Bildirim
Samsung'un Galaxy S25 serisi için üretim planları ortaya çıktı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Plus serisi bir zamanlar en tepe modeldi şimdi ise hiç özenilmeden geçiştirilmiş bir model olarak karşımıza çıkıyor, üretim adedi bile az tutulmuş. S8 plusta 2 k ekran kullanırken S21 serisinde full hd ekrana dönmüştü. Halbuki ekran ve kasa oranı ile ultra gibi kaba model yerine bir çok kişinin tercihi olabilirdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşlemci değiştirip iteliyor bunlarda Apple dan beterler. S22 ile aynı kameralar olacak yine
-
Kameralar hep aynı. Puanları bile aynı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arayüzden mi nedir huawei, honor gibi premium hissiyatını en azından arayüzde vermiyor.
fazla tercih edilmediği için adet az tutuluyor hocam ama bana kalırsa da içlerindeki en ideal seçenek
2K ekran ise gerçekten gereksiz, fazladan pil tüketimi ve işlemci yükünden başka hiç bir işe yaramıyor o boyuttaki ekranda. S24 Plus'ta yine 2K'ya döndüler işte ama insanlar yine yazılımsal olarak 1080p seçeneğiyle kullanıyor. En inatçı olan Sony bile geri 1080p'ye döndü bu sene
-
Bu konuda haklısın. Simge ve arayüz netliği konusunda honor ve huawei daha iyi. Belki oneui 7 ile bişiler olur
Dostum 2k ekran çok güzel sırf ekran kalitesi Samsung un çok güzel diye apple ı satıp Samsung alacağım
Hocam Apple ekranları 460ppi yoğunluğa sahipken Samsung 2K S24 Ultra 505ppi, S24+ da 513ppi yoğunluğa sahip
Çözünürlük ve dolayısıyla yoğunluk kaynaklı aradaki bu küçük farkı gözle anlamanız zaten imkansız, özellikle de 360 ppi insan gözünün sınırından daha da yukarıdaki değerler arasında gezindiğinden ötürü
Yani eğer gözünüze Samsung'un ekran kalitesi daha iyi geliyorsa o çözünürlüğün yüksek olmasından değil, ekranla ilgili renk, kontrast, parlaklık gibi diğer değerlerle ilgilidir.
Not: Samsung kullanıcısı
Ürettiklerini satmadan önce kontrol etmeyi unutma da yeter.
-
Samsung marka telefonların Model i model yenileme üretkenliğinde köklü bir firma için çok üretken olamadığını gösteriyor çünkü s serisi plaket gibi değişen cihaz oluyor. Pazarı küçük note serisine uyarlayın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İşlemci değiştirip iteliyor bunlarda Apple dan beterler. S22 ile aynı kameralar olacak yine
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X