Herkese Merhaba ,
Başlık biraz karışık oldu ama olay biraz sıkıntılı tek tek anlatmaya çalışacağım arkadaşımın sorununu ?
Cihaz yurtdışı cihaz ve Amerika'dan alınma
Ülkemize girişte imei1 pasaporta işlenmiş kaydı tamamlanmış .
Cihazın üstünde fiziksel sim girişi bulunmuyor .(modeli bu şekilde)
Cihazda kullanılan hattın sahibi Antalya'da yaşıyor (kardeşinin üzerine hat telefonun kullanan arkadaş istanbulda yaşıyor )
Cihaza esim tanımlanırken esim2 üzerine tanımlanmış (imei2 kayıtlı değil ama 120 süresi olduğu için hat açık kullanılmış şimdi kapanmış)
İstanbulda cihazı kullanan arkadaş türktelekom bayine gitmiş hattın yasal sahibi gelmesi lazım demişler(haklı olarak)
Antalyadaki kız kardeşi bayiye gitmiş o da demişki cihazın burda olması lazım qr kod okutacağız .
şimdi imei1 e kayıt için kardeşlerin yanyana gelip şubeye gitmesi yeterli mi yoksa imei1 e kayıt na mümkün mü iphone 14 pro da .
ya da daha farklı metod varmı ?
Merhaba ,
Orcamp , Nurgaz vs muhtelif marka , kartuş tipi tüple çalışan ocakları acaba küçük tüple çalışmasını sağlayabilir miyiz?
bunu istememdeki amaç kartuş tüplerin pahalılığı ... aracımda yer var zaten ocak olarak orgazın küçük tüp başlığından aldım fakat bu minik ocaklar ilgimi çekmekte fakat onlarda kartuş tüplerden dolayı bana çok ekonomik gelmiyor.
küçük tüp fazlasıyla işimi görüyor fakat ergonomik açıdan portatif ocaklar hoşuma gidiyor.
acaba gerekli ara elemanlarla küçük tüp + kamp ocağı ikilisini uyumlu hale getirebilir miyiz.
bilen yapan varsa bilgi verebilir mi acaba ?
Bu başlık altında kullanmakta olduğumuz araçların güncel full depo yakıt kullanım tutar miktar km cinsinden verilerini paylaşa bilir misiniz.
Araç : Ford Tourneo Courier / 2016 Model
Araç yakıt tankı : 47 Litre
En son alınan yakıt : 44,28 Litre
En son litre fiyatı ve türü :21,59 Türk Lirası / Motorin(Katkısız )
Fiş Tutarı :956,22 Türk Lirası (09.05.2022)
Akaryakıt Firması : Total
Full depo menzil :1037 Kilometre (Araçta kalan 2 küsür litrelik kısım eklenmemiştir)
100 km de ortalama yakıt tüketim : 4,27 Litre
Km de ortalama yakıt tüketim tutar : 92 Kuruş
Ortalama Hız :80 km( 70 km - 90 km arası )
800 km uzun yol 237 km şehir içi karma olarak hesap yapılmıştır.
Herkese kazasız belasız sürüşler .
android telefona ana karttan elektrik verme
|
|
Sıfır laptop aslında değilmiş(Bimeks içerir)
|
Fiat Tipo 2019 Yeniden farklı tasarım
|
|
İkinci el araçta KDV uyuşmazlığı.
|
Xiaomi Mi 9T |
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 984
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 38.607 (Bu ay: 372)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 564 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar