|
Samsung Galaxy S25 serisinde ilginç gelişme: Exynos ısrarı son bulmuş olabilir
-
-
samsung en pahalı cihaz olma yarışında zirveye oynuyor
-
Samsung her gün kurul toplayıp işlemci için bir Exynos olsun bir Snapdragon olsun diye karar alıyor herhalde. Kaç nesildir şu tartışma ve haliyle benzer gündemler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 3 Eylül 2024; 11:17:06 >
-
S23 serisi komple snapdragon işlemci kullandı kötü mü oldu? Ya da s24 daha mı ucuz oldu?
-
Sen git o kadar yatırım yaptığın SoC'i bile kendi cihazında gönül rahatlığıyla kullanama... Yazık...
-
Kamerayı da düzeltseler harika olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok artık, S serisi kadar uygun fiyatlı amiral gemisi modeli yok hiçbir firmada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdiden fiyat artışının yolu yapılmaya başlanmış...
Bir Exynos bir Snapdragon haberi, baydın artık Samsung, cidden baydın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 3 Eylül 2024; 12:46:0 > -
s serisinin hakkını veren tek cihazı ultradır onun da fiyatı belli. s24 ve s24+ ta snapdragon olsaydı +10k olurdu en az. exynos kullanıldığı için daha makul gerçi 35-40k yı exynosa bayılmak da pek doğru değil. o kadar para veriyon hala 25w, batarya bitik, wifi 7 yok ve kutu boş. 7 yıllık güncelleme ve yapay zeka ile satmaya çalıştılar ama bekledikleri satışı yakalayamadılar. bu da onca yatırım yaptıkları exynos'tan caymalarına neden olacak. exynos'a harcanan her para zarar, ziyan..
-
Evet s24 daha ucuz oldu, tr fiyatına bakmak saçma olur tabi enflasyon malum.
-
25 ultra için güzel haber. Birde tab s10 serisini de aynı işlemci ile çıkartırsa harika olacak.
Samsung TR de fiyat konusunda Apple gibi acımasız değil. USA da hemen hemen aynı para arkadaşlar. (yanında extra oluyor her zaman)
-
40 binden geleceğine 45’ten gelsin ama snapdragon olsun daha çok satar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S serisinin exynos ve snapli modellerinde fiyat farkı yok.
2400 ile gen 3 arasında da 10k edecek fark yok. S23 serisi snap ile geldi s24 serisi ile benzer fiyatlandırmaya sahipti.
1 ay öncesine kadar da s24 serisi 31k dan satılıyordu. 6 ay da bu fiyatlandırma ile satıldı. Gen 3 e sahip hiçbir telefonu 45k altına bulamazsın diğer markalarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 3 Eylül 2024; 21:40:4 >
S. 8 gen 3 versiyonu da olsun. Benim gibi oyun oynamayanlar alsın.
tr ye gelse fiyat farkı olacağı bariz. önceki senenin telefonunun fiyatlandırması ile benzer olmasının sebebi exynosun ederinin o kadar olması ve samsungun kendi çip maliyetinin daha uygun olması. s23 ile 8 gen 3'lü s24 arasında öyle 2-3k olmazdı. s24'ün 31k dan satıldığını biliyorsun (ki genelde 33-34k bandında gitmesine rağmen) ama ne hikmetse 8 gen 3'lü xiaomi 14'ün yine 1 ay öncesine kadar 43k'dan alınabildiğini bilmiyorsun. ya da biliyorsun algıda seçicilik yapmaya çalışıyorsun. ayrıca samsung s24 snapdragonu exynoslusunun fiyatından getirdi de haberimiz mi yok?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neye göre bariz hocam bu duruma nereden vardınız acaba tüm dünyada böyle değilken burada böyle olması neden bariz, hoş snap model buraya gelmez zaten o konu ayrıda
xiaomi 14'ü 43k dan görmedim ben hiç. Benim bahsettiğim şey 2-3 günlük indirim satışı değil. s24 1 ay öncesine kadar 31k fiyattan satılıyordu demek istedim. Kime niye algı yapayım ayrıca, banane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 4 Eylül 2024; 13:41:34 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
S23 serisi komple snapdragon işlemci kullandı kötü mü oldu? Ya da s24 daha mı ucuz oldu?
|
Şimdiden fiyat artışının yolu yapılmaya başlanmış... Bir Exynos bir Snapdragon haberi, baydın artık Samsung, cidden baydın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X