa ancak geçilebilir. S23 serisinde kamera maalesef berbat. iPhone 16 Pro’ya da iPhone 13 Pro ya da daha eski modeller kullananlar geçebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ultra serisine bakınıyordum server kayıtlılara. S23U server kayıtlı alıp geçsem mi beklemeyio

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Çöpe çevirdiler S23 serisi kameralarını. İşte bu yüzden güncellemeler o kadar da önemli mi tartışılır. Amaç belli; yeni serilere yönlendirmek. Pazarlama taktiği ile kullanıcıları iyi kafalıyorlar. 7 yıllık güncellemelerle kim bilir kaç kez içinden geçerler cihazların. Yoksa S25, S26, S27 serileri nasıl satılacak? Gerçi S24 serisinden bir cihaz alan sıradan bir vatandaşın bile 7 yıl kullanması çok düşük bir ihtimal. Piyasanın belli bir doyum noktasına ulaştığı kesin ama Samsung'un inovasyon olayı daha da sıkıntılı.

• Samsung ve Apple kendini tekrar etme moduna girdiler. Yenilik yok. Ne batarya ne ekran ne de farklı bir özellik. Apple 1 tuş ekleyerek durumu kurtardığıni düşünüyor. Bakalım samsung ne yapacak.

• - epıl hep aynı yeaa süreyya hanım.jpeg yeaa

o sırada samsung;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.