|
Samsung, Galaxy S25 için Exynos 2500'ü ilk kez onayladı
-
-
quote:
Firmanın enerji verimliliğinde rakiplerini yakalayacağı iddia ediliyor.
Umutlu olmasam da umuyorum diyebilirim. Keşke yakalasa...
AMD desteğiyle geliştirilen GPU ile birlikte güzel bir işlemci çıkabilir ortaya.
-
Bu haberler artık dikkatimi çekmiyor. Güncel çoğu cihaz her işi rahatlıkla yapabilecek güçte. Önemli olan optimizasyon.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru hocam s21 serisi bile exynosa rağmen tıkır çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet1020 -- 31 Temmuz 2024; 18:41:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun tıkır çalışmasında değil. Isınması, batarya verimsizliği, oyunlarda performans düşüşü vs. Tepeden tırnağa genel Exynos sorunları halen devam ediyor
-
Herkes SD 8 serisine ulaşsın istiyor ama olmuyor işte. Samsung'un daha fazla çalışması lazım.
2500 serisinde problemler vardı umarım aşmışlardır.
-
Exynos artık daha stabil durumda, ısınma sorunları büyük oranda düzeltilmiş gibi, daha önce s20 plus (Exynos işlemcili) kullandım. Telefon tam bir baş belasıydı. Aşırı ısınır şarjı içer. Ama yeni telefonum da Exynos olmasına rağmen ısınma nerdeyse yok. Şarj da iyi gidiyor. Sanki bu işi çözmüşler gibi, umarım 2500 de stabil iyi çıkar. 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Qualcomm birçok konuda önde olmasına rağmen CPU bazında (8G2 ve 8G3 de) daha agresif olmak yerine daha güvenli bir yol tercih etmesi Apple Bionic ile aradaki farkı çok açtı. Tabi bu biraz da ARM ın suçu çünkü reklamını yaptığı çekirdeklerin gerçek rakamlardan uzak olması ve bunun yadırganmaması başka konu
Dimensity bu konuda daha agresif oynuyor. Dimensity 9400+ muhtemelen 8G4 ü geçecektir, belkide A18P yi bile geçer ama her iki çipsetin de çoklu çekirdekte geçmesi bekleniyor, tabi Apple fazladan çekirdek eklerse belki durum değişir, zira verimlilik ekran + üretim ve daha iyi mimariyle artacağın için muhtemel gözüyle bakılıyor
8G4 (N3E üretim) nin 8G3 e kıyasla bazı gelişmeleri limitli, örneğin ram, depolama, USB gibi. LPDDR6 kullanmak yerine LPDDR5X in biraz daha hızlı modeli var. Yada UFS 4.04 yerine 4.0 ın daha hızlı modeli olacak, USB 4 yerine 3.2 Gen 2x2 ama GPU ve NPU bazında çok sağlam atlayış yapacağı konuşuluyor. Tabi CPU bazında yine A18P den bir tık yavaş olacağı kesin ama her halükarda açığı daraltmış olacak. 8G4 ün ARMV8 de olması dezavantaj çünkü ARMV9 da performansı ve verimliliği arttıracak bir kaç özellik var. Haliylede asıl gerçek değişim 8G5 de göreceğiz.
E2500 bence insanları şaşırtacak çünkü "Dream Chip I" olarak geçiyor tabi çoğu insan Samsung un maliyet politikasının endişe verici olduğunu bildiği için hala bir güvensizlik havası söz konusu ama gerçek değişim Exynos bandında, E2600 ile olacak.
-
2500 kullandın mı? Nereden biliyorsun devam ettiğini? Bizim millet kadar işkembeden sallayan millet yoktur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Exynos 2100 s21 serisi ve s23 fedeki kullanılan exynos 2200 de sorunlar yok s22 serisinde evet var ama s24 fersah fersah çok iyi diyelim maşallah
Exynos 2100 den beri problem yok
S24 ultra ile iphone 15 pro max arasında kalmıştım. S24 ultra tercih ettim ama biraz üzdü beni açıkçası kamera kısmında. Performans, tasarım, ekran olarak gerçekten iyi bir cihaz lakin yeni sattığı üründe halen büyük kamera güncellemesi çıkartmaması düşündürücü. Cihaz olarak değil de firma olarak samsungdan uzak durmayı düşünüyorum. Saygılar.
-
bu nasıl bir yorum. normalde s24 ve ya s24+ olsa saöylediklerin normal diyecektim. ama s24u da, iphone 15 pm kullanıcıları bile onun kamera üstünlüğünü kabul etmişken beğenmemek. tabiki herkesin özgür iradesi. saygı duymak lazım.
s25u da özellikle ram 16 gb gelecek ve kamera da ciddi iyileştirmeler var. eğer illa samsung alırsanız s25u alın kesinlike.
-
hem exynos 1480 hem de exynos 2400 çok iyi işlemciler.
umarım aynı şey Exynos 2500 ve 1580 için de olur şarj ve ısınma konularında.
-
Ben de Exynos 2700 kullanmak için çıldırıyorum. gerçekten dream chip dediler 2500 için, baya mesafe kat ettiler. kimse 2400 ı beklemiyordu piyasaya çıkmasını.
umarım 2500 ve sonrası mükemmel olur herşey.
S8G4 ise, işlemci 4.3 ghz hızında çalışacağı için resmen bataryayı sömürüyor. bu yüzden çinli üreticiler telefonlarına en az 5500 mah ile 6000 mah batarya koymayı düşünüyorlar. s25u ise maalesef 5000 mah batarya ve 45 watt şarj ile gelecek.
-
s10 plus da öyle. :)
-
Umarım 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence S25U alınmaz, ben iPhone 17 veya S26 serisini düşünüyorum artık hangisi fiyat ve özellik bakımından daha iyi olursa zira telefonum 5 yıllık 6. yılını dolduracak daha fazla beklemeye pek luzum yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 31 Temmuz 2024; 21:27:27 > -
15 pm kullanıcılarının bundan haberi varmı? ultra’lar da dahil samsungun kameraları tırt s24U bizzat arkadaşımda kendim de gördüm bende beğenmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 31 Temmuz 2024; 20:17:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sorun tıkır çalışmasında değil. Isınması, batarya verimsizliği, oyunlarda performans düşüşü vs. Tepeden tırnağa genel Exynos sorunları halen devam ediyor
|
Benzer içerikler
- instagram müzik ekleme
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- repost nasıl yapılır
- uygulama indirmeden karekod okutma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X