Şimdi Ara

Sıfır laptop aslında değilmiş(Bimeks içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşimin kardeşi 2014 yılında bir laptop almış . Ürün bimeksten alınmış ve o zamanların şartlarına göre güzel bir cihaz Hp marka.

2017 yılında laptopu bize veriyor ve biz kullanmaya devam ediyoruz , buraya kadar herşey yolunda gündelik kullanmalar vs hiç bir sıkıntı çekmiyoruz ...

2019 sonunda güncellemeler win10 sonrası özellikle bilgisayar kendinden geçti ve ssd almaya karar verdim .

ürünün ssd slotuna bakmak için civatasını söktüm bir de ne göreyim , eşimin kardeşinin zamanında sıfır diye aldığı laptopun içerisinde , replace etiketleri mevcut .

dedim nasıl ya ?(ürünü sıfır aldığını biliyorum , aradım kendisini dedim bu ürünü servise gönderdin mi yok , arkadaşına herhangi birine verdin mi yok)

ram slotunda ve wifi kartında replace etiketi mevcut serviste değiştirilmiş hp etiketleri var ...

yani cihaz daha önceden ya başka birine satıldı işlem gördü yapıldı satıldı yada başka iş güzarlıklar var olayın içinde .

üstünden zaman geçti hiç problem değil ki zaten firma da kapandı kime nasıl derdimizi anlatsak bilemedim ...

olay dürüstlük yoksa yemişim laptop zaten her türlü işini layıkıyla yerine getirmiş ama bunu satın alırken söyleseler belki indirim isterdik belki başka bir şey almazdık belkide ama dürüstlük samimiyet hepsi bitmiş ....

koskoca teknoloji marketi kime güveneceğiz....

şimdi sıfır ürün bile alsam içini açıp bakmak gerekecek emin olmak için çünkü gaddarlık moda olmuş ...

yazık ...

• bu yüzden battılar zaten.
    bende cpu fan almıştım kutunun içinden kullanılmış kırılmış bir fan çıkmıştı.götürdüğümüzde siz kırmışsınız diyip geri almadılar Allah belalarını verdi sonunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 19:17:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi çekici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nitelikli dolandırıcılık başka hiçbir açıklaması yok yapılacak bir şey de yok en üzücü tarafı bu .

cehalet mutluluktur olayları .... yani karşımda hiçbir kurum kuruluş yok ...

yeni laptop alacak tüm arkadaşlara tavsiyem en iyi kurumdan dahi alırsa alsın , jelatinini kendisi sökerse söksün en azından arka kapağı bir söksün baksın bir sıkıntı şüpheli bir işlem var mı diye ...

olmaz olmaz demeyin oluyormuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.