Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24'ün muhtemel tasarımı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S24'ün muhtemel tasarımı ortaya çıktı
    2024 yılının en çok beklenen akıllı telefonları arasında yer alan Samsung Galaxy S24 serisinin önümüzdeki ​​​​​​aylarda tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla cihazlarla ilgili yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Bu kez de Galaxy S24 modelinin yüksek kaliteli bir görüntüsü yayınlandı. Üstelik güvenilir bir kaynaktan geliyor.

Galaxy S24'ün muhtemel tasarımı ortaya çıktı

Bilmeyenler için Samsung, uzun süredir ana akım Galaxy S serisi akıllı telefonlarını Şubat ayında tanıtıyor. Ancak son raporlar, bu etkinliğin daha erkene alınacağını bizlere gösterdi. Öyle ki Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra için önümüzdeki Ocak ayına işaret ediliyor.

Samsung Galaxy S24'ün muhtemel tasarımı ortaya çıktı
    Paylaşılan görüntülere göre, serinin temel modeli Galaxy S24 selefine benzer bir tasarımla gelecek. Ancak ufak değişimler de yok değil. Arka taraftaki LED flaşın artık Galaxy S23'teki gibi birinci kameranın yanına değil, birinci ve ikinci kamera arasına yerleştirildiğini görüyoruz. Bunun dışında akıllı telefonun arka panelinde kamera adası içermeyen çıkıntısız bir tasarım bulunuyor.

Telefonun ön yüzüne gelirsek, Galaxy S23 serisinin çerçevesinde kullanılan kavisli köşeler, yerini düz bir tasarıma bırakmış. Dolayısıyla bu değişiklik, bazıları için akıllı telefonu tutmayı daha konforsuz hale getirebilir. Bunun dışında Galaxy S24'ün ön yüzünde düz bir ekran ve üzerinde selfie kamera içeren küçük bir delik bulunacak.

Galaxy S24 beklenen özellikler

Samsung'un tüm Galaxy S24 modellerinde 2.500 nit OLED ekran kullanması bekleniyor ve Galaxy S24 Ultra titanyum gövdeye sahip olabilir. Ayrıca yeni nesil telefonlar, QHD+ LTPO 120Hz OLED ekranlara, IP68 derecesine, stereo hoparlörlere, 5G, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3, NFC ve USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacak.

Ayrıca Bkz.Galaxy S24 serisinin çıkış tarihi belli oldu: Yakında geliyor

Galaxy S24, kutudan çıkar çıkmaz Android 14'ü destekleyecek. Bununla birlikte Galaxy S24 ve Galaxy S24+ 12GB RAM ve 256GB depolama Galaxy S24 Ultra ise 16GB RAM ve 1TB veya 2TB depolama alanına kadar çıkabilir. Ayrıca amiral gemisi modelin acil SOS için iki yönlü uydu bağlantısına da sahip olacabileceği belirtiliyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s24_design_leaked_renders-news-60065.php

• Bütün android telefonlar birbirine benziyor buna Galaxy s24 de dahil olacak gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ta git gide Apple a benzemeye başladı hele ki S23 serisinde kutu dan şarj aleti bile çıkmıyor S23 kullanıyorum güzel telefon ama gerektiği yerde de gömerim. Apple fan boyları gibi marka fanatikliği yapmam

• En iyi tasarıma sahip Android cihaz bence.

• Orta seviye için tamam dicem ama premium bi telefonun tasarımı biraz daha güzel olmalı bence...

• Stereo hoparlörler mi? :D Diğerleri mono muydu?

• nasıl yani 10 kamerası yok mu, almıyorum o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S 23 ultra dan güzel görünüyor. Tek sıkıntım kamera çıkıntıları. Kılıfsız çok kötü kullanım hissi veriyor. Yanına ufak bir ekran koyup o alanı dengelese süper olacak. Yalnız Snapdragon for galaxy olayı gayet başarılı. S24 Ultra yı bekliyorum diyebilirim.

• Hıwwwwwaaaaağ vendiğdiğdenğdvatvazaymeytfoooğ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tertemiz bi tasarım sadece fazla köşeli bence yuvarlatmalıydı

• Dr.Perga D kullanıcısına yanıt

kamera çıkıntıları değilde köşeleri yuvarladılar ya o yeter

• Hocam markalar bizimle Tastas geçiyor. Jack kaldırmak nedir yaa? Evde 3 tane kulaklık var ama kullanamıyorum.

• S23 u satıp 24 almak için kayda değer birsey bulamadım ve şuna değinelim s23 de kenarlar az da olsa kavisli olmasına rağmen kilifsiz mükemmel derecede rahatsızlık veriyor 24 u düşünemiyorum bile baktığında güzel fakat eline aldığında metal parçası tutuyormuş gibi acı veriyor

• Bu bildigin cakma iphone gibi olmus. Iphone samsunga, samsung iphone ozenir hale gelmis. Birlesinde yeni farkli bir dizayn cikarin.

• gene alüminyum kasa koyarlarsa GG

apple çelik kasa koyarken bile alüminyum koyuyordu bunlar

15 pro serisi çok sağlam geldi androidde şuan rakibi olacak cihaz yok çok sağlam hazırlanmalı samsung

bu tasarım a54 a34 s23fe tasarımına benziyor umarım böyle gelmez

• Galaxy S8 ile yola devam...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S23U 12GB var herhalde minimum bi 5 yıl birlikteyiz güncellemeleri bitene kadar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefonu gören çoğu bu işlerle pek ilgisi olmayan bir insan,bu telefona amiral gemisi pahalı bir cihaz muamelesi yapmaz.

iPhone pro ve pro max modellerini gören kişiler hiç bilmeseler bile telefonun hissiyatından,görüntüsünden pahalı bir cihaz izlenimi edinir.

Samsung bu işi yapamıyor bu bağlamda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öfkeli Türk kullanıcısına yanıt

+1 İşin en acınası yanı önce dalga geçiyorlar sonra olduğu gibi kopyalıyorlar.

Ben de s23 kullanıyorum bu arada.

• S23 Ultra kullanıyorum, umarım S24 ultra düz ekran ile gelir. Kıvrımlı ekran hem ekran koruyucu açısından hem de kılıf bulma açısından çok zor artık yordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.